wojto79 Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 Witam, nie działa mi podświetlenie guzika z napisem auto i chciałem to wymienić, czy ktoś to ustrojstwo rozbierał? Chodzi o to jak dojść do żaróweczki (diody). Pozdrawiam. Kuba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igi_666 Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 Rozbierałem u ojca w Legacy i powiem, że trzeba mieć dużo cierpliwości by nic nie połamać. Cały ten panel rozebrać trzeba w drobny mak. Wszystko trzyma się na delikatnych zatrzaskach. W środku masz żaróweczkę z zielonym kapturkiem (jest bardzo delikatny a trzeba go przełożyć jeśli chcesz by świeciło na zielono, chyba że zakupisz zieloną żaróweczkę) malutką przylutowaną do płytki. Jeśli będziesz miał jakieś pytania jeszcze to wal śmiało 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojto79 Posted November 18, 2011 Author Share Posted November 18, 2011 Mam pytania Żeby wyjąć płytkę trzeba zdjąć przyciski, jak to zrobić, bo podważanie na tych bolcach na klórych się obracają nie bardzo działa. A pomuk już leci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igi_666 Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 Dzięki za pomuka No właśnie z tym jest chyba najtrudniej. Ale mimo wszystko siedzi tylko wciśnięte w tym miejscu o którym mówisz. Wszystkie przełączniki po prostu muszą do góry zeskoczyć Uważaj bo z tego co pamiętam są pod nimi sprężynki. Trzeba uważać żeby czasem gdzieś sobie nie wyskoczyły Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts