vert Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Drodzy jako że jest to tydzień przed barbórką zapraszam wszystkich chętnych do zabawy być moze już pośniegu. gryl zapewniony. wjazd 250pln. Zapraszamy od 9 rano Miejsce: Nowe Miasto nad Pilicą Będą przygotowane 2 trasy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zamer Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 BĘDĘ Przyjeżdżajcie. Ostatnio było super Link to comment Share on other sites More sharing options...
faldżip Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 wpadlbym, ale kurcze nie wiem, czy moje Saxo sie "odprzystankuje" do tego czasu ale... teraz wiem, ze jest o co walczyc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitgol Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Bolek, tylko od Ciebie zalezy czy przybede!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jabar Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 bedzie tag hojer? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vert Posted November 3, 2011 Author Share Posted November 3, 2011 taghojer moze być. tylko koszty.... ale jesli bedzie zgłoszeń na przynajmniej 15 aut to spoko mozemy zrobić profi pomiar czasu ! zamieszanie czemu ode mnie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lynx Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 nie wiem czy Maestro Fukowski już poskładał naszego rumpa ale mam nadzieję się pojawić Link to comment Share on other sites More sharing options...
vert Posted November 4, 2011 Author Share Posted November 4, 2011 Piotruś jeszcze nie zaczął ale ma czas do 26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitgol Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 zamieszanie czemu ode mnie ? a co pucuje się u Piotrka Fukowskiego od tygodnia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vert Posted November 5, 2011 Author Share Posted November 5, 2011 zamieszanie czemu ode mnie ? a co pucuje się u Piotrka Fukowskiego od tygodnia? no tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
zamer Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 No i co? Będzie śnieg? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciekSubru Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 No i co? Będzie śnieg? Będzie albo nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vert Posted November 10, 2011 Author Share Posted November 10, 2011 Nie wiem czy będzie śnieg ale wiem że będzie kilka fajnych aut z RSMP Link to comment Share on other sites More sharing options...
szubaru Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 verciu pisz kto Kuzaj, Kuchar, Hołek Link to comment Share on other sites More sharing options...
vert Posted November 14, 2011 Author Share Posted November 14, 2011 Oleksowicze, Nowocień, Być może Leszek i Rzeźnik, Luty, Tomaszek. Rozmowy dalej trwają. Ale myślę że będzie zacnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zamer Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 O ja Cie. Pora ładować akumulatory w aparatach i kamerach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gendziu Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Jak bedzie snieg, to i ja sie wybiore Link to comment Share on other sites More sharing options...
szubaru Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Jak bedzie snieg, to i ja sie wybiore przyjedź nawet bez śniegu, towarzysko 8) Oleksowicze, Nowocień, Być może Leszek i Rzeźnik, Luty, Tomaszek. Rozmowy dalej trwają. Ale myślę że będzie zacnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
buhhu Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Będę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
STIFF Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 tym razem raczej nie dam rady bo mnie ma nie być - może zdążę wrócić na niedzielę - szkoda bo się zapowiada ładnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norveg Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 Paru zawodników potwierdziło swoją obecność Link to comment Share on other sites More sharing options...
vert Posted November 17, 2011 Author Share Posted November 17, 2011 Śniegu z wszelkich prognoz wynika że nie będzie. ale za to będą inne atrakcje Będzie np nowy przedstawiciel napojów energetycznych gdzie piękne panie z wielkimi dekoltami będą podawać napoje dla spragnionych Link to comment Share on other sites More sharing options...
szubaru Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 Będzie np nowy przedstawiciel napojów energetycznych gdzie piękne panie z wielkimi dekoltami będą podawać napoje dla spragnionych Las Vegas :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GÓRAL z Łodzi Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 vert, będzie serwis kółek :roll: :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_00 Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 Nigdy nie byłem w NMnP. W jakim stanie jest tam nawierzchnia? Trzeba się gdzieś zapisać? -- Cz lis 17, 2011 11:35 pm -- Nigdy nie byłem w NMnP. W jakim stanie jest tam nawierzchnia? Trzeba się gdzieś zapisać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts