designer Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 Jest gdzieś wątek o warsztatach :?: Pewnie tak, ale nie mogę namierzyć... Narazie czysto teoretycznie pytam, choć zbliża się nieuchronnie chwila kiedy dosiądę swoją pierwszą Imprę. Potrzebuję namiar na kogoś w W-wie kto bez druta zamontuje mi BOV'a, wskażniki: olej + boost i ogólnie zadba o auto. Chętnie prawy brzeg wisły, a najchętniej Targówek, Bródno, Białołęka, Marki, Ząbki i te okolice... Kogo polecacie? Jak pomyliłem działy prośba o przeniesienie, bo do tej pory głównie siedziałem w K/S... 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
slavek555 Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 Mogę polecić, może nie serwis ale bardzo dobrego mechanika na Bródnie , który ma subaru imprezę w małym palcu, pracował w team-ach rajdowych i współpracował ze znakomitymi rajdowcami a w dodatku przemiły człowiek, jeśli jesteś zainteresowany to daj znać na PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRB Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 Mogę polecić z czystym sumieniem serwis w Zalesiu Dolnym (trochę nie Twoja lokalizacja co prawda, ale ja jestem zadowolony ). Jak coś to na PW dam namiary. Dodam tylko, że pracują tam byli pracownicy z ASO i ASO Koper z tego co wiem cały czas podsyła im swoje samochody jak u niego mechanicy nie dają rady . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 B a j e c z n a 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
designer Posted December 1, 2011 Author Share Posted December 1, 2011 Daj namiary na PW, ale zacznę pewnie od Bródna :wink: tudzież Bajecznej Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebachon Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 Mogę polecić z czystym sumieniem serwis w Zalesiu Dolnym (trochę nie Twoja lokalizacja co prawda, ale ja jestem zadowolony ). Jak coś to na PW dam namiary. Dodam tylko, że pracują tam byli pracownicy z ASO i ASO Koper z tego co wiem cały czas podsyła im swoje samochody jak u niego mechanicy nie dają rady . O Zalesiu Dolnym to tutaj nawet specjalny topic jest, ale raczej w kategorii "przestroga"... :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Subaru_Forester Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 B a j e c z n a 2 2 Potwierdzam 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasiem Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 O Zalesiu Dolnym to tutaj nawet specjalny topic jest, ale raczej w kategorii "przestroga"... :? No to jeszcze raz, żeby nie było niedomówień: wątek jest o INNYM warsztacie, kolega GRB miał zapewne na myśli ten na 11 listopada - który ja też bardzo polecam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dehnel Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 Hogi napisał(a):B a j e c z n a 2 2 Potwierdzam +1, z całego serca, zawsze i wszędzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej Koper Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 pracownicy z ASO i ASO Koper z tego co wiem cały czas podsyła im swoje samochody jak u niego mechanicy nie dają rady . dobre... ... ps. ale jakbym miał wybierać miedzy Bajeczną na Pradze :?: a Adasiem z Zalesia wybrałbym Adasia Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRB Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 pracownicy z ASO i ASO Koper z tego co wiem cały czas podsyła im swoje samochody jak u niego mechanicy nie dają rady . dobre... ... ps. ale jakbym miał wybierać miedzy nie-ASO na Pradze :?: a Adasiem z Zalesia wybrałbym Adasia Nie no, trochę pół żartem pół serio to napisałem . Akurat jak tam byłem to przyjechał od was GT'ek z jakimiś problemami z elektroniką. No ale nie o tym ten wątek . Oczywiście chodzi o warsztat na 11 listopada . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej Koper Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 Akurat jak tam byłem to przyjechał od was GT'ek z jakimiś problemami z elektroniką. mogło tak być.... :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał z Ursusa Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 Hmm tak myślę :wink: osobiście mogę Ci polecić tylko to znowu nie za bardzo w Twoim rejonie :wink: Fantazje Mocy z Ursusa, generalnie nie jakaś rozdmuchana firma ale znają się na rzeczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
designer Posted December 3, 2011 Author Share Posted December 3, 2011 Hmm tak myślę :wink: osobiście mogę Ci polecić tylko to znowu nie za bardzo w Twoim rejonie :wink: Fantazje Mocy z Ursusa, generalnie nie jakaś rozdmuchana firma ale znają się na rzeczy Michał dziękuję, ale po ciągłej jeździe z RS-em do Adama do Piaseczna mam serdecznie dość zostawiania auta na drugim końcu Warszawy i bujania się taxi względnie autobusami i tracenie pół dnia na dojazdy, także zacznę od nie-ASO, jak coś mi nie podpasuje będę szukał dalej :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts