czarnylolo Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 jestem swieżym posiadaczem forka z 98r. 2.0 i , muszę zmienić kolektor wydechowy a chciałem się dowiedzieć czy takowa częśc będzię pasowała z forka z 2004 r.także 2.0 :?: :?: :?: :?: ? -- Cz sty 05, 2012 6:30 pm -- dla zainteresowanych kolektro pasuje został własnie wymieniony jakiś czas temu Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek790 Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 czarnylolo, widzę, że sam sobie piszesz posty:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
suberet Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 czarnylolo, to jeszcze napisz jaki założyłeś, który pasował, ew. który nie pasował. I czy masz silnik DOHC, czy SOHC. Ile za niego dałeś. Czy wymiana jest łatwa, czy trudna. Wiesz,.... tak dla wiedzy następnych pokoleń. Bo my to lubimy wiedzieć takie rzeczy. :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
czarnylolo Posted May 2, 2012 Author Share Posted May 2, 2012 wymiana jest prosta mimo ze obawiałem się o odkrecenie nie było problemu kosztował mnie 150 + przesyłka umiejscowienie silnika SOHC (OHC) czyli 122 i 125 km Link to comment Share on other sites More sharing options...
suberet Posted May 2, 2012 Share Posted May 2, 2012 I to jest patriotyczna postawa Dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.