MichaPL Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Koledzy czy beda one pasowac do Legacy 2005 IV http://allegro.pl/dywaniki-gumowe-czarn ... 74641.html dziekuje za odpowiedz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knurek1111 Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Tył na pewno nie będzie pasował, przód... wątpię. Ja (do MY08) polecam Rigum. Dopasowanie i trwałość bez zarzutu. Pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrekj482 Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Tył na pewno nie będzie pasował, przód... wątpię.Ja (do MY08) polecam Rigum. Dopasowanie i trwałość bez zarzutu. Pozdr. Potwierdzam sprawdzona marka przez wiekszość na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
MichaPL Posted November 4, 2011 Author Share Posted November 4, 2011 Problem w tym ze do Legacy IV nie ma w Rigum dywaników welurowo-gumowych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knurek1111 Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Problem w tym ze do Legacy IV nie ma w Rigum dywaników welurowo-gumowych. Ja ten problem rozwiązałem posiadając gumowe Rigumy na zimę oraz komplet welurowych na resztę roku Patrząc ile wody pływa zimą po dywaniku, nie chciałbym mieć wtedy weluru... Pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Mam welurowe bodaj z adaszo, grube na ponad centymetr, mają za sobą szósty rok i nie mam problemów w zimie. Teraz dywanik kierowcy jest już nieco wytarty, więc trzeba będzie kupić nowy komplet ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MichaPL Posted November 18, 2011 Author Share Posted November 18, 2011 Wyslalem zapytanie do Adaszo, maja tam gumowe nakaldki na dywaniki pod nogi kierowcy ;-) -- Pt lis 18, 2011 7:22 pm -- Dzis dostalem sliczne grube czarne dywaniki od ADASZO. Polecam super wykonane i dobrze pasuja. Samochod odrazu stal sie mlodszy o kilka miesiecy ;-) I zyskal na wartosci ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateuszn Posted March 22, 2012 Share Posted March 22, 2012 Mam welurowe bodaj z adaszo, grube na ponad centymetr, mają za sobą szósty rok i nie mam problemów w zimie. Teraz dywanik kierowcy jest już nieco wytarty, więc trzeba będzie kupić nowy komplet ;-) Na stronach Adaszo znalazłem dywaniki do Legacy od 2004 roku. W podpisie masz Legacy II, czy Ci pasują? Czy do mojego III mają szansę pasować? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pitz Posted March 22, 2012 Share Posted March 22, 2012 Problem w tym ze do Legacy IV nie ma w Rigum dywaników welurowo-gumowych. Ja ten problem rozwiązałem posiadając gumowe Rigumy na zimę oraz komplet welurowych na resztę roku Patrząc ile wody pływa zimą po dywaniku, nie chciałbym mieć wtedy weluru... Pozdr. Ja mam takie welurowo-gumowe jakie dali razem z samochodem 3,5 roku temu i nie narzekam. W zimie jakoś ściery nie przypominają, kłopotów z parowaniem wnętrza też nie mam, ale to może dlatego, że klima jest na automat i powyżej zera po prostu jest włączona i osusza wnętrze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted March 22, 2012 Share Posted March 22, 2012 Na stronach Adaszo znalazłem dywaniki do Legacy od 2004 roku. W podpisie masz Legacy II, czy Ci pasują? Czy do mojego III mają szansę pasować? Napisałem e-maila, zrobili na zamówienie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts