radson-k Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Witam wszystkich! to mój pierwszy post .Kupiłem Outbacka z 2006r ze zbitą tylna lampą i wymysliłem sobie ze mógłbym juz zalożyć obie tylne nowe lampy poliftowe, niestety nie moge nigdzie znależć informacji czy tylne lampy do modelu poliftowego 2007^ bedą pasowały do mojego autka, może ktoś przerabiał ten temat. Dla mnie wygladają identycznie ale no własnie to ale :?: nawet w serwisie subaru w Dawoju nie wiedzieli czy bedą pasować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
car1961 Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 gabaryty są te same ,wtyki tez powinny pasowac Link to comment Share on other sites More sharing options...
spawalniczy Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Musisz to sprawdzić doświadczalnie. Ja miałem ten sam dylemat w forku MY 2007. Z tym, że chciałem założyć lampy od starszego modelu przed liftem. Okazało się, że lampy pasują na miejsce bez problemu, jednak kostki przyłącza elektrycznego już nie. Wystarczyło jednak przełożyć wiązki elektryczne z oryginalnych lamp, do tych starszych i wszystko grało. Konieczna była tylko operacja na izolacji "zbiorczej" - tak aby wyłuskać pojedyncze przewody, bo sposób prowadzenia kabli w starych i nowych lampach jest różny i nie chciały się bezkolizyjnie ułożyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radson-k Posted November 24, 2011 Author Share Posted November 24, 2011 Sprawdzic doswiadczalnie nie mam jak, bo musiałbym kupic lampy poliftowe koszt 1000 za 2szt (uzywki) i jak sie okaże ze nie pasują to co z nimi zrobię Link to comment Share on other sites More sharing options...
spawalniczy Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 Napisz skąd jesteś. Na pewno znajdzie się życzliwy forumowicz z okolicy, który zgodzi się na przymiarkę swojej lampy do Twojego samochodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radson-k Posted December 1, 2011 Author Share Posted December 1, 2011 Kupilem stary typ lamp tak ze temat juz zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts