matt Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 Witam, szanowne grono forumowe Uprzejmię proszę o wypełnienie poniższej ankiety, której wyniki posłużą mi do opracowania ostatniego rozdziału pracy mgr. Ankieta wbrew pozorom jest DLA WSZYSTKICH (różne scenariusze pytań) nie tylko dla właścicieli Subaru czy maniaków rajdów i Subaru (Ci mają specjalną grupę często nie łatwych pytań). Proszę również o możliwe rozpowszechnienie ankiety, im więcej osób tym wiarygodniejsze wyniki. No to do boju i z góry dzięki! http://www.ankietka.pl/ankieta/72725/sp ... olska.html pozdrawiam, matt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobi1972 Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 "Strona o podanym adresie nie istnieje" :-( Teraz lepiej :-) Poklikam sobie :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 Strona nie istnieje, a ja zapytam czemu to jest w technicznym :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt Posted November 18, 2011 Author Share Posted November 18, 2011 a ja zapytam czemu to jest w technicznym ups faktycznie , dawno się nie korzystało z forum 8) poproszę moda o przeklejenie do głównego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cysztof Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 nie wiem czemu ale nie dziala link... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 Cysztof, u mnie już działa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobi1972 Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 Przez chwile nie działał teraz jest już OK przynajmniej u mnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
subarutux Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 Teraz już działa. Problemem tej ankiety jest to, że w kilku miejscach powinny być dodatkowe odpowiedzi "nie wiem". Teraz trzeba po prostu losowo coś wybrać, co może fałszować wyniki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt Posted November 18, 2011 Author Share Posted November 18, 2011 debtux, sprecyzuj w których miejscach, pomoże to dopracować ankietę mam swoje przypuszczenia, aczkolwiek to nie jest test z wiedzy o historii rajdów ze znajomością dat , proszę tego tak nie traktować, tylko raczej badanie skojarzeń, ogólnej orientacji w poczynaniach Subaru w rajdach, daltego też nie ma (ale też nie wszędzie) opcji "nie wiem" bo zawsze po przeczytaniu pytania masz jakiś pierwszy typ, nawet jeśli dokładnie się nie orientujesz. I o ten pierwszy typ chodzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek555 Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 Też kiedyś pisałem pracę z zakresu sponsoringu w rajdach, więc ode mnie również leci ankietka wypełniona Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cichaczu Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 cyt. "Bardzo dziękuję za wypełnienie ankiety!" Nie ma problemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartekfi Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 a poklikałem sobie trochę 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter_k Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 poszło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yezus Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 Naklikane. 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIG J Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 Ankieta wypełniona Link to comment Share on other sites More sharing options...
kade Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 zrobione Link to comment Share on other sites More sharing options...
tata Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 Załatwione Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomaszOBK Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 Co zrobić jak nie jestem żadnym z poniższych? 34 . Status zawodowy * uczeń/ student pracownik fizyczny pracownik umysłowy emeryt/ rencista bezrobotny Nie puszcza mnie, żeby ci to odkliknąć. -- Pt lis 18, 2011 9:24 pm -- aaa, dobra, zaznaczyłem bezrobotny, bo i tak całej rodzinie wydaje się, że tylko się obijam.... - masz kolejną ankietę gotową ale dodaj tam kategorię inne/działalność gosp. albo coś podobnego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawlo20 Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 wysłane :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
subleo Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 Co zrobić jak nie jestem żadnym z poniższych?34 . Status zawodowy * uczeń/ student pracownik fizyczny pracownik umysłowy emeryt/ rencista Trzeba zaznaczyć "wszystkie powyżej" jak w filmie "Szpiedzy tacy jak my" Ankieta wypełniona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomaszOBK Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 Trzeba zaznaczyć "wszystkie powyżej" jak w filmie "Szpiedzy tacy jak my" Nie da się, próbowałem. Zaznaczyłem, że się obijam, bo i tak na to wychodzi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEBA_M Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Melduję wykonanie zadania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wąż Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 poszło ode mnie pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
gryzli Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 poszlo :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
soplica Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 poszło Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts