Jump to content

~/ FJS 2011 /-TOR KIELCE-/~

FITNES

Recommended Posts

Witajcie.

Będąc realistą chciałem poinformować,że przed świętami trening będzie słaby do zrobienia...brak czasu i terminowo też ciężko....moze jeśli będzie biało,a "kierownictwo"toru będzie przychylne i znajdzie wolny termin ,coś skminimy przed Nowym Rokiem...nic pewnego.

Ogólnie nie zapeszając chciałem Was zaprosić i wstępnie zapewnić (nie chcąc obiecywać :mrgreen: ) ,że jeśli zdrowie i przychylnosc Kierownictwa toru się nie zmieni,postaram się organizować Nam spotkania w wiadomym sobie stylu FJSowym w 2012 już od Stycznia.

Cieszę się ,że są znaki ,że chcecie akurat na FJSie zasuwać,szlifować rzemiosło za sterami swoich bryczek,spędzać czas pozytywnie i spotykać się ze soba właśnie na FJSach.

Korzystając z okazji chcę podziękować za udany,bezpieczny i owocny rok spotkań Wam wszystkim wchodzących na ten i inne Nasze wątki .

Więc jezeli te wszystkie elementy wpływające na terminy i zdrowie no i oczywiście na budżety :mrgreen: nasze zagrają to....zasuwamy ostro w 2012 !

Podziekowania specjalne dla Pana Pawła ,szefa toru ,za wyrozumiałość i pilnowanie porządku i dyscypliny oraz za wolne terminy.

Wszystkim FJSowcom i całej ekipie forum SUBARU I EVO składam życzenia ...SPOKOJNYCH I RADOSNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA !!!!!!

.......................z poważaniem Fitnes.

Dobra,zobacze jak z będę dysponował czasem,a 10-go nie zapominajcie,oes "Superbarbórka"kielecka.....warto się spotkać, pojezdzić, pokonkurować z przymrózeniem oka :wink: :lol:

Kondziu,ostatnio miałeś zaproszenie a nie byłeś...Jacek sie rozszalał jak wściekły,jak dostał"demonstracje"możliwości jego STI....nie chciał jechać do domu.. :mrgreen:

Chłopaki ,działam w temacie zatem.

Kondziu,ostatnio miałeś zaproszenie a nie byłeś...

Robota dopadła mnie.

Jacek sie rozszalał jak wściekły,jak dostał"demonstracje"możliwości jego STI....nie chciał jechać do domu.. :mrgreen:

Coś mi tam Jacek opowiadał o twoich popisach.

Też ci się jego zawieszenie podobało ?

• 2 weeks later...

Witajcie.

Będąc realistą chciałem poinformować,że przed świętami trening będzie słaby do zrobienia...brak czasu i terminowo też ciężko....moze jeśli będzie biało,a "kierownictwo"toru będzie przychylne i znajdzie wolny termin ,coś skminimy przed Nowym Rokiem...nic pewnego.

Ogólnie nie zapeszając chciałem Was zaprosić i wstępnie zapewnić (nie chcąc obiecywać :mrgreen: ) ,że jeśli zdrowie i przychylnosc Kierownictwa toru się nie zmieni,postaram się organizować Nam spotkania w wiadomym sobie stylu FJSowym w 2012 już od Stycznia.

Cieszę się ,że są znaki ,że chcecie akurat na FJSie zasuwać,szlifować rzemiosło za sterami swoich bryczek,spędzać czas pozytywnie i spotykać się ze soba właśnie na FJSach.

Korzystając z okazji chcę podziękować za udany,bezpieczny i owocny rok spotkań Wam wszystkim wchodzących na ten i inne Nasze wątki .

Więc jezeli te wszystkie elementy wpływające na terminy i zdrowie no i oczywiście na budżety :mrgreen: nasze zagrają to....zasuwamy ostro w 2012 !

Podziekowania specjalne dla Pana Pawła ,szefa toru ,za wyrozumiałość i pilnowanie porządku i dyscypliny oraz za wolne terminy.

Wszystkim FJSowcom i całej ekipie forum EVO i SUBARU składam życzenia ...SPOKOJNYCH I RADOSNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA !!!!!!

.......................z poważaniem Fitnes.