darekkkk Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Temat był juz poruszany, ale nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi. Wygląda na to, że Kayaba coś poknociła w katalogu. Chce wymienić przednie amortyzatory w Legacy Kombi 2.0 165 2006 "dobieracz" Kayaby pokazuje mi numery 334 374 i 334 375 -takie same jak dla Outback dla sedana pokazuje 334 372 i 334 373 Trochę kłóci mi się to z moim spojrzeniem na swiat Spodziewałbym się raczej, że przednie amortyzatory Legaca Kombi sa takie same jak w sedanie niz w Outback (ktory rózni się w końcu zawieszenie od nie Outback), ale może się mylę? Może ktos rozjasni mi czy to mozliwe, ze: 1) Legacy Kombi ma z przodu inne amortyzatory niz sedan 2) Kombi ma takie same amortyzatory jak Outback-tak wynika z katalogu Kayaby Będę wdzięczny za odzew. Pozdrawiam, Darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkowalczuk Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 Też to przerabiałem: http://forum.subaru.pl/viewtopic.php?f=23&t=143263 Ostatecznie jednak kupiłem w ASO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darekkkk Posted November 16, 2011 Author Share Posted November 16, 2011 Tzn, że nie udało się uzyskac jednoznacznej opdowiedzi które Kayaby sa do Legacy Kombi? OEM to tez chyba Kayaba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkowalczuk Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 Raz, że się nie udało, dwa że znalazłem informację że oryginalny komplet amory+sprężyny z MY07 może nieco podnieść tył, więc postanowiłem spróbować: viewtopic.php?f=23&t=143306 Niestety ze średnim skutkiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
imgw Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 darekkkk, dlaczego w ogolnym technicznym a nie w temacie Legacy :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
darekkkk Posted November 17, 2011 Author Share Posted November 17, 2011 imgw -tak mi się napisało-rozumiem, że źle -to przepraszam-błędy nowicjusza;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts