Jump to content

Lampka wewnątrz kabiny Legacy

Stozek

Recommended Posts

Witam serdecznie!

Poszukuję jakiegoś modułu (lub coś w tym stylu) razem ze schematem podłączenia, który mogę wpiąć do lampki wewnątrz samochodu. Chodzi mi o to, by w momencie otwarcia centralnego zamka jednocześnie zapalała się lampka w środku samochodu. Jest szansa znaleźć coś takiego na allegro? Bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam Wojtek

Zajrzyj tutaj http://stig.pl/ i zadzwoń do nich najlepiej. Bardzo rzetelna firma, właściciel sam projektuje wszystkie alarmy,sterowniki itd + po zakupie czegokolwiek dostajesz do niego telefon i do oporu "wisi" z Tobą na słuchawce pomagając ze wszystkim. Na pewno mają taki moduł albo Ci coś wymyślą. Jak będziesz miał ochotę na więcej "bajerów" to też Ci doradzą, a ceny mają ludzkie.

pozdrawiam

Mój Legas pomimo, że młodszy też "nie zaprasza" do środka po odblokowaniu zamków z pilota - dopiero podświetlenie wnętrza zapala się jak się drzwi otworzy. Nie sądzę aby było coś zrypane - pewnie ten typ tak ma ale jest to żenada, że w tej klasie auta zapomniano o takim szczególe.

No wlasnie, wczesniej mialem bravo 2001r i mialo ten przydatny "luksus". Tylko moje zapytanie jest takie, czy nie ma na forum elektronika, ktory bylby w stanie zrobic taki modul? Nie musialoby to byc chyba bardzo skomplikowane..