robertomt Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 Witam, jestem nowy na forum a wiec na początek chciał bym się przywitać. A więc witam . Mamy pytanie, po kolizji wystrzeliły w moim Subaru (97r, po lifcie z przodu ale stary środek auta) moim pytaniem jest co muszę wymienić, czy są to tylko poduszki czy też taśma i sensor airbag. Pozdrawiam, i dziękuje za zainteresowanie tematem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siwy Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 Z tego, co wiem, to trzeba wymienić czujniki uderzeniowe (pewnie gdzieś na podłużnicach z przodu), sensor (prawdopodobnie można go skasować u odpowiedniego fachowca, ale wg mnie mija się to z celem, bo są śmiesznie tanie) no i rzecz jasna poduchy. Taśma powinna być ok. Jedynie mogą być przytopione wtyczki od poduszki, ale musisz zobaczyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
subarczak Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 A z angola poduszki pasują do EU ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucza Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 Tak poduszki z angola pasują tylko będziesz musiał te osłony gumowe założyć z eu wersji bo inaczej profilowane są do deski rozdzielczej,kierownica pasuje.Czujniki uderzeniowe są pod zderzakiem w bocznej jego części na podłużnicy,pozdro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siwy Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 A z angola poduszki pasują do EU ? Jeszcze rzuć okiem czy mają tyle samo pinów. Nie wiem jak w GC, ale w GD były z jednym lub z dwoma pinami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacky X Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 Witaj. Mam dwa komplety czujników i poduszek. Z GT MY97 i wolnossaka 00. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts