jpol Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Małe badanie rynku robię. ;-) Jakich aplikacji on-line "w chmurze" (dostępnych przez WWW, może być w połączeniu z telefonem/netbookiem/tabletem itp.) potrzebujecie/poszukujecie? Czy może jest coś czego szukaliście, a nie udało Wam się znaleźć lub znaleziona aplikacja zupełnie nie spełniła Waszych oczekiwań - czyli jest potencjał (zapotrzebowanie), a tylko wykonanie zepsuło całą sprawę? Na razie w oderwaniu od "modelu biznesowego" (czy to bezpłatna, czy z jakimś abonamentem - bez znaczenia). Może od dawna na coś czekacie, a nikt na razie nie wpadł żeby to dla Was zrealizować? Może teraz będzie szansa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablonas Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 A czy Ty ładował(a|e)ś już dziś telefon? Przesyłka w końcu dotarła? A żeby było on topic. Ja to bym chciał aplikację która płaci za mnie wszędzie gdzie się da ale nie wykorzystuje do tego moich środków. Da radę? Może być pod choinkę :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gourmet Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 chciałbym taką, żeby osobnikowi lub osobniczce po drugiej stronie infolinii, helpdesków i customer service-ów można było dać realnie w paszczę Link to comment Share on other sites More sharing options...
saracen44 Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 chciałbym taką, żeby osobnikowi lub osobniczce po drugiej stronie infolinii, helpdesków i customer service-ów można było dać realnie w paszczę Ale to bez sensu Skoro w chmurze to od razu bęcki dla całego działu Przeca to jedna z zalet chmury Skalowalność Małe badanie rynku robię. ;-) Czy pomysł wiąże się z współudziałem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dehnel Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 Czy pomysł wiąże się z współudziałem? tjaaaa, dostaniesz albo 5% albo 5 lat, w zależności od aplikacji Link to comment Share on other sites More sharing options...
saracen44 Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 Czy pomysł wiąże się z współudziałem? tjaaaa, dostaniesz albo 5% albo 5 lat, w zależności od aplikacji Eee to ja wole już spokojną rentę 400zł + szara strefa :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziedzic_Pruski Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 Jakakiekolwiek, byleby zawierały urodziwe blondynki/szatynki/brunetki (albo wszystkie naraz) z dużymi atrybutami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpol Posted November 11, 2011 Author Share Posted November 11, 2011 Czy pomysł wiąże się z współudziałem? Tak. Będziesz mógł używać gdy/jeśli zostanie wytworzona. -- 11 lis 2011, o 09:03 -- Przesyłka w końcu dotarła? A skąd! Jeszcze chyba nie zorientowali się, że do nich wróciła. A ja, po dwukrotnej próbie dodzwonienia się (z czego jedna zakończona automatycznym komunikatem "oddzwonimy do Pana" ;-)), dałem sobie spokój - niech sami się zorientują, że nie miałem okazji podpisać umowy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grygo Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 Akurat konkretnie mi przydaloby sie sledzenie pojazdu poprzez GPS z poziomu www lub np. jakiejs aplikacji na Androida, mogloby byc np. na podstawie powszechnie dostepnych na smartfony map google. Tylko podejrzewam, ze to funkcjonuje i ma sie dobrze a ja jeszcze o tym nie wiem . Uzywam AutoGuarda, ktory chyba nie ma tych opcji i ogolnie ma sporo wad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rjanusz Posted November 12, 2011 Share Posted November 12, 2011 sledzenie pojazdu poprzez GPS z poziomu www lub np. jakiejs aplikacji Kilka firm to robi, np. http://www.finder.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted November 12, 2011 Share Posted November 12, 2011 trochę nie z tej parafii, ale potrzebuję kogoś, kto mi wyjaśni, dlaczego w mojej skrzynce mailowej na onecie dzieją się cuda... :shock: , część maili wylądowała bez mojego udziału w spamie...były zaadresowane, nie wrzucałem poprzednich od tych nadawców jako spam do kosza, nie wiem, co tu się, k. dzieje....dlaczego zasmarkany onet wywalił maile z automatu do spamu? przyznam, że zaznaczam z uporem maniaka wszystkie niezamawiane reklamy banków, księgarni internetowych i innych naciągaczy do spamu...ale chodzi mi o normalne, prywatne maile....są w takiej skrzynce jakieś ustawienia, można coś sobie zprogramować, żeby nie przychodziło to gówno na tony, a tylko normalne maile ? pomocy ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpol Posted November 12, 2011 Author Share Posted November 12, 2011 Sorry Elku, ale od tego jest helpdesk komputerowy. I dzięki za UPa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grygo Posted November 12, 2011 Share Posted November 12, 2011 rjanusz chodzi mi o zarzadzanie flota, finder na Androida chyba nie maja aplikacji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpol Posted November 12, 2011 Author Share Posted November 12, 2011 Akurat konkretnie mi przydaloby sie sledzenie pojazdu poprzez GPS z poziomu www W jakimś stopniu może zainteresować Cię: http://www.vizan.pl/sofitonline/ Nie jestem pewny na ile już wdrożyli/sprzedają usługę masową dla odbiorcy indywidualnego (w końcu siedzą w drugim skrzydle budynku ;-)), ale system SOFIT jest już gdzieś produkcyjnie używany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saracen44 Posted November 12, 2011 Share Posted November 12, 2011 trochę nie z tej parafii, ale potrzebuję kogoś, kto mi wyjaśni, dlaczego w mojej skrzynce mailowej na onecie dzieją się cuda... :shock: , część maili wylądowała bez mojego udziału w spamie...były zaadresowane, nie wrzucałem poprzednich od tych nadawców jako spam do kosza, nie wiem, co tu się, k. dzieje....dlaczego zasmarkany onet wywalił maile z automatu do spamu? przyznam, że zaznaczam z uporem maniaka wszystkie niezamawiane reklamy banków, księgarni internetowych i innych naciągaczy do spamu...ale chodzi mi o normalne, prywatne maile....są w takiej skrzynce jakieś ustawienia, można coś sobie zprogramować, żeby nie przychodziło to gówno na tony, a tylko normalne maile ? pomocy ! przenies sie do gmaila albo na tlen Link to comment Share on other sites More sharing options...
rjanusz Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 rjanusz chodzi mi o zarzadzanie flota, finder na Androida chyba nie maja aplikacji... AFAIK wlasnie to jest ich core business. Wydaje mi sie, ze nad appka na androida wlasnie pracuja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts