daros2 Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 Krótkie pytanie. Czy po odłączeniu akumulatora i skasowaniu programu w radio/navi w Subaru Outback 2011 jest możliwość uruchomienia bez płytki z nawigacją dedykowaną do subaru ? Proszę o odpowiedź ekspertów w tej dziedzinie :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
subleo Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 Krótkie pytanie. Czy po odłączeniu akumulatora i skasowaniu programu w radio/navi w Subaru Outback 2011 jest możliwość uruchomienia bez płytki z nawigacją dedykowaną do subaru ?Proszę o odpowiedź ekspertów w tej dziedzinie :wink: Trzeba posiadać płytę, która zawiera program (plik) loading.kwi. Niekoniecznie musi być to płyta z mapami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorius Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 Kwi wyslany Napisz czy dziala. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
daros2 Posted October 24, 2011 Author Share Posted October 24, 2011 Wszystko działa. Dziękuję wszystkim za pomoc. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
katroj1 Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 Mam ten sam problem w Outback 2011. Po odłączeniu akumulatora radio/navi nie działa. Czy ktoś ma ten (plik) loading.kwi? POMOCY!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
subleo Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 PW --> katroj1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
katroj1 Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 Wszystko działa super. DZIĘKI uratowałeś mi życie! Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagdaLd Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Witam Mam niestety ten sam problem co poprzednicy , po odjęciu akumulatora straciłam nawigację , czy mogę liczyć na podesłanie plików niezbędnych do uruchomienia nawigacji ? pozdrawiam Magda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tompala Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 witam, mam problem z navi po odłączeniu akumulatora, subaru outback 2010,czy mogę liczyć na podesłanie plików niezbędnych do uruchomienia nawigacji? serdecznie pozdrawiam Tadek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts