czwartek Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 Zapraszamy na "Już Za Tydzień Zima", grudniową edycję otwartego szkolenia dla osób indywidualnych. Plan imprezy przewiduje: dużo jeżdzenia treningowego, program szkoleniowy oraz wspaniałą atmosferę. Nie wiadomo czy bedzie śnieg... ale napewno będzie ślisko Jak zwykle a poniewaz trzeba ćwiczyć bo . Z nami nawet wiec nie czekaj tylko wpisz sie na listę pod wybranym numerkiem. SJR Dream Team przygotuje odpowiednią oprawę imprezową a napewno można liczyć na zestaw standard: - 2 lub 3 trasy by SJR... i to bez żadnych długich prostych :!: - cieple biuro (kawa, herbata, odprawa) - catering (talony na znany juz wam "Cieply Posilek" z mila obsluga) - Co-drive'y - osoby towarzyszące uczestnikom maja pierwszeństwo! - jak zwykle kilka niespodzianek i nowosci Wstępny Harmonogram 9:00 start 10:00 zapoznanie z 2 trasami (Treningowa, Szkoleniowa) 13:33 zmiana konfiguracji tras - niespodzianka! 14:00 Ułęż Racing Ring & Co-Drive'y 16:30 Dziękujemy i zapraszamy ponownie Uczestnicy Trening/Szkolenie (wraz z co-drive'm dla os towarzyszacej) - 300 zł Uczestnicy o statusie Stały Bywalec (min. 3 odbyte imprezy SJR) - 250 zł Zapraszamy również do naszej oferty VIP - czyli konkretne szkolenie na ciekawym samochodzie sportowym lub rajdowym - raz a dobrze ;-) Proszę o wpisywanie się na listę (przed imprezą proszę potwierdzić swoje uczestnictwo przez przesłanie swoich danych: imię nazwisko kierowcy/ów, auto, nr rejestracyjny samochodu, telefon - oczywiście na PW lub @). Jeśli macie pytania proszę wpisywać na wątek. Propozycje pomocy przy organizacji (grill, inne) proszę o kontakt do mnie na PW lub szkola@racing.pl. Więcej informacji i filmów z naszymi imprezami na naszej stronie lub Facebook'u. Dojazd i lokalizacja lotniska Motopark Ułęż na mapach Google. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dartmoor Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 Mam nadzieję że będę miał okazję wytestować nowe oponki. Niestety letnie więc liczę na zapowiadane 10'C od 15.12. A po za tym przecież na imprezach SJR zawsze jest słońce więc się nie martwię. A no i kijanka już będzie na imprezie w pełni zasługiwać na miano rajdówki zamiast wyścigówki gdyż wreszcie się zebrałem na oddanie amortyzatorów na zmianę ustawień. 1. Dartmoor 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacho Posted December 4, 2011 Share Posted December 4, 2011 dopisuje sie bo dawno nic nie zepsulem biore urlop i lece. Co Tu Takie Pustki???? 1. Dartmoor 2. Yacho 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted December 4, 2011 Share Posted December 4, 2011 1. Dartmoor 2. Yacho 3. Hogi 4. 5. 6. 7. 8. 9. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacho Posted December 4, 2011 Share Posted December 4, 2011 o! ziomal pedzi na motopark! zuchowo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted December 5, 2011 Share Posted December 5, 2011 No w końcu. 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacho Posted December 5, 2011 Share Posted December 5, 2011 dobrze! bedzie mnie mial kto sholowac 8) tfutfutfu. zdrooowka! a frekwencja niech rosnie!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kameleon Posted December 5, 2011 Share Posted December 5, 2011 no kruczę - Hogi się wybiera na upalanie... Świat się kończy A mnie chyba nie będzie Może w ostatniej chwili - teraz już nie kucnie półoś Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitgol Posted December 5, 2011 Share Posted December 5, 2011 no kruczę - Hogi się wybiera na upalanie... Świat się kończy A mnie chyba nie będzie Może w ostatniej chwili - teraz już nie kucnie półoś Obstawiam, ze zeby tradycji stalo sie zadosc na samym wybiera iu sie skonczy )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted December 5, 2011 Share Posted December 5, 2011 Obstawiam, ze zeby tradycji stalo sie zadosc na samym wybiera iu sie skonczy )) Za duże braki odkryłem u siebie ostatnio... ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacho Posted December 5, 2011 Share Posted December 5, 2011 sambrak Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackdogwwl Posted December 5, 2011 Share Posted December 5, 2011 Proszę o ofertę VIP na PW 8) Może pójdę na ofertę VIP A jak nie to będę działał swoją Nyską ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
szubaru Posted December 5, 2011 Share Posted December 5, 2011 Hogi się wybiera na upalanie... Świat się kończy Obstawiam, ze zeby tradycji stalo sie zadosc na samym wybiera iu sie skonczy )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kameleon Posted December 5, 2011 Share Posted December 5, 2011 no ale na forum już była kilka końców świata... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacho Posted December 5, 2011 Share Posted December 5, 2011 ale nie takich!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
czwartek Posted December 6, 2011 Author Share Posted December 6, 2011 Proszę o ofertę VIP na PW 8) Może pójdę na ofertę VIP A jak nie to będę działał swoją Nyską ;D Z racji na różne dziwne losowe przypadki..... czyt. (czwartek zabił 2 fury w 2 dni) oferta VIP narazie jest w trakcie ustalania. Prosimy o cierpliwość, wkrótce napiszę. Wszystko przez nasze zmagania na Rajdzie Barbórka: Dzięki za znaki pokoju i kibicowanie Jak juz bylo ALE URWAŁ to widziałem to No i zapisywać się.... śniegu po pas to nie będzie ale nawet jak coś popada to będzie epicko ślisko. Trasy będą dostosowane do warunków (to już nie Babórka ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dartmoor Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 A mi się podobała ciasna trasa. :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacho Posted December 7, 2011 Share Posted December 7, 2011 ciasna jest spoko zdroowka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
czwartek Posted December 7, 2011 Author Share Posted December 7, 2011 3. Hogi No w koncu... nie moge sie juz doczekac Ptaszki mi doniosły, że dzisiaj PIERWSZY ŚNIEG spadl na Ułężu :!: Oczywiście nie napalajcie się na jazde po śniegu... nadal uważam, że warunki są na letnią oponę lub zniszczoną już zimówkę. Oczywiście jeśli warunki będą ulegały zmianie będziemy uprzejmie donosić... Trasy zrobimy wg planu "Dla każdego coś miłego". Jedna będzie zawierać elementy szkoleniowe w szerokich komfortowych warunkach a druga będzie na myślenie... czyli to co lubimy najbardziej :roll: Prosimy o zapisywanie się. Czas się już spieszy.... LISTA 000. Siemiaszko 00. Kozak 0. czwartek 1. Dartmoor 2. Yacho 3. Hogi 4. 5. 6. 7. 8. 9. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackdogwwl Posted December 7, 2011 Share Posted December 7, 2011 3. Hogi No w koncu... nie moge sie juz doczekac Ptaszki mi doniosły, że dzisiaj PIERWSZY ŚNIEG spadl na Ułężu :!: Oczywiście nie napalajcie się na jazde po śniegu... nadal uważam, że warunki są na letnią oponę lub zniszczoną już zimówkę. Oczywiście jeśli warunki będą ulegały zmianie będziemy uprzejmie donosić... Trasy zrobimy wg planu "Dla każdego coś miłego". Jedna będzie zawierać elementy szkoleniowe w szerokich komfortowych warunkach a druga będzie na myślenie... czyli to co lubimy najbardziej :roll: Prosimy o zapisywanie się. Czas się już spieszy.... LISTA 000. Siemiaszko 00. Kozak 0. czwartek 1. Dartmoor 2. Yacho 3. Hogi 4. 5. 6. 7. 8. 9. Wiadomo coś o ofercie VIP Jak nie nic z tego to ruszam swoją Modlichą ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dartmoor Posted December 8, 2011 Share Posted December 8, 2011 Amortyzatory zrobione. Działają. Okazało się że były wsadzone do amortyzatora gumowe podkładki nieznanego pochodzenia żeby ograniczyć jego pracę do 2cm i w tym był cały problem :roll: Jutro będą montowane i jestem oficjalnie gotowy. :wink: Cicho liczę że nie będzie śniegu bo mam dobre letniaki które chcę wytestować. :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GC8 Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 LISTA 000. Siemiaszko 00. Kozak 0. czwartek 1. Dartmoor 2. Yacho 3. Hogi 4. GC8 - jednak nie dam rady 5. 6. 7. 8. 9. ATB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 nadal uważam, że warunki są na letnią oponę lub zniszczoną już zimówkę. a zniszczoną letnią ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacho Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 A ja mam do organizatorów dziwne pytanie 8) .. Jest tam gdzie zrobić ognisko?? Przywiozło by się drewno ze stacji tudzież z lasu i upiekło "giętą".. a i ogrzać sie będzie gdzie.. zdroowka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GC8 Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 Pytanie do dobrze poinformowanych Gdzie mozna przekimac blisko lotniska i nie pytam o namiot na lotnisku Nie musi to byc Hilton ale cos wygodnego z parkingiem by sie przydalo. ATB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts