Szajba85 Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 witam, proszę mi podpowiedzieć jakie części a właściwie jakich marek zakpić do wymiany rozrządu w Subaru Impreza 1.8 93 rok, kupiłem to autko jakieś 2 miesiące temu i ma przejechane 230 tyś. km. nie wiem kiedy był wymieniany rozrząd dlatego muszę ja go wymienić, Subaru nigdy wcześniej nie miałem dlatego proszę mi powiedzieć co konkretnie mam wymieniać :?: i jakich marek ewentualnie gdzie tych części można szukać, z góry bardzo dziękuje i pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczur75 Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 Przy 200tkm zalecamy wymianę rozrządu wraz z pompą wody. Wymienia się pasek, napinacz, wszystkie rolki no i pompę. Polecamy części oryginalne, które kupujemy w ASO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRAF Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 z wlasnych doswiadczen z 1.6 wymialem sam pasek i sprawdzany byl napinacz i wszystko gralo pompy ani rolek nie ruszalem bo japonczycy latach 90tych robili wszystko doskonalej jakosci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts