M_RC Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Czy ktoś z działu technicznego jest mi w stanie wytłumaczyć czemu konkretnie służy kalibracja wtryskiwaczy w silnikach Subaru Boxer Diesel ? O ile to nie tajemnica firmowa Subaru ! Z góry dziękuje za odpowiedź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlyszkow Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 M_RC, tu masz trochę więcej o tym: http://subdiesel.wordpress.com/tag/calibration/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
M_RC Posted November 22, 2011 Author Share Posted November 22, 2011 Dziękuje, już kiedyś miałem okazję się z tym zapoznać. Liczyłem na odrobinę głębsze wyjaśnienia ze strony oficjalnego działu technicznego. W żadnym innym dieslu nie spotkałem się z podobnymi zabiegami, lub przynajmniej nigdy ich nie zauważyłem. Moja prośba do działu technicznego jest nadal aktualna. Ja swoją drogą postaram się wyciągnąć jakieś informacje od Denso producenta układu wtryskowego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts