PETRUS Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 Jestem początkującym użytkownikiem SUBARU. Na forum bardzo często zaglądam szukając potrzebnych informacji. Sam piszę sporadycznie, gdyż forum jest bardzo bogate w informacje i nie ma co się pytać drugi raz, lepiej poszukać. Z tym szukaniem są jednak spore kłopoty. Gdy szukam informacji np. na temat zawieszenia w Foresterze, to "odhaczam" w szukajce same tematy postów, a tutaj poezja. Koleżanki i koledzy tytułują moim zdaniem zbyt poetycko zamiast technicznie. Teraz zmyślam, aby nie urazić kogoś: "amorki padły w Forku", "zgon klimy w subarynce", "problem MY00" itp. Co mam wpisać w szukajkę, aby odszukać to, co mnie interesuje? Proponuję, aby wpisywać tematy dotyczące spraw techniczno/naprawczych np. w taki sposób: Forester 2000 - uszkodzona wiskoza. Nawet ktoś spoza forum w łatwy sposób odnajdzie potrzebne informacje wpisując odpowiednie tagi. P.S. Może już była podobna propozycja. Szukałem i nie znalazłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chojny Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 Dobry pomysł. Zakładając wątek proszę wpisywać temat prozą nie wierszem Na forum bardzo często zaglądam szukając potrzebnych informacji. Często tematy są dość zawiłe, zamiast konkretów mamy spam i dyskusje "od czapy", aby dowiedzieć sie konkretów należy sie trochę pokopać. Nie zmienimy tego, takich mamy użytkowników... z fantazją. :wink: Jest forum, gdzie działy techniczne nazwano: Dermatologia Implantologia Internistyka czy Neurologia i co ciekawe jest to forum motoryzacyjne. Każde z for ma swój charakter i specyfikę budowaną przez użytkowników. Możemy sie starać panować nad rozwiązłością ale nie całkowicie ograniczać. To Forum Tak Ma 8) Miłego pobytu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PETRUS Posted October 12, 2011 Author Share Posted October 12, 2011 Nie chodzi o treść lecz o same tytuły. Może kompromis? "Forester 2000 - sprzęgło wiskotyczne awaria, czyli padziocha olejowego tarczocha". Link to comment Share on other sites More sharing options...
imgw Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 PETRUS, zapomij przecie tutaj kto nie wpadnie to zaklada tematy gdzie popadnie. Ludzie traktują The Forum jak tablice ogloszen i maja gleboko w katalizatorze pozostalych. A tak bat de łej to ciesz sie ze szukajka dziala :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 padziocha olejowego tarczocha Doskonały temat... :wink: A tak bat de łej to ciesz sie ze szukajka dziala :wink: oraz że forum nie zamuuuuuuuuuuuuula :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
chojny Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 Nie chodzi o treść lecz o same tytuły. Wydałem przecie rozporządzenie 8) O tu... Zakładając wątek proszę wpisywać temat prozą nie wierszem Tytuły, które są choć w częsci zrozumiałe pozostają bez zmian, takie których znaczenia nie odczytuje nawet szanowna komisja starszych tego forum są zmieniane przez moderatora działu. Naszej pracy prócz pasków często nie widać ale trzymamy "rękę na pulsie." Link to comment Share on other sites More sharing options...
PETRUS Posted October 12, 2011 Author Share Posted October 12, 2011 Wydałem przecie rozporządzenie 8) O tu... Zakładając wątek proszę wpisywać temat prozą nie wierszem Przepraszam, nie zorientowałem się. Zaskoczyła mnie szybkość działania Moderatora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts