Skocz do zawartości

Impreza WRX automat

zaworek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bede bardzo wdzieczny za opinie forumowicza ktory posiada wrx'a z automatyczna skrzynia biegow.

Czy jest zadowolony?

dzieki z góry

-- Śr lis 02, 2011 1:42 pm --

Jeszcze raz prosze o jakies opinie.

Bede bardzo wdzieczny.

Moze moderatorzy tego forum maja jakies doswiadczenie.

Z gory dziekuje.

Opublikowano

miałem przyjemność(mało jej było) jeździć takim wynalazkiem, skrzynia działa bardzo wolno, samochód raczej wyje niż jedzie. Oczywiście porównuje do skrzyni manualnej, z która mam do czynienia :D Jestem pewien, że znajdą się osoby, którym automat w wrx odpowiada, ale brak trybu manualnego zupełnie w moim przypadku by przekreślał zakup takiego samochodu. A co zima? zmienia biegi jak koła zamielą? Ja bym odradzał, nie po to "stworzono" imprezę :D

Opublikowano

mity.

automat w Subaru na pewno nie jest tak dynamiczny, jak manual, to chyba logiczne, ale tragedii nie ma.

wygodny dupowóz, ze sporą mocai mimo automatu sporą dynamiką, możesz w czasie jazdy drapać się w głowę, gadać przez telefon, jeść kanapki, czy co tam jeszcze lubisz robić prawą ręką :twisted:

do upalania za bardzo się nie nadaje, ale do jazdy w codziennych miejskich korkach czy po bułki, bardzo wygodna rzecz

mam kumpla, który jeździ WRXem w automacie ze dwa lata, i jest zadowolony, wcale nie szuka zmiany auta na manuala... :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...