Jump to content

Serwis Warszawa

designer

Recommended Posts

Jest gdzieś wątek o warsztatach :?: Pewnie tak, ale nie mogę namierzyć...

Narazie czysto teoretycznie pytam, choć zbliża się nieuchronnie chwila kiedy dosiądę swoją pierwszą Imprę. Potrzebuję namiar na kogoś w W-wie kto bez druta zamontuje mi BOV'a, wskażniki: olej + boost i ogólnie zadba o auto. Chętnie prawy brzeg wisły, a najchętniej Targówek, Bródno, Białołęka, Marki, Ząbki i te okolice... Kogo polecacie?

Jak pomyliłem działy prośba o przeniesienie, bo do tej pory głównie siedziałem w K/S... 8)

Mogę polecić, może nie serwis ale bardzo dobrego mechanika na Bródnie , który ma subaru imprezę w małym palcu, pracował w team-ach rajdowych i współpracował ze znakomitymi rajdowcami a w dodatku przemiły człowiek, jeśli jesteś zainteresowany to daj znać na PW.

Mogę polecić z czystym sumieniem serwis w Zalesiu Dolnym (trochę nie Twoja lokalizacja co prawda, ale ja jestem zadowolony :D). Jak coś to na PW dam namiary. Dodam tylko, że pracują tam byli pracownicy z ASO i ASO Koper z tego co wiem cały czas podsyła im swoje samochody jak u niego mechanicy nie dają rady :D.

Mogę polecić z czystym sumieniem serwis w Zalesiu Dolnym (trochę nie Twoja lokalizacja co prawda, ale ja jestem zadowolony :D). Jak coś to na PW dam namiary. Dodam tylko, że pracują tam byli pracownicy z ASO i ASO Koper z tego co wiem cały czas podsyła im swoje samochody jak u niego mechanicy nie dają rady :D.

O Zalesiu Dolnym to tutaj nawet specjalny topic jest, ale raczej w kategorii "przestroga"... :?

O Zalesiu Dolnym to tutaj nawet specjalny topic jest, ale raczej w kategorii "przestroga"... :?

No to jeszcze raz, żeby nie było niedomówień: wątek jest o INNYM warsztacie, kolega GRB miał zapewne na myśli ten na 11 listopada - który ja też bardzo polecam

pracownicy z ASO i ASO Koper z tego co wiem cały czas podsyła im swoje samochody jak u niego mechanicy nie dają rady :D.

dobre... :mrgreen: ...

ps. ale jakbym miał wybierać miedzy nie-ASO na Pradze :?: a Adasiem z Zalesia wybrałbym Adasia :idea::mrgreen:

Nie no, trochę pół żartem pół serio to napisałem :D. Akurat jak tam byłem to przyjechał od was GT'ek z jakimiś problemami z elektroniką. No ale nie o tym ten wątek :D.

Oczywiście chodzi o warsztat na 11 listopada :D.

Hmm tak myślę :wink: osobiście mogę Ci polecić tylko to znowu nie za bardzo w Twoim rejonie :wink: Fantazje Mocy z Ursusa, generalnie nie jakaś rozdmuchana firma ale znają się na rzeczy :)

Michał dziękuję, ale po ciągłej jeździe z RS-em do Adama do Piaseczna mam serdecznie dość zostawiania auta na drugim końcu Warszawy i bujania się taxi względnie autobusami i tracenie pół dnia na dojazdy, także zacznę od nie-ASO, jak coś mi nie podpasuje będę szukał dalej :wink: