Dyziek Posted October 20, 2011 Share Posted October 20, 2011 Witajcie!! Nie są to klimaty tego forum, zmiany poczynione nie są tak górnolotne jak w innych pojazdach o których tutaj można poczytać ale... wsadziłem w tego Trabanta mnóstwo serca, pracy i $ też oczywiście. Nie jestem fachowcem, wiele rzeczy jakie robiłem przy tym samochodzie robiłem pierwszy raz, trochę się nauczyłem, wiecej namęczyłem a efekt jest taki jaki jest Nie mówcie proszę, że przydałby się mocny silnik - owszem byłoby miło ale głównym założeniem było to, żeby wszystko zrobić samemu lub z pomocą ojca (mechanik tzw. starszej daty ) Moje wypociny zostały w tym roku docenione na łamach GT, VWTrends, a ostatnio nawet pokazano je w OPT Tak więc chwalę się i zapraszam do wyrażania swoich opinii szczególnie innych trabanciarzy z tego forum :] Pełnego opisu nie podaję bo wiekszość najważniejszych informacji można wyczytać z artykułów... ale jesli sa pytania chętnie odpowiem OPERACJA TUNING: GT: VW Trends: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trolololo Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 kokosowy kolor bardzo mi sie podoba 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
antolll Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 Jest przepiękny... tylko te pasy ucinające głowę przy wypadku mi się nie podobają Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zelazny Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 Genialny, jest klimacik 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
szycha Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 Mógłby mieć silnik z Polo g40 :wink: ale tak poza tym całkiem fajny karton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyziek Posted October 21, 2011 Author Share Posted October 21, 2011 Dzieki za opinie Prosiłem, żeby nie ruszać tematu silnika Chodziło mi głównie o to, żebym mógł powiedzieć, że to mój projekt szycha, startowałeś w wyborach? Twój plan z podpisu jest genialny!! Gdyby każdy polityk miał takie pomysły żyłoby się lepiej! Link to comment Share on other sites More sharing options...
szycha Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 szycha, startowałeś w wyborach? Niestety nie W niemieckiej gazecie z Vałwejami :wink: jest trabant kombi , kolor zielony , felgi schmidt th line , klatka i rodzynek czyli Silnik z g40 i chyba kompresor eaton moc 190KM to musi fruwać , zwłaszcza że mój kolega ma polo g40 i wiem co to potrafi w serii :wink: Tylko nie wiem czy znajdę u siebie tą gazetę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubeusz Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 Witajcie!!Nie są to klimaty tego forum, zmiany poczynione nie są tak górnolotne jak w innych pojazdach o których tutaj można poczytać ale... wsadziłem w tego Trabanta mnóstwo serca, pracy i $ też oczywiście. Nie jestem fachowcem, wiele rzeczy jakie robiłem przy tym samochodzie robiłem pierwszy raz, trochę się nauczyłem, wiecej namęczyłem a efekt jest taki jaki jest Nie mówcie proszę, że przydałby się mocny silnik - owszem byłoby miło ale głównym założeniem było to, żeby wszystko zrobić samemu lub z pomocą ojca (mechanik tzw. starszej daty ) Moje wypociny zostały w tym roku docenione na łamach GT, VWTrends, a ostatnio nawet pokazano je w OPT Tak więc chwalę się i zapraszam do wyrażania swoich opinii szczególnie innych trabanciarzy z tego forum :] Pełnego opisu nie podaję bo wiekszość najważniejszych informacji można wyczytać z artykułów... ale jesli sa pytania chętnie odpowiem OPERACJA TUNING: GT: [ ] [ ] VW Trends: [ ] [ ] zajefajny honecker gratuluje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyziek Posted January 11, 2012 Author Share Posted January 11, 2012 Panie i Panowie... mam ogromną prośbę... kliknijcie lajka oczywiście jeśli Wam sie podobuje http://www.facebook.com/photo.php?fbid=357495214276111&set=a.350676671624632.105852.187044054654562&type=3&theater i tu http://niezla.pl/?p=798 Z góry dzięki!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trolololo Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 like poszedl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kogut Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 like Link to comment Share on other sites More sharing options...
soobaryna Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 lajkniete Link to comment Share on other sites More sharing options...
zento Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Trabant był moim pierwszym samochodem. Złego słowa nie dam powiedzieć na mydelniczkę. Zawsze dowiózł nas na miejsce i z powrotem. Ja rocznik 69, samochód rocznik 72 i zwiedzaliśmy Polskę z małżonką i małym Wiewiórem na pokładzie Potem bardzo żałowałem, że go sprzedałem bo mogłem zostawić sobie eksponat Link to comment Share on other sites More sharing options...
hemi112 Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Dyziek trampolino bardzo fajny,czysta linia,bez żadnych udziwnień,widac srodeczek z klatką,pod każdym wzgledem rewelacja Jeździmy do mekki tuningowej czyli Rothenburga-jest to gigantyczny zlot tuningowy,gdzie głównie można zobaczyć Culty,rosty,G-style itp jak to niemcy to wiadomo,że swoje starsze auta też tuningują,tzn tutaj bardziej chca zadbać o niezepsucie oryginału więc widuje sie pikne auta w stylu Cult. Proszę masz kilka trampków:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamss Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 spoko furacz like! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEX Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Głosy oddane. Gratulacje. Rewelacja :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kogut Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 http://demotywatory.pl/3644631/Trabant Link to comment Share on other sites More sharing options...
szycha Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Kogut uprzedziłeś mnie ale co tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedimy99 Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Super Trabbi gratki! Mój ojciec miał trabancika 601 przez 11 lat to był mój pierwszy kontakt z motoryzacją miałem wtedy 4 lata ale ten jest mega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakupno Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Dyziek, fajny Cartoon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyziek Posted January 16, 2012 Author Share Posted January 16, 2012 dzięki!! Właśnie ma swoje 5 minut chyba http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... 54562_type Klik "LUBIE TO" pleaseeee :D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciekSubru Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 A mój tata miał Wartburga -to była bryka :!: Mówił na nią "Lamborghini Miura" a mama mówiła: "dziura nie Miura" bo był taki pogłos jak z puszki blaszanej, jak się drzwiami mocniej trzasneło Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts