czwartek Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 Z okazji Pani Barbórki mamy dla Was specjalną ofertę: Zapraszamy Zawodników SJR oraz Was drodzy Uczestnicy na pyszny trening na lotnisku Motopark Ułęż. Trening, szkolenie by SJR, 2 trasy, harmonogram dnia, 3 trasa niespodzianka, co-drive'y!!!! Ekipa SJR Dream Team ma juz gotowe ze 3 plany wiec na dniach napiszemy, ktory bedzie optymalny Zestaw standard: - 3x Kozak Trasy - cieple biuro (kawa, herbata, odprawa) - catering (talony na znany juz wam "Cieply Posilek" z mila obsluga) - atrakcje dodatkowe! - jak zwykle Nowosci (jedna z nich moge zdradzic.. Prezes Cossack, uczestnik czwartek) 8) Wstępny Harmonogram 9:00 start 10:00 zapoznanie z 2 trasami (Treningowa Zawodnicy, Szkoleniowo-Treningowa Uczestnicy) 13:33 zamknięcie tras - otworzenie Trasy Niespodzianka! 14:00 Ulęż Racing Ring & Co-Drive'y 16:30 Konczymy Zawodnicy SJR, ktorzy startuja w Barborce - prosze o kontakt (oferta nie do odrzucenia!) Uczestnicy Trening/Szkolenie (wraz z co-drive'm dla os towarzyszacej) - 300 zl Zapraszamy również do naszej oferty VIP - czyli konkretne szkolenie na ciekawym samochodzie rajdowym - raz a dobrze ;-) Uwaga! NAWET JAK BĘDZIE ŚNIEG to pamietajcie, ze dopiero jak sa zaspy to zimowe opony mozna zakladac... jesli bedzie tylko pruszyc to KAZDA OPONA zostanie pozbawiona BIEZNIKA. Oczywiscie temperatura robi swoje ale glebokosc bieznika w nowych zimowach jest bezcenna ale nie na lotnisku BEDZIE prawie TAK... tyle, ze zimno (zabierajcie ubrania) i bedzie wiecej Gosci w Szybkich Samochodach Rajdowych Klip z ostatniej 3 dniowej imprezy - Proszę o wpisywanie się na listę (przed imprezą proszę potwierdzić swoje uczestnictwo przez przesłanie swoich danych: imię nazwisko kierowcy/ów, auto, nr rejestracyjny samochodu, telefon - oczywiście na PW lub @). Jeśli macie pytania proszę wpisywać na wątek. Propozycje pomocy przy organizacji (grill, inne) proszę o kontakt do mnie na PW lub szkola@racing.pl. Więcej informacji i filmów z naszymi imprezami na naszej stronie lub Facebook'u. Dojazd i lokalizacja lotniska Motopark Ułęż na mapach Google. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GC8 Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 Panie Piatek, 28.11 napewno nie bedzie w tym roku w Sobote ATB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommipl Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 Jak wszystko dojedzie o czasie i chłopaki z Raszyna to poskładają to pojawię się sprawdzić nowe zawieszenie KW V3. Jeszcze zrobimy fajną geometrię i już. Czwartek pisze o letnich oponkach. To to będzie na 100% już ostatni kontakt moich kapci z lotniskiem. A poniedziałek to super termin mówię że idę do pracy i mnie nie ma. Nie ma marudzenia że jest wolna sobota i mnie nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dartmoor Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 Ja tym razem gościnnie się pojawię. Muszę ogarnąć trochę auto. :wink: Z jazdą czekam na 16.12 :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vert Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 Czwartuś 28.11 to poniedziałek 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baby Express Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 (0,5) Baby Express obecny Link to comment Share on other sites More sharing options...
czwartek Posted November 21, 2011 Author Share Posted November 21, 2011 Szukalem tego watku i nie moglem znalezc... co z wami? Nie chcecie pojezdzic z SJRem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubeusz Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 Szukalem tego watku i nie moglem znalezc... co z wami? Nie chcecie pojezdzic z SJRem? Oczywiście, ze chcecie. Ale niestety w poniedziałek nie możecie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dartmoor Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Może jednak ja się zdecyduję :wink: Ale zobaczę jutro czy mam jeszcze jakieś opony. :wink: No i GoPro trzeba wytestować i potem filmik skleić. Zacząłem się bawić i ja Już jeden zrobiłem ale niestety z powodu braku materiału zalatuje lekko nudą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozi85 Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Może jednak ja się zdecyduję :wink: Ale zobaczę jutro czy mam jeszcze jakieś opony. :wink: No i GoPro trzeba wytestować i potem filmik skleić. Zacząłem się bawić i ja Już jeden zrobiłem ale niestety z powodu braku materiału zalatuje lekko nudą. Pochwal się, chętnie obejrzymy Twoją pierwszą produkcję ;-) -- 22 lis 2011, o 11:25 -- Grupa Barbórkowa: 1. czwartek 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. Grupa Treningowa: 11. BabyExpress 12. 13. - 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. 25. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dartmoor Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=0mjZxLCvGHg Niestety nie mogłem znaleźć zdjęcia SJR w lepszej jakości więc jest spixelowane I walnąłem się z datą o jeden dzień Aaa no i nie umiałem wymazać daty z nagrań z kijanki To chyba tyle Aa... i jeszcze coś. Grupa Barbórkowa: 1. czwartek 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. Grupa Treningowa: 11. BabyExpress 12. Dartmoor 13. - 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. 25. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOROwaty Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Chetnie w to wejde, ale żeby znowu nie odpaść tuż przed wyjazdem - jeszcze potwierdze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czwartek Posted November 23, 2011 Author Share Posted November 23, 2011 Jak wszystko dojedzie o czasie i chłopaki z Raszyna to poskładają to pojawię się sprawdzić nowe zawieszenie KW V3. Jeszcze zrobimy fajną geometrię i już. Czwartek pisze o letnich oponkach. To to będzie na 100% już ostatni kontakt moich kapci z lotniskiem. A poniedziałek to super termin mówię że idę do pracy i mnie nie ma. Nie ma marudzenia że jest wolna sobota i mnie nie ma. "Bo w zyciu sa sprawy wazne i wazniejsze" Tak trzymaj... Na zawias to i ja czekam... ciekawe jak to bedzie wybieralo. Napewno bedzie lepiej niz na tym zamykajacym sie, ladnie wygladajacym amortyzatorku z mocna sprezyna. http://www.youtube.com/watch?v=0mjZxLCvGHgNiestety nie mogłem znaleźć zdjęcia SJR w lepszej jakości więc jest spixelowane I walnąłem się z datą o jeden dzień Aaa no i nie umiałem wymazać daty z nagrań z kijanki To chyba tyle Aa... i jeszcze coś. Dobra Produkcja A ty jestes jako Specjal Solenizant Guest! Oczywiscie zapowiedzianych jest tez kilka ekip foto-video. Mam nadzieje, ze tym razem tez zmontujemy ciekawy material. Przypominam tez... Zabierajcie SWOJE STARE... beda co-drive'y i jak zwykle mila atmosfera (cieply domek, jedzonko). Grupa Barbórkowa: 1. Filip Nivette - Evo 2. Przemek Kastyak - BMW 3. Badi Kędzierski - 106 KIT CAR 4. czwartek - Saxo (prawie) Kit Car 5. Marcin Opałka - BMW 6. 7. 8. 9. 10. Grupa Treningowo-Szkoleniowa: 000. Prezes Jean Cossack 00. V-ce Prezes Siemiaszko 0. Kordos 11* Dartmoor 12. BabyExpress 13. - 14. Jarek - Evo (po dotarciu) 15. Tommipl - STI (na nowych amorach) 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. 25. Goście: I. Włodek Pawluczuk II. III. Media: a. Perkoz b. Cruz c. Camonboard.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dartmoor Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Dobra Produkcja A ty jestes jako Specjal Solenizant Guest! Dziękuję. 8) A to czemu takie wyróżnienie? :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozi85 Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Dziękuję. A to czemu takie wyróżnienie? Chyba było zbyt wcześnie i Czwartek się nie obudził dobrze ;-) Special Guest z okazji urodzin jest joanna7f. SJR zaprasza Grupa Barbórkowa: 1. Filip Nivette - Evo 2. Przemek Kastyak - BMW 3. Badi Kędzierski - 106 KIT CAR 4. czwartek - Saxo (prawie) Kit Car 5. Marcin Opałka - BMW 6. 7. 8. 9. 10. Grupa Treningowo-Szkoleniowa: 000. Prezes Jean Cossack 00. V-ce Prezes Siemiaszko 0. Kordos 11. Dartmoor 12. BabyExpress 13. - 14. Jarek - Evo (po dotarciu) 15. Tommipl - STI (na nowych amorach) 16. * joanna7f 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. 25. Goście: I. Włodek Pawluczuk II. III. Media: a. Perkoz b. Cruz c. Camonboard.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dartmoor Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Tak mi właśnie chodziło po głowie za co mam być ten special guest Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozi85 Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Aktualizacja listy. Zapisujcie się, zabierajcie znajomych, zawodników. Grupa Barbórkowa: 1. Filip Nivette - Evo 2. Przemek Kastyak - BMW 3. Badi Kędzierski - NIESPODZIANKA !! 4. czwartek - Saxo (prawie) Kit Car 5. Marcin Opałka - BMW 6. 7. 8. 9. 10. Grupa Treningowo-Szkoleniowa: 000. Prezes Jean Cossack 00. V-ce Prezes Siemiaszko 0. Kordos 11. Dartmoor 12. BabyExpress 13. - 14. Jarek - Evo (po dotarciu) 15. Tommipl - STI (na nowych amorach) 16. * joanna7f 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. 25. Goście: I. Włodek Pawluczuk II. Paweł Trela !!!!!!!!!! III. Media: a. Perkoz b. Cruz c. Camonboard.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommipl Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Nooooo nowy zawias bajka. Ustawienie geometrii u Sylwka bajka. Opony do 4 liter ale moze dadza rade. Teraz tylko zalatwiam wolne (delegacja) i jestem. Jutro wszystko potwierdze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czwartek Posted November 25, 2011 Author Share Posted November 25, 2011 Tommipl <- super! jesli zawias dobry to i opony moga byc do d... Poniewaz uczestnikow imprezy jest mniej niz potwierdzonych instruktorow musimy chyba troszke zrewidowac plany. Prosze o wpisywanie sie pozostalych niezdecydowanych. "Są jeszcze ostatnie wolne miejsca" Jak narazie zapowiada sie kameralnie... zmienimy troche sklad ekipy SJR. Kelnera z cateringiem tez szkoda fatygowac... sa plany alternatywne.... zupka i cos jeszcze... oczywiscie kawa i herbata w cieplym domku pozostaja bez zmian :!: Grupa Barbórkowa: 1. Filip Nivette - Evo 2. Przemek Kastyak - BMW 3. Marcin Opałka / Badi Kędzierski - BMW 4. czwartek - Saxo (prawie) Kit Car 5. Paweł Trela 6. 7. 8. Grupa Treningowo-Szkoleniowa: 00. Prezes Jean Cossack 0. Kordos 11. Dartmoor 12. Jarek - Evo (po dotarciu) 13. - 14. Tommipl - STI (na nowych amorach) 15. 16. 17. 18. Goście: I. Włodek Pawluczuk II. III. Media: a. Perkoz b. Cruz Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOROwaty Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 Ja niestety nie dam rady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dartmoor Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 Jeszcze pytanko z mojej strony... Będą troleje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommipl Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 Ja jestem na 100%. Robię przelew. Jak by miało być odwołane to proszę o info. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baby Express Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 Have a good time and cYa next time... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommipl Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 Auto super zestrojone. Zawias dziala. Gra muzyka jade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dartmoor Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 Have a good time and cYa next time... Co mamy przez to rozumieć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts