Kamzool Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Witam! Jeśli pytanie kiedyś zostało na forum zadane, to bijcie i krzyczcie...ni w dup.. nie mogę znaleźć...a brzmi ono następująco: Czy w Legasiu 1993 2.0 115KM wyjmując półosie przednie olej ze skrzyni będzie wyciekał? Chodzi mi oczywiście o wypięcie przegubu wewnętrznego. Pozbywam się przedniego napędu i zastanawiam się, czy będę zmuszony do uciosania przegubu wew, czy po prostu jego wypięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbutek Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Miałem do czynienia z dwiema skrzyniami z 2.0 (z i bez reduktora) i w obu wypadkach nic nie ciekło. Przegub wewnętrzny przy skrzyni zabezpieczony jest trzpieniem i po jego wybiciu półoś wychodzi bez problemu. W załączniku fota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamzool Posted November 5, 2011 Author Share Posted November 5, 2011 qbutek, Fajny gość z Ciebie! Dziekówa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts