bakupno Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 Witam Chcialem otworzyc nowy piekny watek dla osob ktore lubia w niedziele wpasc na cargo i popatrzec na lokalny folklor jednyn w swoim rodzaju Wiem ze kilka osob z warszawy i okolicy pojawia sie tam, wiec mozna by ustawiac sie na spoty zeby bylo widac subaraki w mocnej grupie plus zaprzyjaznione wozy z ciemnej strony
elmo Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 Wpadnę jak będę Jakas godzina i mapka z miejscem subaru-corner by sie przydała, bo przez te biemdablju to czasem trudno sie przebic
bakupno Opublikowano 10 Października 2011 Autor Opublikowano 10 Października 2011 elmo, poczekaj w srode wrzuce foto-mapke z satelity od wujka Google
Kameleon Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 super opis wątku - folklor mega jest szczególnie gapiów/dyskutantów... Strach tam jeździć żeby jakiś wiejski stunt przypadkiem w samochód nie uderzył... Ale że mam blisko to raz w miesiącu z sąsiadem wpadam... Subaru corner można zrobić - a jest takie miejsce z dala od zgiełku a wszystko widać...
bakupno Opublikowano 10 Października 2011 Autor Opublikowano 10 Października 2011 Kameleon, stawac mozna na bocznym parking a potem podejsc tam gdzie bwm pala kapcie bezpiecznie i wszystko widac
wąż Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 w jakich godzinach jest ten festyn?
bakupno Opublikowano 10 Października 2011 Autor Opublikowano 10 Października 2011 jakos chyba nawet od 18 jak bylem po 20 to juz ciezko o miejsca
Cysztof Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 a ja tam sie wstydze przyjechac innym autem niz sluzbowym w dodatku staje pod kurierownia zeby przypadkiem jakies latjace bmwe we mnie nie wjechalo...
Kameleon Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 backupno ja tam staje no właśnie pokaże - bo jak powiem to tam będzie od razu milion ludzi - a jak policja przyjeżdża to można sobie spokojnie pojechać...
bakupno Opublikowano 10 Października 2011 Autor Opublikowano 10 Października 2011 Cysztof, oj tam oj tam Kameleon, to ustawimy sie np w galmoku i podjedziemy konwojem Panowie na bocznym parkingu nikt nie lata tylko na glownym jest hardcore
Kameleon Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 backupno zgadamy się bo jak będę leciał to na pewno z sąsiadem na dwa STI
bakupno Opublikowano 10 Października 2011 Autor Opublikowano 10 Października 2011 Kameleon, wszystko do ustalenia w niedziele w ciagu dnia, gdzie kazdy bedzie juz wiedzial czy pojawia sie czy nie
kruszyn1 Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 ktoś z Was był ostatnio? jakiś GTek się udziełał, kierownik chyba się uczył zawracania z mieleniem kół ale słabo mu to szło czy w 4ołapie tak ciężko zarzucać tłem? tak to wyglądało
Arti_D Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 A ja myślałem, że cargo już wymarło i buraczki znalazły inne pole do biesiadowania
Kameleon Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 ostatnio nawet powoli się na S8 robi to samo - na Cargo budka z hot-dogami czasami wjeżdża...
Hogi Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 ostatnio nawet powoli się na S8 robi to samo - na Cargo budka z hot-dogami czasami wjeżdża... Zawsze jest, piwo też. Często jest gość z takim dużym grillem.
doCtor Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 ostatnio nawet powoli się na S8 robi to samo - na Cargo budka z hot-dogami czasami wjeżdża... to jest ruchomy bar pod wiele mówiącą nazwą "Szybkie pęto"
Giechu Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Nie byłem nigdy, więc zapytam. Jakie atrakcje Was tam ciągną?
bakupno Opublikowano 11 Października 2011 Autor Opublikowano 11 Października 2011 kruszyn1, tak bialy gt kombi nawet byl tam gdzie kreca sie bejce Arti_D, zyje i ma sie dobrze Giechu, ten klimat nas tam przyciaga Tak grill "szybkie peto" jest czesto
MarioF Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 a ja tam sie wstydze przyjechac innym autem niz sluzbowym w dodatku staje pod kurierownia zeby przypadkiem jakies latjace bmwe we mnie nie wjechalo... daj znac jak bedziesz jechal, dawno tego nie ogladalem
elmo Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 to jest ruchomy bar pod wiele mówiącą nazwą "Szybkie pęto" Kurcze, się miejscówka rozwinęła, nawet punkt gazstronomiczny powstał :shock: Ciekawe, czy na spalarni też się pojawiają. Dawno tam nie byłem.
j00m3r Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 czasem sie pojawiam na C, popatrzeć nie pamietam, ale chyba w czwartek lub w niedziele jeden kolega się popisał subaryną cofał chyba z zamkniętymi oczami... a taki ładny GTek... :?
lukass Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Tak czytam i dochodzę do wniosku, że takiej atmosfery i fajnego upalania jakie było w latach 90-ych na Ordona to tam raczej nie będzie :roll:
Tommipl Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Taaaaaaaaaaa na Ordona w latach 90-tych szalałem Malcem to były czasy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.