Pablo2 Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 Jaki backbox do WRXa w miarę głośny i w rozsądnej cenie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paciu21 Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 U mnie w WRX'ie jest coś takiego: http://www.pistonheads.com/sales/3343322.htm Wydech bardzo ciekawy, ponieważ na niskich obrotach daje przyjemny basowy pomruk, jest w miarę cichy, a im wyższe obroty tym robi się bardziej agresywny. Nie jest męczący. Dla mnie ma tylko dwie wady: po pierwsze: puszka jest duża i nie każdemu musi się podobać po drugie: jak dla mnie trochę za cichy - nie budzi całej wsi jak wracam... chyba, że nie zdaje sobie z tego sprawy Ale ogólnie myślę, że jest w sam raz :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablo2 Posted November 26, 2011 Author Share Posted November 26, 2011 No z tą głośnością to jest indywidualna sprawa ... w dalekie trasy już nim nie jeżdżę ... bo chyba taksówką wychodzi taniej ... więc wolałbym żeby nie był cichy :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paciu21 Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 No to myślę, ze można by się pokusić na 4' wydech Magnaflow bo sama średnica robi wrażenie i wydaje mi się, że przy takim rozmiarze to nie może być ciche Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablo2 Posted November 26, 2011 Author Share Posted November 26, 2011 a może ktoś ma na zbyciu ciekawą używkę w niezbyt wygórowanej cenie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts