zaworek Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 bede bardzo wdzieczny za opinie forumowicza ktory posiada wrx'a z automatyczna skrzynia biegow. Czy jest zadowolony? dzieki z góry -- Śr lis 02, 2011 1:42 pm -- Jeszcze raz prosze o jakies opinie. Bede bardzo wdzieczny. Moze moderatorzy tego forum maja jakies doswiadczenie. Z gory dziekuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hannibal Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 kiedyś miałem taki kupić....ale nie było opcji wyboru trybu manualnego.....więc syf...odradzam Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciejpawel Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 miałem przyjemność(mało jej było) jeździć takim wynalazkiem, skrzynia działa bardzo wolno, samochód raczej wyje niż jedzie. Oczywiście porównuje do skrzyni manualnej, z która mam do czynienia Jestem pewien, że znajdą się osoby, którym automat w wrx odpowiada, ale brak trybu manualnego zupełnie w moim przypadku by przekreślał zakup takiego samochodu. A co zima? zmienia biegi jak koła zamielą? Ja bym odradzał, nie po to "stworzono" imprezę Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 mity. automat w Subaru na pewno nie jest tak dynamiczny, jak manual, to chyba logiczne, ale tragedii nie ma. wygodny dupowóz, ze sporą mocai mimo automatu sporą dynamiką, możesz w czasie jazdy drapać się w głowę, gadać przez telefon, jeść kanapki, czy co tam jeszcze lubisz robić prawą ręką do upalania za bardzo się nie nadaje, ale do jazdy w codziennych miejskich korkach czy po bułki, bardzo wygodna rzecz mam kumpla, który jeździ WRXem w automacie ze dwa lata, i jest zadowolony, wcale nie szuka zmiany auta na manuala... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hannibal Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 hmm....tylko jak tu takim szajsem hamować silnikiem....ciągle te klocki wymieniać ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts