skszatrap Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Od niedawna czyli jakis 2 tygodni nie pale i goraco polecam wszystkim uzaleznionym Link to comment Share on other sites More sharing options...
subarutux Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Jak takie coś smakuje? Czy to nie jest czasem tak, jak całowanie się przez szybkę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Od niedawna czyli jakis 2 tygodni nie pale i goraco polecam wszystkim uzaleznionym kupiłem to ponad rok temu, jak leciałem do stanów, bo stwierdziełem że nie wytrzymam w samolocie to sobie bede podpalał , owszem całkiem przyjemne , ale i tak zaraz wróciłem do normalnych Aha w samolocie stewardesa zabroniła tego palić :shock: i musiałem chodzić do kibla Link to comment Share on other sites More sharing options...
zento Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Przeżyłem już swoją przygodę z e-p. Raz nawet udało mi się nie palić normalnych fajek przez 2 miesiące. Niestety pierwsza większa impreza i okazało się, że alkohol nie lubi elektroniki . Teraz jestem fanem samoróbek - kupuję tytonie i gilzy z filtrem. Smak o niebo lepszy od kupnych papierosów. Docelowo przejdę na jakieś kawiorowe cygara Aha w samolocie stewardesa zabroniła tego palić :shock: i musiałem chodzić do kibla To mnie akurat dziwi bo w samolotach wolno używać e-p. W niektórych liniach lotniczych można nawet kupić w samolocie jednorazowe elektroniki za kilka euro. Jeżeli ktoś się chce zarazić kolejną chorobą to polecam forum http://www.papierosyforum.pl/index.php Bateryjki, ładowarki, tuning fajek itp itd Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 To mnie akurat dziwi bo w samolotach wolno używać e-p. W niektórych liniach lotniczych można nawet kupić w samolocie jednorazowe elektroniki za kilka eur Stewardesa mi powiedziała ( linie LOT -u i to w klasie biznes ! ) że inni pasażerowie widzą dym , i mają sobie ochote zapalić , a ja ich nie jako kusze , dlatego mnie poprosiła o palenie w kiblu W niektórych liniach sprzedawane są owszem papierosy jednoazowe, ale to nie są elektroniczne i nie wytwarzaja dymu ! tylko taki zwykły inhalator w kształcie papierosa , beznadziejny zreszta , kupiłe to sobie ostatnio, pierwszy i ostatni raz Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukass Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Aha w samolocie stewardesa zabroniła tego palić :shock: Może im się na radarach mgła pojawiała Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Może im się na radarach mgła pojawiała coś a'la smoleńsk Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukass Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Może im się na radarach mgła pojawiała coś a'la smoleńsk No nie chciałem tego tak wprost pisać, tym bardziej że Jarek i jego siepacze ostatnio w nastroju bojowym i nawet swoich eliminują Link to comment Share on other sites More sharing options...
bzyq Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Rok temu kupiłem i uważam, że rzuceniu fajek to nie pomoże. e-faki to jedno wielkie G. Wszyscy znajomi co się na to rzucili aktualnie pala normalne. Do rzucenia fajek drogi są tylko 2: - terapia na tabexach - najlepsza: książka Allana przeczytana ze zrozumieniem (chyba najfajniejsza metoda bo jako jedyna nie boli) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giechu Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 To ja poszedłem trzecią: poczytałem wątek 'rzucamy palenie', wziąłem i rzuciłem. Po siedmiu latach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hattorihonza Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 To ja poszedłem trzecią: poczytałem wątek 'rzucamy palenie', wziąłem i rzuciłem. Po siedmiu latach. Nieeeee no moje gratulacje A ja juz miesiąc na EP i jak próbowałem w tym czasie analoga to mnie odrzuca i mi śmierdzą Nie ciągnie mnie do analogów i stwierdzam, że EP to dla mnie rewelacja bo cyfrówka pozwoliła mi bez najmniejszego wysiłku odstawić zupełnie analogi 8) Ba :!: w tym tygodniu przechodzę z liquidu 1.1 na 0.6 8) bo coraz rzadziej pociągam tą cyfrówkę i chyba będzie dobrze jak zejdę na niższy poziom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts