Jump to content

Jakich aplikacji on-line potrzebujecie?

jpol

Recommended Posts

Małe badanie rynku robię. ;-)

Jakich aplikacji on-line "w chmurze" (dostępnych przez WWW, może być w połączeniu z telefonem/netbookiem/tabletem itp.) potrzebujecie/poszukujecie?

Czy może jest coś czego szukaliście, a nie udało Wam się znaleźć lub znaleziona aplikacja zupełnie nie spełniła Waszych oczekiwań - czyli jest potencjał (zapotrzebowanie), a tylko wykonanie zepsuło całą sprawę?

Na razie w oderwaniu od "modelu biznesowego" (czy to bezpłatna, czy z jakimś abonamentem - bez znaczenia).

Może od dawna na coś czekacie, a nikt na razie nie wpadł żeby to dla Was zrealizować? Może teraz będzie szansa... :mrgreen:

A czy Ty ładował(a|e)ś już dziś telefon? :twisted:

Przesyłka w końcu dotarła? :mrgreen:

A żeby było on topic. Ja to bym chciał aplikację która płaci za mnie wszędzie gdzie się da ale nie wykorzystuje do tego moich środków. Da radę?

Może być pod choinkę :wink:

chciałbym taką, żeby osobnikowi lub osobniczce po drugiej stronie infolinii, helpdesków i customer service-ów można było dać realnie w paszczę

Ale to bez sensu :) Skoro w chmurze to od razu bęcki dla całego działu :) Przeca to jedna z zalet chmury :) Skalowalność :mrgreen:

Małe badanie rynku robię. ;-)

Czy pomysł wiąże się z współudziałem? :mrgreen:

Czy pomysł wiąże się z współudziałem? :mrgreen:

Tak. Będziesz mógł używać gdy/jeśli zostanie wytworzona. :twisted:

-- 11 lis 2011, o 09:03 --

Przesyłka w końcu dotarła? :mrgreen:

A skąd!

Jeszcze chyba nie zorientowali się, że do nich wróciła. A ja, po dwukrotnej próbie dodzwonienia się (z czego jedna zakończona automatycznym komunikatem "oddzwonimy do Pana" ;-)), dałem sobie spokój - niech sami się zorientują, że nie miałem okazji podpisać umowy. :mrgreen:

Akurat konkretnie mi przydaloby sie sledzenie pojazdu poprzez GPS z poziomu www lub np. jakiejs aplikacji na Androida, mogloby byc np. na podstawie powszechnie dostepnych na smartfony map google. Tylko podejrzewam, ze to funkcjonuje i ma sie dobrze a ja jeszcze o tym nie wiem :mrgreen: . Uzywam AutoGuarda, ktory chyba nie ma tych opcji i ogolnie ma sporo wad.

trochę nie z tej parafii, ale potrzebuję kogoś, kto mi wyjaśni, dlaczego w mojej skrzynce mailowej na onecie dzieją się cuda... :shock: , część maili wylądowała bez mojego udziału w spamie...były zaadresowane, nie wrzucałem poprzednich od tych nadawców jako spam do kosza, nie wiem, co tu się, k. dzieje....dlaczego zasmarkany onet wywalił maile z automatu do spamu? przyznam, że zaznaczam z uporem maniaka wszystkie niezamawiane reklamy banków, księgarni internetowych i innych naciągaczy do spamu...ale chodzi mi o normalne, prywatne maile....są w takiej skrzynce jakieś ustawienia, można coś sobie zprogramować, żeby nie przychodziło to gówno na tony, a tylko normalne maile ? pomocy ! :D

Akurat konkretnie mi przydaloby sie sledzenie pojazdu poprzez GPS z poziomu www

W jakimś stopniu może zainteresować Cię: http://www.vizan.pl/sofitonline/

Nie jestem pewny na ile już wdrożyli/sprzedają usługę masową dla odbiorcy indywidualnego (w końcu siedzą w drugim skrzydle budynku ;-)), ale system SOFIT jest już gdzieś produkcyjnie używany.

trochę nie z tej parafii, ale potrzebuję kogoś, kto mi wyjaśni, dlaczego w mojej skrzynce mailowej na onecie dzieją się cuda... :shock: , część maili wylądowała bez mojego udziału w spamie...były zaadresowane, nie wrzucałem poprzednich od tych nadawców jako spam do kosza, nie wiem, co tu się, k. dzieje....dlaczego zasmarkany onet wywalił maile z automatu do spamu? przyznam, że zaznaczam z uporem maniaka wszystkie niezamawiane reklamy banków, księgarni internetowych i innych naciągaczy do spamu...ale chodzi mi o normalne, prywatne maile....są w takiej skrzynce jakieś ustawienia, można coś sobie zprogramować, żeby nie przychodziło to gówno na tony, a tylko normalne maile ? pomocy ! :D
przenies sie do gmaila albo na tlen

;)