Jump to content

Magiel wrx a sti

Snake Doctor

Recommended Posts

a jak magiel bede mial wybebeszony z samochodu? bo bede bral czesci do przekładki wiec nie bede mogl pokrecic kiera czy cos takiego. sa jakies inne sposoby aby sprawdzic magiel ktory jest juz wymontowany z samochodu?

ogolnie troche mnie przeraza kupowanie czesci do przekładki bo boje sie zeby nie trafic na syf

a jak magiel bede mial wybebeszony z samochodu? bo bede bral czesci do przekładki wiec nie bede mogl pokrecic kiera czy cos takiego. sa jakies inne sposoby aby sprawdzic magiel ktory jest juz wymontowany z samochodu?

ogolnie troche mnie przeraza kupowanie czesci do przekładki bo boje sie zeby nie trafic na syf

no to trochę komplikuje sprawę, ale proponuje uderzyć do Morgiany.

ćwiczyła temat magla długo i namiętnie 8) :wink:

mam szybkie pytanie. czym sie rozni magiel wrx od sti i po czym mozna odroznic magle patrzac na nie? rocznik to 2002 bugeye.

i po czym poznac ze magiel jest zużyty?

pozdrawiam i dzieki

Wkręcasz go w imadło (dla wygody, w łapie też się da utrzymać), bierzesz kombinerki i kręcisz. STi powinien mieć niecałe 3 obroty od końca do końca, powinien się kręcić bez wyraźnych zmian potrzebnej siły i odgłosów. Możesz za końcówki poszarpać też. Jest luz - dyskwalifikacja.

-- 18 paź 2011, o 15:02 --

Aha. Magiel do buga powinien mieć jako mocowania takie jakby obejmy. Jak ma aluminiowe uszy a nie blaszane obejmy, czeka Cię rzeźba z przeróbkami.