subaryna ok Posted October 13, 2011 Share Posted October 13, 2011 Legacy 2.0, 96r po przekładce z angola -taki kupiłem, pod kierownicą ma być ale nie widać , straszny młyn z przewodami tam mam nie wszystko działało.Z prawej strony pod nagrzewnicą są 2 szt.metalowe pudełka , to z żółtymi wtykami będzie ABS, to po prawej komp-tak myślę. Jakie są kolory przewodów z kompa do OBD ? Dzięki za pomoc . Link to comment Share on other sites More sharing options...
klimek Posted October 13, 2011 Share Posted October 13, 2011 jeśli się nie mylę to te z żółtymi wtyczkami to nie ABS tylko Air Bag tam lepiej nie grzeb a OBD hmm nie wiem czy nie musisz sobie wymrugać tych błędów złączając odpowiednie wtyczki pod kierownicą a jak masz instalację zrobioną wymienioną czy przedłużaną pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Dziedzic Posted October 13, 2011 Share Posted October 13, 2011 nie OBD hmm nie wiem czy nie musisz sobie wymrugać tych błędów złączając odpowiednie wtyczki pod kierownicą Czarne Link to comment Share on other sites More sharing options...
subaryna ok Posted October 14, 2011 Author Share Posted October 14, 2011 Instalacja pod konsolą wygląda na wymienioną, nie wszystko było podłączone np:sterowanie nawiewami nie podłączono,wtyki nie pasowały, nie było zmian szyba, nogi, centralny , musiałem rozbierać konsolę, schowek, radio, popiołkę aby wyczaić funkcję i przewody to sterujące.Musiałem dołożyć dodatkowy przełącznik nawiew z zewn ?wewn. Nie działał centralny zamek i podnoszenie szyb to zrobiłem.Kupiłem ELM 327 i chciałem sprawdzić co jest namącone, testy pomiary , charakterystyki itd..Problem jest taki że:do 4000 obr/min silnik jest mułowaty potrzeba zejść na bardzo niski bieg aby wyprzedzić w rozsądnym odcinku drogi.Daje taki dźwięk, bulgotanie jakby był źle ustawiony zapłon w Polonezie. Na wyższych obrotach jest w miarę dynamiczny,silnik tylko 2.0. Gdzie znajdę opis kodów - mrugania . Dzięki za dotychczasową pomoc i zainteresowanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts