Jump to content

Elektroniczne papierosy

skszatrap

Recommended Posts

Od niedawna czyli jakis 2 tygodni nie pale i goraco polecam wszystkim uzaleznionym :lol:

kupiłem to ponad rok temu, jak leciałem do stanów, bo stwierdziełem że nie wytrzymam w samolocie to sobie bede podpalał :twisted: , owszem całkiem przyjemne , ale i tak zaraz wróciłem do normalnych :evil:

Aha w samolocie stewardesa zabroniła tego palić :shock: i musiałem chodzić do kibla :twisted::mrgreen:

Przeżyłem już swoją przygodę z e-p. Raz nawet udało mi się nie palić normalnych fajek przez 2 miesiące. Niestety pierwsza większa impreza i okazało się, że alkohol nie lubi elektroniki :mrgreen: .

Teraz jestem fanem samoróbek - kupuję tytonie i gilzy z filtrem. Smak o niebo lepszy od kupnych papierosów.

Docelowo przejdę na jakieś kawiorowe cygara :mrgreen:

Aha w samolocie stewardesa zabroniła tego palić :shock: i musiałem chodzić do kibla :twisted::mrgreen:

To mnie akurat dziwi bo w samolotach wolno używać e-p. W niektórych liniach lotniczych można nawet kupić w samolocie jednorazowe elektroniki za kilka euro.

Jeżeli ktoś się chce zarazić kolejną chorobą to polecam forum http://www.papierosyforum.pl/index.php

Bateryjki, ładowarki, tuning fajek itp itd :mrgreen:

To mnie akurat dziwi bo w samolotach wolno używać e-p. W niektórych liniach lotniczych można nawet kupić w samolocie jednorazowe elektroniki za kilka eur

Stewardesa mi powiedziała ( linie LOT -u i to w klasie biznes ! ) że inni pasażerowie widzą dym , i mają sobie ochote zapalić , a ja ich nie jako kusze :twisted: , dlatego mnie poprosiła o palenie w kiblu :twisted:

W niektórych liniach sprzedawane są owszem papierosy jednoazowe, ale to nie są elektroniczne i nie wytwarzaja dymu ! tylko taki zwykły inhalator w kształcie papierosa , beznadziejny zreszta , kupiłe to sobie ostatnio, pierwszy i ostatni raz :(

Może im się na radarach mgła pojawiała :P:mrgreen:

coś a'la smoleńsk :twisted:

No nie chciałem tego tak wprost pisać, tym bardziej że Jarek i jego siepacze ostatnio w nastroju bojowym i nawet swoich eliminują :mrgreen:

Rok temu kupiłem i uważam, że rzuceniu fajek to nie pomoże. e-faki to jedno wielkie G.

Wszyscy znajomi co się na to rzucili aktualnie pala normalne.

Do rzucenia fajek drogi są tylko 2:

- terapia na tabexach

- najlepsza: książka Allana przeczytana ze zrozumieniem (chyba najfajniejsza metoda bo jako jedyna nie boli)

• 11 months later...
To ja poszedłem trzecią: poczytałem wątek 'rzucamy palenie', wziąłem i rzuciłem. Po siedmiu latach.

Nieeeee no moje gratulacje :)

A ja juz miesiąc na EP i jak próbowałem w tym czasie analoga to mnie odrzuca i mi śmierdzą :)

Nie ciągnie mnie do analogów i stwierdzam, że EP to dla mnie rewelacja bo cyfrówka pozwoliła mi bez najmniejszego wysiłku odstawić zupełnie analogi 8)

Ba :!: w tym tygodniu przechodzę z liquidu 1.1 na 0.6 8) bo coraz rzadziej pociągam tą cyfrówkę i chyba będzie dobrze jak zejdę na niższy poziom :)