Benmar Posted December 7, 2011 Share Posted December 7, 2011 Witam Na temat tylnego zawieszenia do forestera chyba juz mozna ksiazke napisac, ale jak jet z przednim. Zostawiac orginalne, czy usztywniac? pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
cypkenzie Posted December 7, 2011 Share Posted December 7, 2011 WitamNa temat tylnego zawieszenia do forestera chyba juz mozna ksiazke napisac, ale jak jet z przednim. Zostawiac orginalne, czy usztywniac? pozdrawiam Nie znam się na zawieszeniach ale ja bym wymieniał !!! Co nowe to nowe :!: i nastepne 150 tys. przejedzie 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted December 7, 2011 Share Posted December 7, 2011 WitamNa temat tylnego zawieszenia do forestera chyba juz mozna ksiazke napisac, ale jak jet z przednim. Zostawiac orginalne, czy usztywniac? pozdrawiam Jeżeli jest kasa i furka ma słuzyć dłuższy czas to robić całość. bo tak to będziesz mieć inną charakterystykę zawieszenia na przodzie i inną na tyle... Link to comment Share on other sites More sharing options...
miszozon Posted December 7, 2011 Share Posted December 7, 2011 Ja mam z przodu Ultra Sr na starych sprężynach i z tyłu nowy zestaw amor-sprężyna (Ultra Sr) i jest super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts