Kaiser_Sowza Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Subaroholicy! Mam przyjemność zaprosić was w imieniu Klubu Japanese Fanatics na spot w Olsztynie, na parkingu przy Carrefourze( ul. Krasickiego). Spotkanie odbędzie się w piątek 18.11.2011 r. o godz. 20:00. :!: P.S. Jeśli jesteście zarejestrowani na innych forach to śmiało zapraszajcie na spot. Również posiadaczy aut marek niejapońskich. P.S.2: Fajne jakby oprócz mnie pojawił się ktoś jeszcze z forum SIP. Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia w Olsztynie. Martinez - Kaiser_Sowza Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 to masz friapa, i wrzuć się jeszcze tutaj : viewtopic.php?f=10&t=132449&view=unread#unread Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaiser_Sowza Posted November 16, 2011 Author Share Posted November 16, 2011 Spasiba Elek. : Zapraszam wszystkich serdecznie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 napisz epistołę z zaproszeniem do marecki_ol, może przybędzie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziedzic_Pruski Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 Iiiiiiiiiiiiiile ludzia być może może być. :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 Iiiiiiiiiiiiiile ludzia być może może być. :shock: jakieś 8000-10000, musimy postarać się o odpowiednie zezwolenie u Pani Prezydent Walec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziedzic_Pruski Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 Przeca tu Arbuz żondzi. :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 a czy to ważne...i tak jakby co, schowa się pod stół.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaiser_Sowza Posted November 17, 2011 Author Share Posted November 17, 2011 Ila ludzia będzie to się na miejscu okaże, bo to taki swego rodzaju spontan z okazji 31 okrągłej rocznicy. Ostatnio takie coś robiliśmy w Białym to przyjechało ok 60 aut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marecki_ol Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 Ja niestety nie dam rady, bo w tym czasie będę właśnie w Białym... :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaiser_Sowza Posted November 18, 2011 Author Share Posted November 18, 2011 Ja niestety nie dam rady, bo w tym czasie będę właśnie w Białym... :| Łot i psikus. :| No cóż trudno. Ale chyba nie tylko ty i emotorsport jesteście z Olsztyna, więc mam nadzieję, że znajdzie się jeszcze ktoś z forum SIP. Jak będzie z czego robić fotki to na pewno tu wrzucę. A na razie czekam na kolejnych chętnych. -- Pt lis 18, 2011 8:45 am -- Łupnę sę tak przed samym spotkaniem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziedzic_Pruski Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 Znaczysie będziecie przed markjetem koło benzynowni czy po amerykańsku w podziemnym? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 Kaiser, Dziedzic, miło było poznać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziedzic_Pruski Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 Wzajemnie... wreszcie. Szczególne 'pozdrowienia' dla panów w srebrnej kijance. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 pany z kija byli na służbie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaiser_Sowza Posted November 20, 2011 Author Share Posted November 20, 2011 Fajnie, że wpadliście i Dziedzic i emotorsport i Motorola. Fajne te wasze czarne combi. A jak smacznie brzmi. Czarny Diabeł wcielony. No i mała porcja fotek ze spotkania. (niestety robione komórką, dlatego jakość podła) A tak moje Subaru wyglądało rano przed wyjazdem do Olsztyna. No i kilka fotek z samego spotkania. Zaczytana Motorola. Jak widać tradycyjnie najbardziej dopisali posiadacze Hond. Dziękuję wszystkim za przybycie, wspólne marznięcie i miło spędzony czas. Do zobaczenia następnym razem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziedzic_Pruski Posted November 20, 2011 Share Posted November 20, 2011 A gdzie stuningowana kijanka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaiser_Sowza Posted November 20, 2011 Author Share Posted November 20, 2011 No niestety nie zrobiłem chłopakom żadnej fotki. :| Swoją drogą jacyś oni mało wyrozumiali. Mogli stanąć z boku i popilnować, jeśli się bali, że chłopaki pojadą się gdzieś ścigać. Im na głowę nie kapało, a i nam lepiej się stało pod dachem nić potem na otwartym parkingu. Ot tak to się z Polską coraz gorzej dzieje. Miały być cuda po wejściu do Unii, a jest kibel(delikatnie rzecz ujmując). Niedługo zechcą wyregulować z jak głośno ustawionym radiem mam jeździć. Oj bo już poleciało polityką. :x Ogólnie spocik fajny i chyba to jest niezły pomysł, żeby robić spotkania wielomarkowe. Chyba w Suwałkach zaszczepię taką ideę. U nas nikt nas nie gania jak się zbieramy. Widać wschód to i podejści bardziej wyluzowane niż na zachodzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted November 20, 2011 Share Posted November 20, 2011 niż na zachodzie. , znaczy, nasza rybacka wioska zwana Olsztynem jest na zachodzie... :?: :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziedzic_Pruski Posted November 20, 2011 Share Posted November 20, 2011 No tak paczę na mapę i też się dziwię jak to możliwe. Kaiser_Sowza, Bo tu mniasto wojewódzkie to i chłopaki mają wyśrubowane normy do wyrobienia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaiser_Sowza Posted November 20, 2011 Author Share Posted November 20, 2011 No jakby nie patrzeć wy bardziej na zachodzie niż my. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grygo Posted November 20, 2011 Share Posted November 20, 2011 no to juz wiem z kim mijalem sie na towarowej kolo intercarsu, pewnie wjezdzales wtedy do olsztyna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaiser_Sowza Posted November 21, 2011 Author Share Posted November 21, 2011 no to juz wiem z kim mijalem sie na towarowej kolo intercarsu, pewnie wjezdzales wtedy do olsztyna Pewnie tak. Szkoda, że nie wpadłeś na spota. Może innym razem uda się spotkać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grygo Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 no ja przeczytalem o nim w niedziele o 22 wiec ciezko byloby sie wyrobic Link to comment Share on other sites More sharing options...
tas79 Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 no i sie zdenerwowalem!!!!!!!!!!!!!!! :x dzisiaj sie zapisalem i taki fajny spocik mnie ominal :x Wiec nasuwa sie pytanie kiedy kolejny :?: pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts