Jump to content

Czy ten GTek ma klimatyzację ?

Doktorek

Recommended Posts

Nie ma klimy na sto procent ;) co jest dziwne bo tam zazwyczaj szły bardzo dobrze wyposażone modele ;)

Powinien być guziczek pod regulacją prędkości nawiewu z napisem A/C i niebieską lampkę w środku ;)

Pozdrawiam

• Upvote 1

A nie możesz zajrzeć do komory silnikowej, żeby zobaczyć czy jest obok alternatora też kompresor i czy przed chłodnicą wody jest druga - od klimy?

Jeżeli oglądasz auto zdalnie, niech sprzedawca wyśle Ci fotkę silnika....

A nawet, jakby nie było klimy, a bardzo byś ją chciał, to na pewno w aucie jest okablowanie, i klima da się dołożyć, dokupisz graty (1500-2500pln), a sam montaż (kilkaset pln) nie jest budową promu kosmicznego... :D

• Upvote 1

Ale po co to zamieszanie i kombinacje.

Na fotce wyraźnie widać , ze auto nie ma panelu klimatyzacji czyli klimatyzacji nie ma

chyba , że właściciel zrobił rzeźbę i zamontował sam klimę a włącznik gdzies sobie schował :mrgreen::mrgreen:

Ale po co to zamieszanie i kombinacje.

Na fotce wyraźnie widać , ze auto nie ma panelu klimatyzacji czyli klimatyzacji nie ma

chyba , że właściciel zrobił rzeźbę i zamontował sam klimę a włącznik gdzies sobie schował :mrgreen::mrgreen:

Kolejny moralizator Forumowy nam się narodził... :twisted::mrgreen::D

Taka jest specyfika tego Forum, że na każde pytanie jest na ogół kilka odpowiedzi, bo to jest po prostu Forum, a nie wikipedia.... :D

Dodam wyjaśniając nowemu koledze, że tym modelu Subaru GC/F 8 nie występuje panel klimatyzacji, bo nie ma do niego klimatronika, tylko zwykły guzik do manualnego włączania klimy....

Ja mam w V-klasie włącznik klimy zamontowany z boku fotela kierowcy, bo mi tak wygodniej, nie trzeba robić wiatru machając rączkami w poszukiwaniu włącznika na desce... :P

a ten pstryczek po prawej od regulacji świateł to mianowicie co to jest?

BRIGHT- przyciemnianie zegarów.

Po lewej prawdopodobnie antena (jak w forku)... albo spryskiwacz świateł(?).

a ten pstryczek po prawej od regulacji świateł to mianowicie co to jest?

BRIGHT- przyciemnianie zegarów.

Po lewej prawdopodobnie antena (jak w forku)... albo spryskiwacz świateł(?).

fakt.

przycisk klimy powinien być pod suwakiem nawiewu z tego co pamiętam.

Hohoho ale się temat rozwinął :wink: potrzebowałem tego info bo kupuję samochód na aukcji ubezpieczyciela i muszę go jakoś wycenić też mi się wydawało że jest bez klimy ale wole się upewnić u Subarowej Braci .Wielkie dzięki dla wszystkich :D