Jump to content

Forek, zielone szaleństwo, baba...placek

guerrilla

Recommended Posts

co by się nie rozpisywać za bardzo:

forekgreenweb.jpg

poszło szybko, felgi(dzięki el mo), decyzja... może troche nie do końca przemyślana, ale nie o gustach tu i teraz :mrgreen:

rzecz ma się następujaco:

Felgi to klasyczne WRX'owe 17". Na felgi poszły nowe oponki w rozmiarze 225/50/17. Dlaczego takie?, -udało mi się je wyrwać w mega pasztetowej cenie.

Oryginalna forkowa felga to ET 48 i szerokosć 6,5", Tutaj mamy ET 55 i szerokość 7". Do tego doszła szersza(225) od oryginalnej(215) opona i problem gotowy.

Trze z tyłu o obudowę amortyzatora. Opon nie mogę wymienic, wiec muszę pójść w kierunku dystansów.

Forum prześledzone w każdą ze stron. Dziś zrobiłem próbe zakładając podkładki(takie zwykłe jak pod śruby/nakrętki idą). Podkładki mają około 3mm i to mozna powiedzieć że wystarczyło. Chciałbym to jednak wykonać jak się należy i kupić wykonać na zamówienie dystanse około 4-5mm z rantem centrujacym i dać dłuższe szpilki.

Kot ma, gdzie dostane, kto wykona najszybciej jak tylko możliwe takie dystanse?

To własnie sprawa rozgrzanej do czerwoności kobiety :roll: . Nie dość że kolor zagrał jej na nerwach to teraz jeszcze auto unieruchomione. Stąd ciśnienie żeby załatwić sprawę jak najszybciej.

Pomocy bo zostanę bez moich oczojebków :(

Sądzę, że Forka z takim umaszczeniem to żaden złodziej nie ruszy. I o to chodzi :mrgreen:

dokładnie :!:

pozostałe + wynikające z posiadania takich felg:

1. lepsza widoczność na drodze - większe bezpieczeństwo :mrgreen:

2. miłe gesty kierowców na drodze... szczególnie starsi, kapeluszowi panowie w swoich polonezach, golfach, etc. pukający się w głowę na widok tych felg :mrgreen:

3. niższe ceny u wulkanizatorów, mechaników, którzy nieco obawiając się klientów którzy maluja felgi na taki kolor dają wieksze rabaty:mrgreen:

... etc., etc.

3. niższe ceny u wulkanizatorów, mechaników, którzy nieco obawiając się klientów którzy maluja felgi na taki kolor dają wieksze rabaty:mrgreen:

1-sze słyszę :lol:

gwarantuję Wam że mina wulkanizatora który składał felgi z oponami do kupy jest nie do przecenienia :mrgreen:

Sądzę, że Forka z takim umaszczeniem to żaden złodziej nie ruszy. I o to chodzi :mrgreen:

dokładnie :!:

pozostałe + wynikające z posiadania takich felg:

1. lepsza widoczność na drodze - większe bezpieczeństwo :mrgreen:

2. miłe gesty kierowców na drodze... szczególnie starsi, kapeluszowi panowie w swoich polonezach, golfach, etc. pukający się w głowę na widok tych felg :mrgreen:

... etc., etc.

Ja myślę, że i drogówka będzie miała litość..... :mrgreen:

-- Wt paź 25, 2011 10:03 pm --

przetarłem szlak Panowie :P

który kolejny odważny w jakieś roże, fiolety pójść :?: :mrgreen:

We Warszawie widziałem Forka z różowo-pomarańczowymi. 8)

Czyj to?