baltazar Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Jestem użytkownikiem Subaru Legacy 2008 r diesel, od daty zakupu, pojawiał sie problem ze sprzegłem strzały,pukania, zapach sprzęgła etc. Wielokrotnie byłem, w ASO Rzeszow, gdzie odsyłano mnie.Odbyłem kurs jazdy w Kielcach. Aktualnie mam przebieg 96 000, i dwumas/sprzegło nadaje sie do wymiany. Nawiązując do tego ze ten problem istniał od początku użytkowania,samochodu i moich licznych wizyt, próśb w ASO , nikt nie potrafił mi pomóc. Zwracam sie z uprzejmą prośba, o wymianę sprzęgła w ramach gwarancji. Wiadomo jest fakt problemu subaru ze sprzęgłem e Dieslach, więc nie jest to z mojej strony próba "wyłudzenia" Dziękuje za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Założyciel ex-Dyrekcja Posted October 20, 2011 Ojciec Założyciel Share Posted October 20, 2011 Ponieważ na tych łamach bardzo krytycznie odnosił się Pan do moich dłuższych wypowiedzi, postaram się krótko. W dniu 06.10 br. otrzymał Pan ode mnie informację o właściwej drodze komunikacji w takim przypadku. Sprawdzenie korespondecji SIP wykazało, że niestety Pan z niej nie skorzystał. Pozdrowienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltazar Posted November 5, 2011 Author Share Posted November 5, 2011 Prosze o podanie adres SIP Dziękuje P.S Przepraszam za krytykę Link to comment Share on other sites More sharing options...
MForbi Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Prosze o podanie adres SIPDziękuje P.S Przepraszam za krytykę Troszkę dobrych chęci i voila : http://www.subaru.pl/centrala.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltazar Posted November 7, 2011 Author Share Posted November 7, 2011 Witam Szanowny Panie niestety nie możemy przychylnie rozpatrzyć Pana prośby ponieważ elementy sprzęgła są częściami eksploatacyjnymi (książka gwarancyjna strona 8) Pozdrawiam Grzegorz Chmielowiec Subaru Import Polska sp. z o.o. Ul. Josepha Conrada 51, 31-357 Kraków tel. 012 687 43 00, fax: 012 687 43 01 Na zły adres wysłałem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.