Jump to content

Na jaki kolor prysnąć OZ Crono do GT-ka Białej Wanny

dirkdiggler

Recommended Posts

Posted

Na zimę mam oem-owe 16ki białe i GT-ek wygląda zawadiacko. Na lato kupiłem sobie top klasyka gatunku 16" OZ Crono.

Fele pójdą pod regenerację i malowanie i zastanawiam się w jaki kolor pójść. Z jednej strony biały wygląda naprawdę nieźle, z drugiej biała buda na złotych felgach też prezentuje się niegłupio.

Będę malował też dokładki progów i zderzaka tylnego w biały i zastanawiam sie czy z białymi felgami nie będzie za dużo tego białego.

Sample z netu:

1. Złoto

111504d1297243385t-aros-oz-crono-evo-15-700-00-aros_oz2.jpg

2. Biel

images?q=tbn:ANd9GcRdV1yg9vDc-UWRiUatO6HZdNLHljfQy9UesTV2h0O6aWrZdgzwByQg5Zwqgg

3. Srebro

266607_21_full.jpg

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply
Posted

te piekne klasyczne fele w bialym kolorze wygladaja najfajniej... 8)

ale do bialej budy to bym jeszcze rozwazyl grafitowy kolor (czarny kolor do jakichkolwiek felg - straszna lipa)

Posted

Felgi powinny stanowić kontrast dla budy, dlatego grafit byłby fajny. Miałem białe fele i wyglądają świetnie, ale do BM np. :wink:

Posted
Felgi powinny stanowić kontrast dla budy, dlatego grafit byłby fajny. Miałem białe fele i wyglądają świetnie, ale do BM np. :wink:

aFcależenie! :P

biała fela ZAWSZE wygląda dobrze. Zwłaszcza do białej budy... :D

Posted

aFcależenie! :P

biała fela ZAWSZE wygląda dobrze. Zwłaszcza do białej budy... :D

Afcależetak... :P

Wygląda dobrze, nie znaczy, że wygląda świetnie... :mrgreen:

Posted

Afcależetak... :P

Wygląda dobrze, nie znaczy, że wygląda świetnie... :mrgreen:

A widzisz?

dirkdiggler grafitowych sie pozbywa :twisted:

i bardzo dobrze :)

czas na białe :lol:

Posted

Pytanko z innej beczki ;) Gdzie w Wawie lub okolicach Wołomina robią naprawiają felgi Alu??? Zdjąłem właśnie z nich letnie i czekają na renowację tylko nie wiem gdzie z nimi jechać :(

Posted
Pytanko z innej beczki ;) Gdzie w Wawie lub okolicach Wołomina robią naprawiają felgi Alu??? Zdjąłem właśnie z nich letnie i czekają na renowację tylko nie wiem gdzie z nimi jechać :(

w Wwie na Instalatorów 5

http://www.renowacjafelg.pl/

Ooo :D Dziękuję :D Tylko teraz jaki kolor najlepiej ;):twisted: Myślę o białych z zieloną budą chyba będą fajnie wyglądać jak myślicie? :>

Posted

Ooo :D Dziękuję :D Tylko teraz jaki kolor najlepiej ;):twisted: Myślę o białych z zieloną budą chyba będą fajnie wyglądać jak myślicie? :>

jak pisałem wcześniej, białe rz0Ndz0m 8)

Posted
białe rz0Ndz0m 8)

+1 8)

Posted

Ciemny grafit. Wyglądają kozacko a do tego nie trzeba czyścic po każdym hamowaniu. :mrgreen:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...