Snake Doctor Posted October 18, 2011 Share Posted October 18, 2011 mam szybkie pytanie. czym sie rozni magiel wrx od sti i po czym mozna odroznic magle patrzac na nie? rocznik to 2002 bugeye. i po czym poznac ze magiel jest zużyty? pozdrawiam i dzieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlos-wrx Posted October 18, 2011 Share Posted October 18, 2011 sti bedzie 2,4 obr lock to lock, wrx ponad 3... Jesli magiel jest zuzyty bedziesz czoł opór w skrecie, najbardziej odczowalne w granicznych wartosciach - oraz moze nierownomiernie skrecac, tzn "skokowo"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubeusz Posted October 18, 2011 Share Posted October 18, 2011 Jesli magiel jest zuzyty bedziesz czoł opór w skrecie, najbardziej odczowalne w granicznych wartosciach - oraz moze nierownomiernie skrecac, tzn "skokowo"... ...oraz może cieknąć, tudzież stukać podczas kręcenia fajerą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake Doctor Posted October 18, 2011 Author Share Posted October 18, 2011 a jak magiel bede mial wybebeszony z samochodu? bo bede bral czesci do przekładki wiec nie bede mogl pokrecic kiera czy cos takiego. sa jakies inne sposoby aby sprawdzic magiel ktory jest juz wymontowany z samochodu? ogolnie troche mnie przeraza kupowanie czesci do przekładki bo boje sie zeby nie trafic na syf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubeusz Posted October 18, 2011 Share Posted October 18, 2011 a jak magiel bede mial wybebeszony z samochodu? bo bede bral czesci do przekładki wiec nie bede mogl pokrecic kiera czy cos takiego. sa jakies inne sposoby aby sprawdzic magiel ktory jest juz wymontowany z samochodu? ogolnie troche mnie przeraza kupowanie czesci do przekładki bo boje sie zeby nie trafic na syf no to trochę komplikuje sprawę, ale proponuje uderzyć do Morgiany. ćwiczyła temat magla długo i namiętnie 8) :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwidon Posted October 18, 2011 Share Posted October 18, 2011 mam szybkie pytanie. czym sie rozni magiel wrx od sti i po czym mozna odroznic magle patrzac na nie? rocznik to 2002 bugeye. i po czym poznac ze magiel jest zużyty? pozdrawiam i dzieki Wkręcasz go w imadło (dla wygody, w łapie też się da utrzymać), bierzesz kombinerki i kręcisz. STi powinien mieć niecałe 3 obroty od końca do końca, powinien się kręcić bez wyraźnych zmian potrzebnej siły i odgłosów. Możesz za końcówki poszarpać też. Jest luz - dyskwalifikacja. -- 18 paź 2011, o 15:02 -- Aha. Magiel do buga powinien mieć jako mocowania takie jakby obejmy. Jak ma aluminiowe uszy a nie blaszane obejmy, czeka Cię rzeźba z przeróbkami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts