Flipper Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 Pod adresem http://www.subaruxv.pl uruchomiliśmy nowy serwis www dot. Subaru XV. Będę wdzięczny za wszelkie (szczególnie te krytyczne ) uwagi techniczne do niego. Zapraszam też zainteresowanych tym modelem do zapisania się na mailing... teraz mogę tylko napisać, że na prawdę warto Link to comment Share on other sites More sharing options...
romek_l Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 Fajna Obejrzałem sobie z przyjemnością i zapisałem się na (e)mailing (bo chyba drukowanych materiałów nie będziecie wysyłać, right?) Z uwag po szybkim obejrzeniu, nasunęły mi się detale: 1. dosyć mały tekst opisów i do tego jako grafika więc czytelność może niektórym sprawiać kłopot, 2. przydałby się wskaźnik pokazujący w czasie nawigowania po poziomych ekranach, w którym miejscu tego scrolla jesteśmy i ile do końca 3. przy linkach otwierających nowe okno/kartę (YouTube, pliki PDF) przydałaby się informacja (ALT) po najechaniu na button, że otworzy się np. plik PDF w nowej karcie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobi1972 Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 Fajne. Wysłałem formularz. Z uwag: - scroll pionowy byłby fajniejszy tzn. bardziej naturalny (subiektywnie) - przydała by się zakładka z bardziej technicznymi informacjami tzn. coś o silnikach (szczegóły konstrukcji), S-AWD tzn. jak technicznie est zrealizowany, może coś o CVT itp. takie coś dla bardziej technicznego czytelnika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shyha Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 Tak z punktu widzenia marketingu (dostępność materiałów) to może warto upublicznić te filmiki na YT? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaszlak Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 Subaru XV podoba mi się i jazda próbna będzie na pewno ciekawa. To może być moje następne Subaru. :!: ...Tylko żona kolor wybierze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubanow Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 i ja się zapisałem najważniejszy problem to jest to że po oglądnięciu strony wlazłem na www.subaru.pl w poszukiwaniu cen itp, a tam nic nie ma o XV Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kadrowy Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Gdyby jeszcze lepiej i poprawniej działało to na ipad Link to comment Share on other sites More sharing options...
so_what Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Mało zdjęć. Przydałyby się zdjęcia w różnych kolorach nadwozia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flipper Posted November 21, 2011 Author Share Posted November 21, 2011 Dziękuję za wszystkie uwagi. Postaramy się najszybciej jak będzie to możliwe poprawić stronę. 8) Nie mamy niestety środowiska testowego dla iPad'a, więc bardzo proszę o ew. informacje co się źle wyświetla na PW / @. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sardynka Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 Oczywiście też się przyłączamy..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Flipper, XV się do mgr-a mojego zdąży załapać jeszcze a z uwag technicznych to przede wszystkim faktycznie za mała czytelność prospektu(?) ze względu na małe wielkości kartek(?). I w pionie jakby je umieścić to faktycznie bardziej intuicyjnie by było 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kecajek Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 Oglądanie tej strony na Samsungu Note też nie było przyjemne-obrazki załadowały się i wszystko wyglądało jak się zwiesiło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiji Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 Zróbcie to normalnie, po bożemu, a nie jakieś takie udziwianie, poziomy i inne wynalazki. Nijak nie idzie tego przeczytać, pod Operą ucina dół strony (przy mojej rozdzielczości), znalezienie jakiejś informacji to makabra, telefonem nawet nie ma co probować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Założyciel ex-Dyrekcja Posted November 29, 2011 Ojciec Założyciel Share Posted November 29, 2011 Na i padzie funkcjonuje dobrze, lecz jakość zdjęć nie jest zadowalająca. To samo dotyczy czcionki tekstów. Szczególnie przy powiększeniu widać braki. Pozdrowienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
kecajek Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 Zróbcie to normalnie, po bożemu, a nie jakieś takie udziwianie, poziomy i inne wynalazki. Nijak nie idzie tego przeczytać, pod Operą ucina dół strony (przy mojej rozdzielczości), znalezienie jakiejś informacji to makabra, telefonem nawet nie ma co probować. No właśnie-nie można tego zrobić normalnie? Nie upieram się przy statycznym html, ale niech to będzie normalne strona a nie taka... przewijająca się kaskada zdjąć. Wiem, nie ten bajer itp, ale funkcjonalność o niebo lepsza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flipper Posted December 6, 2011 Author Share Posted December 6, 2011 Zapraszamy na stronę www.facebook.pl/SubaruXV ... będziemy też tam publikować wiele ciekawostek odnośnie Subaru XV Link to comment Share on other sites More sharing options...
T8LEK Posted January 27, 2012 Share Posted January 27, 2012 Lewusy-wyspiarze :wink: maja ciekawie zrobiona strone - bardzo podoba mi sie takie "przed-premierowe" pokazanie nowej imprezy pod przykryciem: http://subaru.co.uk/vehicles/impreza Link to comment Share on other sites More sharing options...
can Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 Szkoda, ze to wszystko jest przymglone i swieci sie dopiero po najechaniu. Pierwszy obrazek powinien sie od razu podswietlac, a pozostale najwyzej wymieniac po najechaniu myszka. ale foty b dobre Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilczek03 Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 nie jest tak źle, wg może być Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiji Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 Nowy serwis internetowy Subaru XVW związku ze stale rosnącym zainteresowaniem Subaru XV, został przygotowany nowy serwis internetowy, poświęcony crossoverowi japońskiej marki. Jest on utrzymany w charakterystycznej, pomarańczowej kolorystyce, a poza najnowszymi informacjami i multimediami, użytkownicy znajdą w nim między innymi moduł monitorowania statusu zamówienia. W późniejszym terminie pojawi się również konfigurator, dzięki któremu będzie można dobrać szczegóły nowego Subaru XV. Zapraszamy do odwiedzania serwisu, dostępnego pod adresem www.subaruxv.pl! Macie literówkę FOLOZOFIA SUBARU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flipper Posted June 3, 2012 Author Share Posted June 3, 2012 Dziękuję za czujność! Już przekazuje do odpowiednich osób Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flipper Posted November 9, 2012 Author Share Posted November 9, 2012 Dodaliśmy konfugurator STOP prosimy o testy STOP dla najlepszych testów nagrody STOP... START! www.subaruxv.pl -> KONFIGURATOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
meci Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Witam. Odsyłam do mojego postu na temat XV w forum technicznym - XV Czy kupiłbym go jeszcze raz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts