zaworek Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 bede bardzo wdzieczny za opinie forumowicza ktory posiada wrx'a z automatyczna skrzynia biegow. Czy jest zadowolony? dzieki z góry -- Śr lis 02, 2011 1:42 pm -- Jeszcze raz prosze o jakies opinie. Bede bardzo wdzieczny. Moze moderatorzy tego forum maja jakies doswiadczenie. Z gory dziekuje.
hannibal Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 kiedyś miałem taki kupić....ale nie było opcji wyboru trybu manualnego.....więc syf...odradzam
maciejpawel Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 miałem przyjemność(mało jej było) jeździć takim wynalazkiem, skrzynia działa bardzo wolno, samochód raczej wyje niż jedzie. Oczywiście porównuje do skrzyni manualnej, z która mam do czynienia Jestem pewien, że znajdą się osoby, którym automat w wrx odpowiada, ale brak trybu manualnego zupełnie w moim przypadku by przekreślał zakup takiego samochodu. A co zima? zmienia biegi jak koła zamielą? Ja bym odradzał, nie po to "stworzono" imprezę
emotorsport Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 mity. automat w Subaru na pewno nie jest tak dynamiczny, jak manual, to chyba logiczne, ale tragedii nie ma. wygodny dupowóz, ze sporą mocai mimo automatu sporą dynamiką, możesz w czasie jazdy drapać się w głowę, gadać przez telefon, jeść kanapki, czy co tam jeszcze lubisz robić prawą ręką do upalania za bardzo się nie nadaje, ale do jazdy w codziennych miejskich korkach czy po bułki, bardzo wygodna rzecz mam kumpla, który jeździ WRXem w automacie ze dwa lata, i jest zadowolony, wcale nie szuka zmiany auta na manuala...
hannibal Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 hmm....tylko jak tu takim szajsem hamować silnikiem....ciągle te klocki wymieniać ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.