Szymon_Black Posted October 14, 2011 Share Posted October 14, 2011 Witam, jeżdzę outbackiem od ponad pół roku i wrzucę tu też swoje (pozytywne przede wszystkim doświadczenia) dla tych, co się szykują do zakupu. Przeczytałem forum od A do Z (no prawie:-) przez zakupem, ale i tak pierwszym i głównym "sprawcą" mojej decyzji o zmianie samochodu na subaru była Poznanianka. Przegadaliśmy wiele służbowych spotkań na ten temat No i wsiąkłem całkowicie Moje doświadczenie to przejechane 15 000 km w 6 miesięcy, jeszcze brak (i niech tak zostanie:-) jakichkolwiek kłopotów ze sprzęgłem (na szkoleniu nie byłem, ale uczyłem się na obk Poznanianki, dała poprowadzić i była doskonałym instruktorem:-), spore zużycie oleju (dolewam litr na około 4 500 km); odstające nadkole z obu stron, szybko rysujące się plastiki - te wszystkie drobiazgi wkurzałyby mnie pewnie w poprzednich samochodach, ale obk wynagradza to wszystko:-) Sposób w jaki się prowadzi, trzymanie się nawierzchni i mnóstwo innych drobiazgów sprawiają, że jestem oddanym fanem:-) I nie wiem, czy to urok samochodu, czy Poznanianki sprawił, że marki już chyba nie zmienię na inną :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poznanianka Posted October 14, 2011 Share Posted October 14, 2011 To ja poproszę jakąś prowizję od SIP od sprzedaży za pozyskiwanie nowych klientów;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
eddie_gt4 Posted October 14, 2011 Share Posted October 14, 2011 (...) I nie wiem, czy to urok samochodu, czy Poznanianki sprawił, że jej chyba nie zmienię na inną :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szymon_Black Posted October 14, 2011 Author Share Posted October 14, 2011 (...) I nie wiem, czy to urok samochodu, czy Poznanianki sprawił, że jej chyba nie zmienię na inną :-) Jej - w znaczeniu marki:-) Nie Poznanianki:-) Chyba muszę edytować, bo mąż Poznanianki też na forum bywa Link to comment Share on other sites More sharing options...
eddie_gt4 Posted October 14, 2011 Share Posted October 14, 2011 (...) I nie wiem, czy to urok samochodu, czy Poznanianki sprawił, że jej chyba nie zmienię na inną :-) Jej - w znaczeniu marki:-) Nie Poznanianki:-) Chyba muszę edytować, bo mąż Poznanianki też na forum bywa nie musisz nic edytowac, bo to ja go lekko wyedytowalem... bo jak czytalem, to wydzwiek Twojej wypowiedzi byl wlasnie taki fajnie, ze jestes zadowolony z OBK, oby to sie nie zmienialo Link to comment Share on other sites More sharing options...
giepa Posted October 14, 2011 Share Posted October 14, 2011 masz benzin czy rope??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szymon_Black Posted October 14, 2011 Author Share Posted October 14, 2011 bo jak czytalem, to wydzwiek Twojej wypowiedzi byl wlasnie taki Czytasz w moich myślach :-) -- Pt paź 14, 2011 9:47 am -- masz benzin czy rope??? To była najtrudniejsza decyzja, ale padło na diesla... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poznanianka Posted October 14, 2011 Share Posted October 14, 2011 Chyba muszę edytować, bo mąż Poznanianki też na forum bywa Jak się obrazi, to dam mu poprowadzić subaru na zgodę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Dziedzic Posted October 14, 2011 Share Posted October 14, 2011 Sposób w jaki się prowadzi, trzymanie się nawierzchni i mnóstwo innych drobiazgów sprawiają, że jestem oddanym fanem:-) I nie wiem, czy to urok samochodu, czy Poznanianki sprawił, że marki już chyba nie zmienię na inną :-) Wreszcie jakaś pozytywna opinia Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted October 18, 2011 Share Posted October 18, 2011 spore zużycie oleju (dolewam litr na około 4 500 km); odstające nadkole z obu stron, szybko rysujące się plastiki - te wszystkie drobiazgi wkurzałyby mnie pewnie w poprzednich samochodach, ale obk wynagradza to wszystko:-) Sposób w jaki się prowadzi, trzymanie się nawierzchni i mnóstwo innych drobiazgów sprawiają, że jestem oddanym fanem:-) I nie wiem, czy to urok samochodu, czy Poznanianki sprawił, że marki już chyba nie zmienię na inną i tak trzymać ! gratulacje i oby tak już na zawsze zostało! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BartZ Posted October 18, 2011 Share Posted October 18, 2011 spore zużycie oleju (dolewam litr na około 4 500 km); odstające nadkole z obu stron, szybko rysujące się plastiki - te wszystkie drobiazgi wkurzałyby mnie pewnie w poprzednich samochodach, ale obk wynagradza to wszystko:-) Sposób w jaki się prowadzi, trzymanie się nawierzchni i mnóstwo innych drobiazgów sprawiają, że jestem oddanym fanem:-) I nie wiem, czy to urok samochodu, czy Poznanianki sprawił, że marki już chyba nie zmienię na inną Spokojnie, 200 ml na 1000 km to jeszcze nic strasznego, zupełnie... :wink: Powodzonka... i gratki dla Poznanianki Link to comment Share on other sites More sharing options...
ironmzes Posted October 18, 2011 Share Posted October 18, 2011 Chyba muszę edytować, bo mąż Poznanianki też na forum bywa Jak się obrazi, to dam mu poprowadzić subaru na zgodę Albo moderator da mu ostrzeżenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted October 18, 2011 Share Posted October 18, 2011 200 ml to jeszcze nic strasznego 500-700ml na wieczór/głowę to już jakiś wynik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szymon_Black Posted October 19, 2011 Author Share Posted October 19, 2011 200 ml to jeszcze nic strasznego 500-700ml na wieczór/głowę to już jakiś wynik Po spożyciu 700 ml/głowę trzeba byłoby dać komuś prowadzić OBK - nie wiem, czy na takie poświęcenie mogłbym się zdobyć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts