ggggtt Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Potrzebuje wynajac w Warszawie w sobote samochod i oddac go w niedziele, czyli jedna doba. Autem przejade sporo kilometrow, wiec najlepiej jakby bylo bez limitu. Co do samochodu to spokojnie starczy samochod pokroju np focusa. Macie cos godnego polecenia? Moze ktos z Was ma taka firme, lub w niej pracuje? Spro firm jest nieczynnych niestety w weekend, a ja potrzebuje go od jutra do pojutrza.
MForbi Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Zaatakuj firme " express car" ... Http://www.express.pl
ggggtt Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 Biora straszne doplaty za odbior i zwrot poza godzinami pracy oddzialów. Wychodzi wiecej niz drugie tyle stawki wynajmu.
bzyq Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 A nie jest tak, że przy lotnisku jest duża konkurencja wśród firm i jest tanio czy wręcz odwrotnie? Kup maluszka za 200, a później oddaj go w ręce któregoś z forumowiczów. Wielu chętnie sobie pojeździ
MForbi Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Na lotnisku są "sieciówki" - Avis,Europcar,Hertz- zdecydowanie droższe od Express-u. A co do tego że Express życzy sobie dopłaty za podstawienie i odbiór - sumarycznie i tak wychodzi taniej ... Jako opcja zawsze jest wypożyczenie samochodu od Subaru A.Koper - ceny jak pamiętam rozsądne - odbiór i zwrot 24h/dobę w motelu Subaru przy salonie.
ggggtt Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 ggggtt, to gdzie Ty byś polecił? Ale to ja szukam rady :roll: Co do Subaru Koper jest to jakas mysl, bo za focusa w expresscar po doplatach wychodzi drozej niz za np legasia albo forka na dobe :roll: Chyba, ze Koper tez ma jakies doplaty za odbior np w sobote i zwrot w niedziele. Jednak szukam czego tanszego, bo tak jak wspominalem taki focus za circa 150pln za dobe by mi w zupelnosci wystarczyl
joanna7f Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 ggggtt, to gdzie Ty byś polecił? Ale to ja szukam rady :roll: oj sorry nie doczytałam kto zapytał :roll: :wink:
gforce Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Jak przyjedziesz sobie do mnie po samochód do pozycze citroen saxo za mała opłata bez limitu km
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.