zajcev Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 Serdecznie zapraszamy na dwie sesje treningowe zorganizowane w Dobczycach pod zaporą. Treningi odbędą się 12 i 13 listopada. Sobota to otwarty trening na trasie o długości ok. 1400 m, na nawierzchni asfaltowej. (2 łączniki szutrowe o długości ok. 80 m) Wpisowe wynosi 150 zł, przejazdy będą przeprowadzane od godziny 10:00 do godziny 17:00. W niedziele zmieniamy otwarty trening na formę „Time-Attack”, podczas którego każdy ze zgłoszonych zawodników będzie miał możliwość wykonania 4 przejazdów próbnych oraz 1 przejazdu pomiarowego. Dopuszcza się możliwość wykupienia dodatkowych przejazdów pomiarowych. Wpisowe wynosi 100 zł, dodatkowy przejazd 20 zł. Ilość miejsc na oba treningi jest ograniczona, w ramach wpisowego zapewniamy ciepły posiłek. Prosimy o wysyłanie zgłoszeń na zaporarajdowa@o2.pl W razie jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt telefoniczny pod nr. 515-268-644 lub 608-094-750 https://www.facebook.com/pages/Zapora-R ... 6742490881 Ktoś się wybiera? Ja jak mi się uda odebrać Imprezę to chyba się wybiorę Link to comment Share on other sites More sharing options...
eMTe Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 Ja sie wpisuje;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zajcev Posted November 7, 2011 Author Share Posted November 7, 2011 Ja jak nie odbiorę Imprezy od lakiernika to wpadnę jedynie pooglądać Link to comment Share on other sites More sharing options...
eMTe Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 To do zobaczenia, wiesZ moze jaki tam jest teren? Wyryp czy raczej płasko i rowno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zajcev Posted November 11, 2011 Author Share Posted November 11, 2011 Trasa ogólnie równa i płaska, po asfalcie, mają być jedynie dwa małe łączniki szutrowe, jeden prosty i krótki łącznik, a drugi lewy szybki łuczek. Ostatnio odbywał się tam jeden odcinek Rallysprintu Wiśniowa, jechałem tam jako pilot i bardzo fajnie się jechało;) Poniżej znaleziony w necie onboard z tamtej konfiguracji, teraz ma być delikatnie zmieniona: do zobaczenia! -- 11 lis 2011, o 13:57 -- up up ktoś jeszcze sie wybiera? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeFo555 Posted November 12, 2011 Share Posted November 12, 2011 zajcev, i jak po imprezce? Byłeś? Wybierasz się jutro? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zajcev Posted November 12, 2011 Author Share Posted November 12, 2011 no niestety lakiernik sie nie wyrobil.. kolejny weekend bez samochodu :/ ale jutro juz znalazlem transport i bede caly dzien:) z opowiesci impreza bardzo udana, fotki: https://picasaweb.google.com/1100486574 ... 714/121111 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rallypawlo Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Dobrze było, trasa super! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zajcev Posted November 16, 2011 Author Share Posted November 16, 2011 Zapraszamy wszystkich serdecznie na kolejne treningi które odbędą się w sobotę (19 listopada) oraz w niedzielę (20 listopada). Tym razem każdego dnia organizujemy dwie sesję treningowe (8-12 oraz 12-16). Zainteresowanych prosimy o przysyłanie zgłoszeń na maila zaporarajdowa@o2.pl (Imię i Nazwisko, samochód oraz termin). Wpisowe wynosi 100 zł, płatne na miejscu. Trasa o długości ok 2 km szutrowo/asfaltowa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eMTe Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 Tym razem startuje na pewno, wypatrywac białej FELI Link to comment Share on other sites More sharing options...
zajcev Posted November 16, 2011 Author Share Posted November 16, 2011 Ja niestety nie odebralem jeszcze Imprezy... ale i tak w tym terminie bede na Barborce Cieszynskiej;) Powodzenia;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
eMTe Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 Jak cos to jutro jestem, wypatrywac białej FELKI ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeFo555 Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Ktoś z forumowiczów wybiera się jutro na trening? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eMTe Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Ja dzis bylem, trenowalem, bylo super, bylem ja i moj kolega, jezdzilismy tylko w 2 po torze, git rozwiazanie, mila atmosfera i ogolnie fajnie:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rallypawlo Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 W najbliższą sobotę i niedziele znów trening Link to comment Share on other sites More sharing options...
zajcev Posted November 24, 2011 Author Share Posted November 24, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ptkrally Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Kurcze pod domem mi burczą a ja muszę w robocie siedzieć Mam nadzieje że następnym razem się zjawię .... w sumie to na luzie tam dojadę Link to comment Share on other sites More sharing options...
eMTe Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Fajnie gosc chodzi tym saxo, ale jak to mozliwe ze ja Felką ktora ma 80koni robie gorszy czas tylko o jakies 3sec na tej konfiguracji toru oO? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeFo555 Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 eMTe, odp. jest tylko jedna, jesteś super driverem Link to comment Share on other sites More sharing options...
eMTe Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 bez przesady:) Ucze sie dopiero:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeFo555 Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 Witka Jutro to jest 6.01.2012r. organizowany jest trening przed WOŚP na rajdowej zaporze w Dobczycach. Jazdy zaczynają się od 10 do ostatniego chętnego bądź do godziny 16. Jak coś to zapraszam, jak nie na jazdy to na oglądarę, parę mocnych fur będzie, a im więcej aut tym taniej :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trolololo Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 wpadne poogladać Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeFo555 Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 Jak nie sypnie to ja chbya też tylko na oglądarę, szkoda mi auta na upalanie, no i zimówek nie chce się zmieniać :roll: , koło któej będziesz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trolololo Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 koło 12 moze, też na oglądare Link to comment Share on other sites More sharing options...
zajcev Posted January 5, 2012 Author Share Posted January 5, 2012 to ja tez bede jakos kolo 12 na ogladare, bo na snieg sie raczej nie zapowiada:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts