Jump to content

Wynajem samochodu w sobote do niedzieli

ggggtt

Recommended Posts

Posted

Potrzebuje wynajac w Warszawie w sobote samochod i oddac go w niedziele, czyli jedna doba. Autem przejade sporo kilometrow, wiec najlepiej jakby bylo bez limitu. Co do samochodu to spokojnie starczy samochod pokroju np focusa. Macie cos godnego polecenia? Moze ktos z Was ma taka firme, lub w niej pracuje? Spro firm jest nieczynnych niestety w weekend, a ja potrzebuje go od jutra do pojutrza.

Posted

Biora straszne doplaty za odbior i zwrot poza godzinami pracy oddzialów. Wychodzi wiecej niz drugie tyle stawki wynajmu.

Posted

A nie jest tak, że przy lotnisku jest duża konkurencja wśród firm i jest tanio czy wręcz odwrotnie?

Kup maluszka za 200, a później oddaj go w ręce któregoś z forumowiczów. Wielu chętnie sobie pojeździ :)

Posted

Na lotnisku są "sieciówki" - Avis,Europcar,Hertz- zdecydowanie droższe od Express-u.

A co do tego że Express życzy sobie dopłaty za podstawienie i odbiór - sumarycznie i tak wychodzi taniej ...

Jako opcja zawsze jest wypożyczenie samochodu od Subaru A.Koper - ceny jak pamiętam rozsądne - odbiór i zwrot 24h/dobę w motelu Subaru przy salonie.

Posted
ggggtt, to gdzie Ty byś polecił?

Ale to ja szukam rady :roll:

Co do Subaru Koper jest to jakas mysl, bo za focusa w expresscar po doplatach wychodzi drozej niz za np legasia albo forka na dobe :roll:

Chyba, ze Koper tez ma jakies doplaty za odbior np w sobote i zwrot w niedziele.

Jednak szukam czego tanszego, bo tak jak wspominalem taki focus za circa 150pln za dobe by mi w zupelnosci wystarczyl

Posted
ggggtt, to gdzie Ty byś polecił?

Ale to ja szukam rady :roll:

oj sorry :oops: nie doczytałam kto zapytał :oops: :roll: :wink:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...