Jump to content

"Zapora Rajdowa" Otwarty trening - Dobczyce/k. Krakowa

zajcev

Recommended Posts

382795_242336929157529_242336742490881_686795_605202350_a.jpg

Serdecznie zapraszamy na dwie sesje treningowe zorganizowane w Dobczycach pod zaporą. Treningi odbędą się 12 i 13 listopada.

Sobota to otwarty trening na trasie o długości ok. 1400 m, na nawierzchni asfaltowej. (2 łączniki szutrowe o długości ok. 80 m) Wpisowe wynosi 150 zł, przejazdy będą przeprowadzane od godziny 10:00 do godziny 17:00.

W niedziele zmieniamy otwarty trening na formę „Time-Attack”, podczas którego każdy ze zgłoszonych zawodników będzie miał możliwość wykonania 4 przejazdów próbnych oraz 1 przejazdu pomiarowego. Dopuszcza się możliwość wykupienia dodatkowych przejazdów pomiarowych. Wpisowe wynosi 100 zł, dodatkowy przejazd 20 zł.

Ilość miejsc na oba treningi jest ograniczona, w ramach wpisowego zapewniamy ciepły posiłek. Prosimy o wysyłanie zgłoszeń na zaporarajdowa@o2.pl

W razie jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt telefoniczny pod nr. 515-268-644 lub 608-094-750

https://www.facebook.com/pages/Zapora-R ... 6742490881

Ktoś się wybiera? Ja jak mi się uda odebrać Imprezę to chyba się wybiorę :)

Trasa ogólnie równa i płaska, po asfalcie, mają być jedynie dwa małe łączniki szutrowe, jeden prosty i krótki łącznik, a drugi lewy szybki łuczek.

Ostatnio odbywał się tam jeden odcinek Rallysprintu Wiśniowa, jechałem tam jako pilot i bardzo fajnie się jechało;) Poniżej znaleziony w necie onboard z tamtej konfiguracji, teraz ma być delikatnie zmieniona:

do zobaczenia! :)

-- 11 lis 2011, o 13:57 --

up up

ktoś jeszcze sie wybiera?:)

Zapraszamy wszystkich serdecznie na kolejne treningi które odbędą się w sobotę (19 listopada) oraz w niedzielę (20 listopada). Tym razem każdego dnia organizujemy dwie sesję treningowe (8-12 oraz 12-16). Zainteresowanych prosimy o przysyłanie zgłoszeń na maila zaporarajdowa@o2.pl (Imię i Nazwisko, samochód oraz termin). Wpisowe wynosi 100 zł, płatne na miejscu. Trasa o długości ok 2 km szutrowo/asfaltowa.

• 1 month later...

Witka

Jutro to jest 6.01.2012r. organizowany jest trening przed WOŚP na rajdowej zaporze w Dobczycach. Jazdy zaczynają się od 10 do ostatniego chętnego bądź do godziny 16. Jak coś to zapraszam, jak nie na jazdy to na oglądarę, parę mocnych fur będzie, a im więcej aut tym taniej :wink:

Jak nie sypnie to ja chbya też tylko na oglądarę, szkoda mi auta na upalanie, no i zimówek nie chce się zmieniać :roll: , koło któej będziesz?