Marko Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 Witam ! Takie małe pytanko; jakie opony polecili byście na zimę do Forka, po przeszukaniu forum chciałem nabyć Michelin LATITUDE ALPIN ale się okazało, że w "Polszcze" są nie do kupienia, a podobno zaprzestano ich produkcji ?? Potrzebuję 215/65/R16 Powinna się dobrze prowadzić na mokrym i być dobrze sterowalna na śniegu i błocku oraz na polnych czyli ew. zasypanych drogach. Fajnie by było gdyby była "w miarę" cicha coby muzyczki dało się posłuchać... Cena nie jest bardzo ważna... Serdeczne dzięki za podpowiedzi nawet na zasadzie "każda sroka ..." czyli "ilu ludzi tyle biustów... " :wink: Marko Link to comment Share on other sites More sharing options...
eddie_gt4 Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 Witam !Takie małe pytanko; jakie opony polecili byście na zimę do Forka, po przeszukaniu forum chciałem nabyć Michelin LATITUDE ALPIN ale się okazało, że w "Polszcze" są nie do kupienia, a podobno zaprzestano ich produkcji ?? Potrzebuję 215/65/R16 Powinna się dobrze prowadzić na mokrym i być dobrze sterowalna na śniegu i błocku oraz na polnych czyli ew. zasypanych drogach. Fajnie by było gdyby była "w miarę" cicha coby muzyczki dało się posłuchać... Cena nie jest bardzo ważna... Serdeczne dzięki za podpowiedzi nawet na zasadzie "każda sroka ..." czyli "ilu ludzi tyle biustów... " :wink: Marko polecam :arrow: viewtopic.php?f=26&t=107486&start=0 a te oponki polecam SZCZEGOLNIE :arrow: viewtopic.php?f=26&t=107486&start=0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted October 21, 2011 Author Share Posted October 21, 2011 No se tego przedtem nie znalazłem Zatem dzięki bardzo za podpowiedź !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adambrauer Posted April 7, 2013 Share Posted April 7, 2013 Nokian WR G2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
coquelicot Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 Juz dwa sezony jezdze na nokianach WR D3. Sa fantastyczne (trzymanie na drodze, jazda po sniegu). Polecam mocno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mont Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 Kupiłem w wyprzedaży, prod.2012 Bridgestone Blizzak LM-80. Tak wyszło z moich ocen i analiz Ile są warte, dowiem się w sezonie. Na razie trafiły do garażu Wiem, że są zwolennicy Michelin LATITUDE ALPIN ale ja za każdym razem przytaczam moją historię. Wyząbkowały mi założone na Outlanderze, a reklamację firma odrzuciła. Drugi raz na mnie nie zarobią Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts