Jump to content

Jakie opony polecacie na zime do Forka ?

Marko

Recommended Posts

Witam !

Takie małe pytanko; jakie opony polecili byście na zimę do Forka, po przeszukaniu forum chciałem nabyć Michelin LATITUDE ALPIN

ale się okazało, że w "Polszcze" są nie do kupienia, a podobno zaprzestano ich produkcji ?? :cry:

Potrzebuję 215/65/R16

Powinna się dobrze prowadzić na mokrym i być dobrze sterowalna na śniegu i błocku oraz na polnych czyli ew. zasypanych drogach. Fajnie by było gdyby była "w miarę" cicha coby muzyczki dało się posłuchać... :) Cena nie jest bardzo ważna...

Serdeczne dzięki za podpowiedzi nawet na zasadzie "każda sroka ..." czyli "ilu ludzi tyle biustów... " :wink:

Marko

Witam !

Takie małe pytanko; jakie opony polecili byście na zimę do Forka, po przeszukaniu forum chciałem nabyć Michelin LATITUDE ALPIN

ale się okazało, że w "Polszcze" są nie do kupienia, a podobno zaprzestano ich produkcji ?? :cry:

Potrzebuję 215/65/R16

Powinna się dobrze prowadzić na mokrym i być dobrze sterowalna na śniegu i błocku oraz na polnych czyli ew. zasypanych drogach. Fajnie by było gdyby była "w miarę" cicha coby muzyczki dało się posłuchać... :) Cena nie jest bardzo ważna...

Serdeczne dzięki za podpowiedzi nawet na zasadzie "każda sroka ..." czyli "ilu ludzi tyle biustów... " :wink:

Marko

polecam :arrow: viewtopic.php?f=26&t=107486&start=0

a te oponki polecam SZCZEGOLNIE :mrgreen: :arrow: viewtopic.php?f=26&t=107486&start=0

• 1 year later...
  • 2 weeks later...

Kupiłem w wyprzedaży, prod.2012 Bridgestone Blizzak LM-80.

Tak wyszło z moich ocen i analiz :P

Ile są warte, dowiem się w sezonie. Na razie trafiły do garażu :)

Wiem, że są zwolennicy Michelin LATITUDE ALPIN ale ja za każdym razem przytaczam moją historię.

Wyząbkowały mi założone na Outlanderze, a reklamację firma odrzuciła.

Drugi raz na mnie nie zarobią <_<