damianbyczek Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 Drodzy koledzy. gdzie w łodzi można serwisować w rozsądnych kosztach autko.Jestem świeżym posiadaczem i potrzebuję podpowiedzi.dzieki pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlos-wrx Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 wpadnij 9.XII o 20 do Mexican-y na Piotrkowskiej, to sie wszystkiego dowiesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMI Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 W Lodzi to chyba najlepiej nigdzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
graczu Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 musze zrobic przeglad przy 135k km mojego wolnossaka (impreza my06) i też sie zastanawiam gdzie najlepiej w woj. łódzkim? czy olej i filtry to wszystko, co robi się przy 135k? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał z Ursusa Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 Do dobrego warsztatu warto jeździć nawet kawałek drogi...są tacy co z Wawy do Poznania śmigają 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dehnel Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Panowie, zero poprawności politycznej. Jedyna słuszna odpowiedź brzmi : Tylko ASO Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMI Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 DNL - uratowales nasz honor, dzieki Ci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dehnel Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Bardzo proszę, zawsze do usług. Pewnie jakbym naprawiał się w ASO, to bym miał zniżki za dobre rady Jednak, mam Subaru, a to samochód, który nie wymaga serwisu Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMI Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 I tak mu nic juz nie pomoze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dehnel Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Nic mu nie musi pomagać. Po prostu stoi i gnije pod blokiem. Jednak ciągle jest sprawny. A gnije, bo wolę Katafalkiem jeździć :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
raison Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 No bez jaj panowie - na wymianę filtrów, oleju itp możecie jechać do łódzkich ASO. Jeśli o mnie chodzi to wybrałbym Subaru Point na Rojnej 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlos-wrx Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 raison, wazniejsze jest to czy........ będziesz 9.XII w Mexicanos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
raison Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 carlos: no chętnie bym podjechał, ale nie wiem czy mnie córka puści Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlos-wrx Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 carlos: no chętnie bym podjechał, ale nie wiem czy mnie córka puści weź córkę ze sobą zobaczysz... i Mikołaj się znajdzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
raison Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Ona jest jeszcze za mała na takie rozpusty choć odkąd się urodziła, czyli trochę ponad pół roku, jeszcze nigdzie nie wychodziłem na browara. Może ją przekabacę Dobra koniec OT Link to comment Share on other sites More sharing options...
miszozon Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Bez przesady. Jak wszystko było zrobione jak należy podczas dużego przeglądu (okolice 105 tysi) to przegląd na 135 tysiącach jest do ogarnięcia "na działce przy browarach". Jedź do Pointa, albo ATZ'tu. W ATZ'cie mamy swojego człowieka za ladą, bardzo pomocna osoba 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts