LukiGT Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Siemanko! Zwracam sie z prośbą o pomoc do Subarowiczów w Londynie którzy pomogliby mi kupic lekka maske(oczywiscie po uprzednim przelaniu kasiorki :wink: ) do mojego gf8 , ale i do tych z was, ktorzy wracaja do polski w najblizszym czasie. Maska jest mi juz naprawde potrzebna ,a w polsce nigdzie nie moge znalezc czegos co odpowiadaloby mi na 100%. Móglbym wprawdzie, poprostu kupic przez neta, seibon czy jakas z ebaya alo troche sie boje ze przyjdzie uszkodzona i zostane z reką w nocniku :roll: Dla dobrego samarytanina czeka nagroda, oczywiscie :wink: pozdrowionka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoowty Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 hej napisz gdzie i co to moze pomoge jak bede mial niedlaeko moge ja wyslac do ciebie kurierem tydzien temu wysylalem zderzak i przyszedl nienaruszony a byl mocno pocharatany i ledwo co sie trzymal kupy mimo wszystko nie polamali go do konca koszt 25 funtow Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukiGT Posted November 13, 2011 Author Share Posted November 13, 2011 zoowty, Pi dabelju Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukaszWRX Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 LukiGT, Jakby cos takze sluze pomoca -- 14 lis 2011, o 08:39 -- zoowty hallo , BTW dawno Cie nie widzialem i nie slyszalem Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukiGT Posted November 14, 2011 Author Share Posted November 14, 2011 ukaszWRX, dzieki, mam to na wzgledzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts