mazuras Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 Witam, Mam pytanie. Czy zegary z europejczyka będą pasowały do US? Pacjent to Forek XT 2006US a dawca 2006 XT EU. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anakinsky Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 powinny, pytanie: po co? przeszkadza Ci mała podziałka km/h i dzienny w milach? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazuras Posted November 29, 2011 Author Share Posted November 29, 2011 powinny, pytanie: po co? przeszkadza Ci mała podziałka km/h i dzienny w milach?powinny, pytanie: po co? przeszkadza Ci mała podziałka km/h i dzienny w milach? No przeszkadza ale nie mi... A pytanie było czy będą pasowały a nie czy powinny pasować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwidon Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 powinny, pytanie: po co? przeszkadza Ci mała podziałka km/h i dzienny w milach?powinny, pytanie: po co? przeszkadza Ci mała podziałka km/h i dzienny w milach? No przeszkadza ale nie mi... A pytanie było czy będą pasowały a nie czy powinny pasować Będą pasowały. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazuras Posted November 29, 2011 Author Share Posted November 29, 2011 Cool Dzięki bardzo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwidon Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 Cool Dzięki bardzo! Plusika kliknij 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazuras Posted November 30, 2011 Author Share Posted November 30, 2011 Cool Dzięki bardzo! Plusika kliknij Tadaaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferdek Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 Wskaźnik temp.zewnętrznej nie będzie działał -- 1 gru 2011, o 22:37 -- Przynajmniej tak jest w WRXie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts