Jump to content

Dywaniki gumowo-welurowe

MichaPL

Recommended Posts

Problem w tym ze do Legacy IV nie ma w Rigum dywaników welurowo-gumowych.
Ja ten problem rozwiązałem posiadając gumowe Rigumy na zimę oraz komplet welurowych na resztę roku :mrgreen:

Patrząc ile wody pływa zimą po dywaniku, nie chciałbym mieć wtedy weluru...

Pozdr.

Mam welurowe bodaj z adaszo, grube na ponad centymetr, mają za sobą szósty rok i nie mam problemów w zimie. Teraz dywanik kierowcy jest już nieco wytarty, więc trzeba będzie kupić nowy komplet ;-)

• 2 weeks later...

Wyslalem zapytanie do Adaszo, maja tam gumowe nakaldki na dywaniki pod nogi kierowcy ;-)

-- Pt lis 18, 2011 7:22 pm --

Dzis dostalem sliczne grube czarne dywaniki od ADASZO. Polecam super wykonane i dobrze pasuja. Samochod odrazu stal sie mlodszy o kilka miesiecy ;-) I zyskal na wartosci ;-)

• 4 months later...
Mam welurowe bodaj z adaszo, grube na ponad centymetr, mają za sobą szósty rok i nie mam problemów w zimie. Teraz dywanik kierowcy jest już nieco wytarty, więc trzeba będzie kupić nowy komplet ;-)

Na stronach Adaszo znalazłem dywaniki do Legacy od 2004 roku. W podpisie masz Legacy II, czy Ci pasują? Czy do mojego III mają szansę pasować?

Problem w tym ze do Legacy IV nie ma w Rigum dywaników welurowo-gumowych.
Ja ten problem rozwiązałem posiadając gumowe Rigumy na zimę oraz komplet welurowych na resztę roku :mrgreen:

Patrząc ile wody pływa zimą po dywaniku, nie chciałbym mieć wtedy weluru...

Pozdr.

Ja mam takie welurowo-gumowe jakie dali razem z samochodem 3,5 roku temu i nie narzekam. W zimie jakoś ściery nie przypominają, kłopotów z parowaniem wnętrza też nie mam, ale to może dlatego, że klima jest na automat i powyżej zera po prostu jest włączona i osusza wnętrze.

Na stronach Adaszo znalazłem dywaniki do Legacy od 2004 roku. W podpisie masz Legacy II, czy Ci pasują? Czy do mojego III mają szansę pasować?

Napisałem e-maila, zrobili na zamówienie.