Dehnel Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 Bardzo proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. Na wstępie napiszę, że wale czasem jakiegoś babola i nie jestem święty, ale to co wyprawiaja niektóre osoby, woła o pomste do nieba. Nie wierzac w niebo, prosze o interwencję forumowe siły sprawcze Pojawiają się co jakiś czas ludzie, którzy w dupie mają jakiekolwiek zasady pisowni. dzis moim idolem stał się RSK (viewtopic.php?f=26&t=141901&view=unread#unread). Wyluzowany jest chłopak. Olewa kropki, przecinki, wstawia miliony emotek, jest cool. Przed chwilą jakis osioł chciał sprzedać chamulce, pare dni temu jakiś kretyn napisał, że to nie forum języka polskiego i nie będzie nic poprawiał. Na wymiot mnie bierze, jak takie wypociny czytam. Poproszę aviomarin i po pasie dla forumowych mistrzów ortografii. Dla zasady. Cytujac klasyka: Niech się bambus języka uczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziedzic_Pruski Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 Jest w tym szaleństwie metoda. :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Subaryta Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 DNL, w tajno-wojennym głosowaniu moderatorskim jezdem za i tesz mnie denerwujom gosciaże co na polaka nie chodziły i piszom z błendami. A tak na serio - pasiak raczej nie przejdzie ale dobry ubaw może być jak powstanie wątek z cytatami Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dehnel Posted November 10, 2011 Author Share Posted November 10, 2011 pasiak raczej nie przejdzie to może chociaż półpasiec ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 A tak na serio - pasiak raczej nie przejdzie ale dobry ubaw może być jak powstanie wątek z cytatami Pozdrawiam O, to by było dobre Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel szuszu Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 a może gość ma papiery na ortografie ? 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dehnel Posted November 10, 2011 Author Share Posted November 10, 2011 a może gość ma papiery na ortografie ? 8) kategoria E z wojska? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiek_67 Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 Bardzo proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. Absolutnie za. Dobry pomysł, tak przy okazji Pozdrawiam Grzegorz Link to comment Share on other sites More sharing options...
gourmet Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 popieram Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 a może gość ma papiery na ortografie ? 8) Nikt tu odręcznie nie pisze... można sobie pomóc, tylko trzeba CHCIEĆ Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 tesz mnie denerwujom gosciaże co na polaka nie chodziły i piszom z błendami dwuja! powino byk: terz me denerwójo jeuopy co na polaka nie hodzili i piszou sbłedamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel szuszu Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 pawelszuszu napisał(a):a może gość ma papiery na ortografie ? kategoria E z wojska? Nikt tu odręcznie nie pisze... można sobie pomóc, tylko trzeba CHCIEĆ Może z wojska niekoniecznie Nie znam treści tych wypowiedzi. Rozumiem apel gdy gość sadzi co zdanie bład natomiast nie rozumiem gdy zdarza mu sie to raz na pare razy. 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalm Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 Nikt tu odręcznie nie pisze... można sobie pomóc, tylko trzeba CHCIEĆ Wystarcza minimalne chęci, np zainstalowanie przeglądarki która wyłania błędy, a z tego co wiem większość najnowszych przeglądarek dostępnych na rynku to potrafi Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczur75 Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 DNL, z każdym czytanym postem coraz mocniej popieram... :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpol Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 DNL, z każdym czytanym postem coraz mocniej popieram... :roll: Po ostatnim chciałbym zasugerować, że i za interpunkcję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
imgw Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 a dlaczego nie dacie ignora na kolesia, jak nie mozecie czytac ? na innych dajecie :roll: dla mnie sprawa jest prosta, nie chce to nie czytam i tyle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziedzic_Pruski Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 A dlatego, że jak kogoś nie znasz to skąd wiesz czego się po nim spodziewać? :wink: Otwierasz se posta i nagle oczy Cię zielenieją z wysiłku by przebrnąć przez bełkot. Ponadto nie bądź Pan egoista i pomyśl o systemowej ochronie innych juzerów przed czemś takim, a nie że se sam ingora komu załadujesz i zadowolony. :wink: -- 10 lis 2011, o 21:21 -- P.S. Czemu temat wątku jest napisany z błędem ortograficznym? Link to comment Share on other sites More sharing options...
imgw Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 A dlatego, że jak kogoś nie znasz to skąd wiesz czego się po nim spodziewać? :wink: Otwierasz se posta i nagle oczy Cię zielenieją z wysiłku by przebrnąć przez bełkot. no raz wchodzisz i juz wiesz czego sie spodziewac :wink: Ponadto nie bądź Pan egoista i pomyśl o systemowej ochronie innych juzerów przed czemś takim to je forum, a nie ochronka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 nie chce to nie czytam i tyle To, że Ty nie robisz tego, czego nie chcesz 8) ... nie znaczy, że masz zawsze rację :wink: Otwierasz se posta i nagle oczy Cię zielenieją z wysiłku by przebrnąć przez bełkot. Moje już nie :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziedzic_Pruski Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 Szybka kontra - misa lajket, ale ciekawi mnie odpowiedź założyciela czemu czepnął takego byka w tytule. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fala Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 Poszperałem z ciekawości w internecie, sporo wypowiadających się osób uważa, że takie stopniowanie ma sens: nonszalancja -> niedbalstwo -> niechlujstwo -> dysleksja Jak to jest? Wiem - kij w mrowisko ...a o zaskakującej dyskalkulii Państwo słyszało??? http://pl.wikipedia.org/wiki/Dyskalkulia :shock: DNL - bardzo dobry temat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
imgw Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 imgw napisał(a):nie chce to nie czytam i tyle To, że Ty nie robisz tego, czego nie chcesz 8) ... nie znaczy, że masz zawsze rację :wink: Dziedzic_Pruski napisał(a): Otwierasz se posta i nagle oczy Cię zielenieją z wysiłku by przebrnąć przez bełkot. Moje już nie :wink: czyli jednak mialem :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
leon Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 nonszalancja -> niedbalstwo -> niechlujstwo -> dysleksja -> dysmózgia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jachu93 Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 Szybka kontra - misa lajket, ale ciekawi mnie odpowiedź założyciela czemu czepnął takego byka w tytule. A nawet dwa błędy. Brak kropki i zdanie z małej litery Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 czyli jednak mialem :wink: Miałeś... jak to przemyślałam, to tak wyszło :wink: 8) ...a o zaskakującej dyskalkulii Państwo słyszało??? Znam to... nie wiedziałam, ze to się jakoś nazywa... :roll: :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts