sambor 166 Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 4 minuty temu, Tommi1 napisał: Dobre sobie BartoszN nie wie gdzie będą Plejady. hahahahah Może go na tortury wziąć? Wygada w końcu Link to post Share on other sites
Filip_B 5 Posted March 27, 2018 Share Posted March 27, 2018 @BartoszN wiadomo cos o nieoznakowanym policyjnym subaru w naszym regionie? Link to post Share on other sites
_adi 24 Posted March 27, 2018 Share Posted March 27, 2018 Poczatek rejestracji ZS, koniec CP ;-) Link to post Share on other sites
sambor 166 Posted March 27, 2018 Share Posted March 27, 2018 Tam do czorta... poważna sprawa. Jak widzę Subaru we wstecznym to zawsze przyspieszam... Jakie to auto? Link to post Share on other sites
BartoszN 35 Posted March 27, 2018 Share Posted March 27, 2018 (edited) W dniu 19.03.2018 o 13:19, Tommi1 napisał: Ta, bo nie musisz sie zapisywac z 3 tury to masz wyj... 20 godzin temu, Tommi1 napisał: Dobre sobie BartoszN nie wie gdzie będą Plejady. hahahahah @Tommi1 Gdzie Plejady tego nie wiem na poważnie Tu masz rację, nie muszę się zapisywać na żadną turę, ogólnie to razem z Jackiem już jesteśmy zapisani na Plejady Taka praca 20 godzin temu, sambor napisał: Może go na tortury wziąć? Wygada w końcu @sambor Wiecie gdzie mnie znaleźć Zapraszam @Filodorro Coś konkretnego masz na myśli ? 4 godziny temu, _adi napisał: Poczatek rejestracji ZS, koniec CP ;-) @_adi Zazwyczaj jak jest podczas pościgu to goni czerwonego na ZS.....40 Edited March 27, 2018 by BartoszN Link to post Share on other sites
Filip_B 5 Posted March 27, 2018 Share Posted March 27, 2018 @BartoszN @sambor jak nic pasuje do opisu Link to post Share on other sites
BartoszN 35 Posted March 27, 2018 Share Posted March 27, 2018 25 minut temu, Filodorro napisał: @BartoszN @sambor jak nic pasuje do opisu @Filodorro Policja ma w swoim posiadaniu Forestery ale pierwszy raz słyszę żeby auto latało po drogach i kogoś miało łapać, te auta były w innej jednostce i do innych celów ale mogło się coś zmienić, to są XTki Link to post Share on other sites
Tommi1 756 Posted March 27, 2018 Share Posted March 27, 2018 (edited) 9 godzin temu, BartoszN napisał: @BartoszNWiecie gdzie mnie znaleźć Zapraszam Przygotuj się na 5/04 nawiedze Cię tam i już będe wiedział gdzie są Edited March 27, 2018 by Tommi1 Link to post Share on other sites
rekosiek 0 Posted April 1, 2018 Share Posted April 1, 2018 31.05 Zawiercie Link to post Share on other sites
sambor 166 Posted April 1, 2018 Share Posted April 1, 2018 Ja już zapisany. Link to post Share on other sites
BartoszN 35 Posted April 1, 2018 Share Posted April 1, 2018 Ja już zapisany. Tur ter? Wysłane z mojego SM-N950N przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
sambor 166 Posted April 1, 2018 Share Posted April 1, 2018 Tak. Na terenową nie jestem jeszcze gotowy.... Może przy następnym Foresterze... Link to post Share on other sites
Tommi1 756 Posted April 1, 2018 Share Posted April 1, 2018 AA my czekamy do koootfa 15 :-P Link to post Share on other sites
sambor 166 Posted April 1, 2018 Share Posted April 1, 2018 Bartek - ekipa śpi w bazie zlotu? Wiecie już? Ja wziąłem hotel Zawiercie - 7 km od bazy. Nie chcę popełnić błędu z zeszłego roku gdzie spałem daleko od bazy.... Jak patrzę na Bookingu to miejsca w regionie znikają w zastraszającym tempie. A fajnie by było mieszkać gdzieś w kupie.... Link to post Share on other sites
BartoszN 35 Posted April 3, 2018 Share Posted April 3, 2018 @sambor Tak, my śpimy w bazie zlotu. Ogólnie jest to region gdzie jest sporo agroturystyk i małych hotelików więc nie będzie problemów raczej z miejscami do nocowania. Link to post Share on other sites
Tommi1 756 Posted April 3, 2018 Share Posted April 3, 2018 No "urwa", wszystko mogło być a będziemy kopalnie zwiedzac. :-P ;-) Link to post Share on other sites
sambor 166 Posted April 3, 2018 Share Posted April 3, 2018 3 godziny temu, BartoszN napisał: nie będzie problemów raczej z miejscami do nocowania Miejsca to zawsze się znajdą. Tylko żeby nie były za daleko. Bo wtedy jest klops - miałem tak w zeszłym roku. I dlatego w tym roku chcę być w centrum uwagi 5 minut temu, Tommi1 napisał: No "urwa", wszystko mogło być a będziemy kopalnie zwiedzac. :-P ;-) W zeszłym roku też była kopalnia. I było..... zimno... Link to post Share on other sites
BartoszN 35 Posted April 3, 2018 Share Posted April 3, 2018 Tomasz gdzie Ci było zimno? w tej kopalni? Trzeba było uruchomić bombę wtedy byłoby ciepło Wysłane z mojego SM-N950N przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
Tommi1 756 Posted April 3, 2018 Share Posted April 3, 2018 2 godziny temu, BartoszN napisał: Tomasz gdzie Ci było zimno? w tej kopalni? Trzeba było uruchomić bombę wtedy byłoby ciepło Wysłane z mojego SM-N950N przy użyciu Tapatalka Bartek, to Samborowi bylo zimno :-P. Bombe odpale w tym roku... I niewazne czy befzie cieplo czy zimno :-P Link to post Share on other sites
BartoszN 35 Posted April 5, 2018 Share Posted April 5, 2018 (edited) @Tommi1 Już słabo widzę na te oczy od tego komputera. Tomasz swoją drogą fajne to to to to to Twoje co stoi teraz u mnie, a wnętrze klasa ktoś bardzo się postarał. Czemu białe a nie złote ? Jak by ktoś szukał to Edited April 5, 2018 by BartoszN Link to post Share on other sites
Tommi1 756 Posted April 5, 2018 Share Posted April 5, 2018 (edited) 1 godzinę temu, BartoszN napisał: @Tommi1 Już słabo widzę na te oczy od tego komputera. Tomasz swoją drogą fajne to to to to to Twoje co stoi teraz u mnie, a wnętrze klasa ktoś bardzo się postarał. Czemu białe a nie złote ? Dzięki za opinie na temat środka :-D . A białe bo na zimówkach, letnie są złote. Edited April 5, 2018 by Tommi1 Link to post Share on other sites
BartoszN 35 Posted April 5, 2018 Share Posted April 5, 2018 Tu nie zwróciłem uwagi, że to zima. Link to post Share on other sites
sambor 166 Posted April 5, 2018 Share Posted April 5, 2018 Godzinę temu, Tommi1 napisał: A białe bo na zimówkach Nie zapomnij zmienić na Plejady Ja to mam inny problem... chyba na zimówkach pojadę na Plejady bo letnie słabiutkie a nowych kupować mi się nie chce... Btw. Ja jadę 30-tego. Może na jakąś imprezę wcześniaków się załapię. Zgaduję, że @Beavis i @Olusia też dzionek wcześniej? Ktoś jeszcze? Link to post Share on other sites
Tommi1 756 Posted April 5, 2018 Share Posted April 5, 2018 10 minut temu, sambor napisał: Btw. Ja jadę 30-tego. Może na jakąś imprezę wcześniaków się załapię. Zgaduję, że @Beavis i @Olusia też dzionek wcześniej? Ktoś jeszcze? My chyba tez dzień wczesniej ale potrzebuje jeszcze z dzien zeby potwierdzic. Link to post Share on other sites
BartoszN 35 Posted April 5, 2018 Share Posted April 5, 2018 Ja i Jacek też będziemy dzień wcześniej. Link to post Share on other sites
Recommended Posts