Skocz do zawartości

CZWARTKI i NIEDZIELE NA CARGO "W-wa"

bakupno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chcialem otworzyc nowy piekny watek dla osob ktore lubia w niedziele wpasc na cargo i popatrzec na lokalny folklor jednyn w swoim rodzaju :mrgreen:

Wiem ze kilka osob z warszawy i okolicy pojawia sie tam, wiec mozna by ustawiac sie na spoty zeby bylo widac subaraki w mocnej grupie :)

plus zaprzyjaznione wozy z ciemnej strony :twisted:

• Odpowiedzi 230
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

super opis wątku - folklor mega jest szczególnie gapiów/dyskutantów... Strach tam jeździć żeby jakiś wiejski stunt przypadkiem w samochód nie uderzył... :)

Ale że mam blisko to raz w miesiącu z sąsiadem wpadam... Subaru corner można zrobić - a jest takie miejsce z dala od zgiełku a wszystko widać... :)

Opublikowano

a ja tam sie wstydze przyjechac innym autem niz sluzbowym :oops: w dodatku staje pod kurierownia zeby przypadkiem jakies latjace bmwe we mnie nie wjechalo...

Opublikowano

backupno ja tam staje no właśnie pokaże - bo jak powiem to tam będzie od razu milion ludzi - a jak policja przyjeżdża to można sobie spokojnie pojechać... :twisted:

Opublikowano

Cysztof, oj tam oj tam :P

Kameleon, to ustawimy sie np w galmoku i podjedziemy konwojem :)

Panowie na bocznym parkingu nikt nie lata tylko na glownym jest hardcore :D

Opublikowano

ktoś z Was był ostatnio? jakiś GTek się udziełał, kierownik chyba się uczył zawracania z mieleniem kół ale słabo mu to szło ;) czy w 4ołapie tak ciężko zarzucać tłem? tak to wyglądało

Opublikowano
ostatnio nawet powoli się na S8 robi to samo - na Cargo budka z hot-dogami czasami wjeżdża...

Zawsze jest, piwo też. Często jest gość z takim dużym grillem. :mrgreen:

Opublikowano
ostatnio nawet powoli się na S8 robi to samo - na Cargo budka z hot-dogami czasami wjeżdża... :mrgreen:
to jest ruchomy bar pod wiele mówiącą nazwą "Szybkie pęto" :mrgreen:
Opublikowano

kruszyn1, tak bialy gt kombi nawet byl tam gdzie kreca sie bejce :)

Arti_D, zyje i ma sie dobrze :P

Giechu, ten klimat :lol: nas tam przyciaga ;)

Tak grill "szybkie peto" jest czesto :)

Opublikowano
a ja tam sie wstydze przyjechac innym autem niz sluzbowym :oops: w dodatku staje pod kurierownia zeby przypadkiem jakies latjace bmwe we mnie nie wjechalo...

daj znac jak bedziesz jechal, dawno tego nie ogladalem :mrgreen:

Opublikowano
to jest ruchomy bar pod wiele mówiącą nazwą "Szybkie pęto"

Kurcze, się miejscówka rozwinęła, nawet punkt gazstronomiczny powstał :shock: Ciekawe, czy na spalarni też się pojawiają. Dawno tam nie byłem.

Opublikowano

czasem sie pojawiam na C, popatrzeć :)

nie pamietam, ale chyba w czwartek lub w niedziele jeden kolega się popisał subaryną :)

cofał chyba z zamkniętymi oczami... a taki ładny GTek... :?

Opublikowano

Tak czytam i dochodzę do wniosku, że takiej atmosfery i fajnego upalania jakie było w latach 90-ych na Ordona to tam raczej nie będzie :roll:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...