jakub_1990 Posted December 5, 2011 Share Posted December 5, 2011 Witam wszystkich Piszę z prośbą o pomoc. Mój brat jest fanem motoryzacji - fan Subaru, Top Gear itp... Ma 20 lat. Nie mam pojęcia co mógłbym mu kupić na gwiazdkę. Czy macie może jakieś propozycje? Myślałem żeby kupić mu jazdę Subaru po torze wyścigowym ale po pierwsze mieszkamy w Zakopanem a wygląda na to, że jeździć można tylko w okolicach Warszawy itp a po drugie nie jest to tanie. Z góry dziękuję innym maniakom motoryzacji za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Premo Posted December 5, 2011 Share Posted December 5, 2011 SJS jest na torze w Kielcach i moge go spokojnie polecić. Nie napisałeś jaki masz budżet :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zelazny Posted December 5, 2011 Share Posted December 5, 2011 Zobacz na stronach SJS. Tam jazdy odbywają się na Torze w Kielcach więc jest bliżej. http://prezenty.sjs.pl/prezenty/present/index/9/jazda-subaru-impreza-sti Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakub_1990 Posted December 5, 2011 Author Share Posted December 5, 2011 jak chodzi o budżet to ciężko powiedzieć wiecie, że kryzys mamy no ale jak już coś kupić to porządne a nie byle co...znalazłem jazdę Subaru na torze we Wrocławiu za 349 zł więc myślę, że do 400 zł mogę wydać dla brata Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtas. Posted December 5, 2011 Share Posted December 5, 2011 Kup mu na początek jakis fajny model- np sterowany radiem,przynajmniej będzie miał pamiątkę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakub_1990 Posted December 5, 2011 Author Share Posted December 5, 2011 model kupiłem mu rok temu, stoi na szafce koło łóżka i ładnie wygląda...zastanawiam się mimo wszystko nad tą jazdą subaru po torze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jachu93 Posted December 5, 2011 Share Posted December 5, 2011 jakub_1990, zastanów się dobrze nad tą jazdą... chciałbym taki prezent dostać, ale to cholernie drogie jest... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartekfi Posted December 5, 2011 Share Posted December 5, 2011 a tutaj szukałeś: http://www.sklep.subaru.pl/Default.aspx dla każdego Suabromaniaka tam się coś znajdzie :wink: ewentualnie: http://gadzetyrajdowe.pl/ Top Gear to jeszcze zostają książki Clarksona 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakub_1990 Posted December 5, 2011 Author Share Posted December 5, 2011 te jazdy faktycznie drogie i niekoniecznie po drodze (Wrocław, Warszawa)... Zostają właśnie jakieś gadżety, coś z Top Gear, Subaru...kalendarz, koszulka...jakieś inne propozycje? Książek i filmów Clarksona ma już sporo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hefty Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 Załóż mu konto na Forum . Będzie dzielił swoje pasje z innymi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radekk Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 te jazdy faktycznie drogie i niekoniecznie po drodze (Wrocław, Warszawa)...do Kielc przecież nie macie tak daleko kup mu budzik budzący dźwiękiem boksera (nie psa) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkowalczuk Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 Top Gear to jeszcze zostają książki Clarksona 8) Ostatnio jeszcze wyszło coś takiego: http://www.dvd.co.uk/buy/cat2ebd0165/cl ... lu-ray.htm Dostępne na DVD/Blu-ray, niestety nie znalazłem w Polsce. Zamawiałem parę razy z w/w sklepu i przesyłka dochodziła szybko i bez problemów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saszynski Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 pogadaj z ludzmi z forum i zrobcie przejazd rzez miasto na np 20 aut a mlody w srodku ktoregos. miejsce, najlepiej tam gdzie sie wszyscy lansuja:D:D takie ~20 subar jadacych z predkoscia patrolowa robi wow:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
goOly19 Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 moze ktos jest z forum co mieszka kolo twojego miasta, mysle ze taniej by to kosztowalo i nie musi byc koniecznie przeciez po torze. No i nie musi byc az tak hardkorowo przeciez na poczatek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
saszynski Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 jak już miałbym cos takiego organizowac to szukałbym Imprezy 22b:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Premo Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 jak już miałbym cos takiego organizowac to szukałbym Imprezy 22b:) Powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jachu93 Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 jak już miałbym cos takiego organizowac to szukałbym Imprezy 22b:) I frytki do tego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts