FITNES Posted November 20, 2011 Share Posted November 20, 2011 Witajcie. Będąc realistą chciałem poinformować,że przed świętami trening będzie słaby do zrobienia...brak czasu i terminowo też ciężko....moze jeśli będzie biało,a "kierownictwo"toru będzie przychylne i znajdzie wolny termin ,coś skminimy przed Nowym Rokiem...nic pewnego. Ogólnie nie zapeszając chciałem Was zaprosić i wstępnie zapewnić (nie chcąc obiecywać ) ,że jeśli zdrowie i przychylnosc Kierownictwa toru się nie zmieni,postaram się organizować Nam spotkania w wiadomym sobie stylu FJSowym w 2012 już od Stycznia. Cieszę się ,że są znaki ,że chcecie akurat na FJSie zasuwać,szlifować rzemiosło za sterami swoich bryczek,spędzać czas pozytywnie i spotykać się ze soba właśnie na FJSach. Korzystając z okazji chcę podziękować za udany,bezpieczny i owocny rok spotkań Wam wszystkim wchodzących na ten i inne Nasze wątki . Więc jezeli te wszystkie elementy wpływające na terminy i zdrowie no i oczywiście na budżety nasze zagrają to....zasuwamy ostro w 2012 ! Podziekowania specjalne dla Pana Pawła ,szefa toru ,za wyrozumiałość i pilnowanie porządku i dyscypliny oraz za wolne terminy. Wszystkim FJSowcom i całej ekipie forum SUBARU I EVO składam życzenia ...SPOKOJNYCH I RADOSNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA !!!!!! .......................z poważaniem Fitnes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kj5d Posted November 20, 2011 Share Posted November 20, 2011 Obie połowy najlepiej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackpot70 Posted November 20, 2011 Share Posted November 20, 2011 I na sucho najlepiej . Dawaj coś na początek grudnia.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FITNES Posted November 20, 2011 Author Share Posted November 20, 2011 Dobra,zobacze jak z będę dysponował czasem,a 10-go nie zapominajcie,oes "Superbarbórka"kielecka.....warto się spotkać, pojezdzić, pokonkurować z przymrózeniem oka :wink: Kondziu,ostatnio miałeś zaproszenie a nie byłeś...Jacek sie rozszalał jak wściekły,jak dostał"demonstracje"możliwości jego STI....nie chciał jechać do domu.. Chłopaki ,działam w temacie zatem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kj5d Posted November 20, 2011 Share Posted November 20, 2011 Kondziu,ostatnio miałeś zaproszenie a nie byłeś... Robota dopadła mnie. Jacek sie rozszalał jak wściekły,jak dostał"demonstracje"możliwości jego STI....nie chciał jechać do domu.. Coś mi tam Jacek opowiadał o twoich popisach. Też ci się jego zawieszenie podobało ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebastian.R Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Ja tradycyjnie sie pisze. Jak bede mogl Termin obojetny, postaram sie dopasowac do kazdego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kameleon Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 to kiedy ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FITNES Posted December 12, 2011 Author Share Posted December 12, 2011 Witajcie. Będąc realistą chciałem poinformować,że przed świętami trening będzie słaby do zrobienia...brak czasu i terminowo też ciężko....moze jeśli będzie biało,a "kierownictwo"toru będzie przychylne i znajdzie wolny termin ,coś skminimy przed Nowym Rokiem...nic pewnego. Ogólnie nie zapeszając chciałem Was zaprosić i wstępnie zapewnić (nie chcąc obiecywać ) ,że jeśli zdrowie i przychylnosc Kierownictwa toru się nie zmieni,postaram się organizować Nam spotkania w wiadomym sobie stylu FJSowym w 2012 już od Stycznia. Cieszę się ,że są znaki ,że chcecie akurat na FJSie zasuwać,szlifować rzemiosło za sterami swoich bryczek,spędzać czas pozytywnie i spotykać się ze soba właśnie na FJSach. Korzystając z okazji chcę podziękować za udany,bezpieczny i owocny rok spotkań Wam wszystkim wchodzących na ten i inne Nasze wątki . Więc jezeli te wszystkie elementy wpływające na terminy i zdrowie no i oczywiście na budżety nasze zagrają to....zasuwamy ostro w 2012 ! Podziekowania specjalne dla Pana Pawła ,szefa toru ,za wyrozumiałość i pilnowanie porządku i dyscypliny oraz za wolne terminy. Wszystkim FJSowcom i całej ekipie forum EVO i SUBARU składam życzenia ...SPOKOJNYCH I RADOSNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA !!!!!! .......................z poważaniem Fitnes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts