Absolut100 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Kupiłem niedawno Outbacka H6'07 z fabryczną nawigacją. Niestety jest ona już dosyć mocno nieaktualna. Zarówno w Subaru jak i Garminie - dostawca płyt rozkładają ręce i nie mogą pomóc. Podobno płyta jest z 2007 roku a potem już nie było updatów. Czy może spotkaliście się z tematem i macie jakieś rozwiązanie?
so_what Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Absolut100 :arrow: viewtopic.php?f=22&t=132315
subleo Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Kupiłem niedawno Outbacka H6'07 z fabryczną nawigacją. Niestety jest ona już dosyć mocno nieaktualna. Zarówno w Subaru jak i Garminie - dostawca płyt rozkładają ręce i nie mogą pomóc. Podobno płyta jest z 2007 roku a potem już nie było updatów. Czy może spotkaliście się z tematem i macie jakieś rozwiązanie? Jeżeli posiadasz "starszy" model nawigacji, gdzie moduł/czytnik znajduje się w schowku pasażera to o nowsze mapy jest trudno. Do "nowszej" nawigacji zintegrowanej z systemem audio (2 czytniki DVD) najnowsze mapy posiada ASO. A czy nie masz Naviboxa zamontowanego?
Absolut100 Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 Sorry, ale mi umknęło. Co to jest ten Navibox o który pytasz?
so_what Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Absolut100 :arrow: http://www.s-tech.pl/?go=produkt&id=113
Absolut100 Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 No rzeczywiście to wygląda OK. Za jednym podejściem rozwiązuje kilka spraw. Dzięki!
eddie_gt4 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Absolut100 :arrow: http://www.s-tech.pl/?go=produkt&id=113 na pierwszy rzut oka b. fajna rzecz, a i cena do przelkniecia... So What!, masz moze w swoim aucie zamontowane to ustrojstwo?
so_what Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 So What!, masz moze w swoim aucie zamontowane to ustrojstwo? Tak.
yarro Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 So What!, masz moze w swoim aucie zamontowane to ustrojstwo? Tak. Więcej szczegółów na temat naviboxa możesz podać, jakie wady jakie zalety? Czy po podpięciu go do monitora można używać go jako odtwarzacza mp3 na głośniki samochodowe? Co robi się ze skrzynką w schowku? czy na jaj miejsce instaluje sie naviboxa? Czy wbudowany procesor radzi sobie z kilkoma aplikacjami na raz?
so_what Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Więcej szczegółów na temat naviboxa możesz podać, jakie wady jakie zalety? Wada - nie ma go już w sprzedaży. Czy po podpięciu go do monitora można używać go jako odtwarzacza mp3 na głośniki samochodowe? Tak - na przednie głośniki. Filmy też odtwarza. Zauważalnie lepsza jakość dźwięku jest jednak z fabrycznego systemu audio. Co robi się ze skrzynką w schowku? czy na jaj miejsce instaluje sie naviboxa? Tak. Czy wbudowany procesor radzi sobie z kilkoma aplikacjami na raz? Nie próbowałem. Używam Navibox'a do nawigacji. Muzyki słucham z fabrycznego odtwarzacza.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.