RoadRunner Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 Hej, Po miesiącach rozważania za i przeciw różnym autom doszedłem do wniosku, że muszę mieć coś trochę wyżej zawieszonego Czy ktoś miał okazję jeździć tymi autami i może je porównać ? Na "papierze" lepiej wypada niby Outlander. Z tego co czytałem Misiek ma w środku skastrowany (265KM -> 201KM ) silnik od EVO. Czy to kwestia tylko mapy czy inne elementy były zmienianie ? Normalnie na pytanie Forester 2.0 XT czy Outlander 2.0T odpowiedziałbym Forester 2.5 XT ale nie chcę zakładać z góry 10-15k na zakucie bo nikt mi nie powie, że to mit z padającymi 2.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciex Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 To chyba nie pomogę bo jak dla mnie też 2.5, tylko oprócz silnika jeszcze dolicz hamulce... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomaszOBK Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 Bierz subaru i nie kombinuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
eddie_gt4 Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 Roadrunner, nie wiem, czy znasz rosyjski (mam nadzieje, ze tak), ale tak czy siak daje linka do calkiem fajnego testu Forek XT (co prawda 2.5) vs Outlander 2.0T :arrow: http://www.autoreview.ru/_archive/secti ... ON_ID=4802 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoadRunner Posted November 18, 2011 Author Share Posted November 18, 2011 Roadrunner, nie wiem, czy znasz rosyjski (mam nadzieje, ze tak), ale tak czy siak daje linka do calkiem fajnego testu Forek XT (co prawda 2.5) vs Outlander 2.0T :arrow: http://www.autoreview.ru/_archive/secti ... ON_ID=4802 Dzięki ! Super test, ale te 8.7 do setki XTka to chyba pomyłka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciex Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 Roadrunner, nie wiem, czy znasz rosyjski (mam nadzieje, ze tak), ale tak czy siak daje linka do calkiem fajnego testu Forek XT (co prawda 2.5) vs Outlander 2.0T :arrow: http://www.autoreview.ru/_archive/secti ... ON_ID=4802 Dzięki ! Super test, ale te 8.7 do setki XTka to chyba pomyłka Chyba że w automacie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
subleo Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 Dzięki ! Super test, ale te 8.7 do setki XTka to chyba pomyłka Chyba że w automacie... Taki wynik to pewno miał Forek S-Turbo AT z 2-litrowym silnikiem. Ewidentna omyłka autorów (zwłaszcza, że na zdjęciach prezentowany jest Forek z MT). Link to comment Share on other sites More sharing options...
eddie_gt4 Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 wiedzialem, ze sie przyczepicie do tych 8,7s chodzilo mi przede wszystkim o porownanie "bojowe" wlasciwosci jezdnych obu tych aut... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts