Jump to content

sprzedaż

Gulliwrc97

Recommended Posts

Regulamin działu

Dział Kupię/Sprzedam ma służyć Forumowiczom do prezentowania ofert prywatnych. Prowadzenie działalności handlowej będzie nagrodzone ostrzeżeniem. Recydywa będzie nagradzana blokadą dostępu do działu. Działalność komercyjna związana z motoryzacją będzie nagradzana blokadą dostępu do Forum. Od decyzji Moderatorów nie przysługuje odwołanie.

SIP NIE PONOSI ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA PRZEDMIOTY SPRZEDAWANE LUB KUPOWANE PRZEZ FORUMOWICZÓW ZA POŚREDNICTWEM FORUM SIP.

Tworzenie nowych wątków jest dostępne dla zarejestrowanych użytkowników mających 25 postów lub więcej.

Wystarczy przeczytać regulamin :wink:

Subaryto, kiedy będę mógl wystawiać i jak skoro na tę chwilę nie mam możliwości z konta sprzedać niczego...? pzdr

mozesz mi wrzucic co masz do sprzedania, doliczam 5% , wystawiam na siebie, ja mam układy z moderatorami :roll:

:mrgreen:

P.S. Możesz też poszukac forumowicza Przemeq, on ma mega układy z moderatorią, :roll: kiedys sam był moderatorem, podobno bierze prowizji 1,5% ale możesz sie targowac :D

Ja czekam na Subarytę :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A ja bym nie czekał :roll: , to jest akurat jeden z modów , który ma deala z Przemqiem i sie dziela podobno po 0,75% od wartosci sprzedaży :roll:

Guest Morgiana
loozik, za 2 minuty będzie jutro. :mrgreen:

jutro to już w ogóle będzie mega foch.

-- 8 paź 2011, o 23:03 --

Tuningowe chociaz? ;)

rejsing strajps 8)

czekam na drugi, bo z jednym to tak... mocy jakoś nie przybyło :P

Ubyło wręcz...

Subaryto, kiedy będę mógl wystawiać i jak skoro na tę chwilę nie mam możliwości z konta sprzedać niczego...? pzdr

mozesz mi wrzucic co masz do sprzedania, doliczam 5% , wystawiam na siebie, ja mam układy z moderatorami :roll:

P.S. Możesz też poszukac forumowicza Przemeq, on ma mega układy z moderatorią, :roll: kiedys sam był moderatorem, podobno bierze prowizji 1,5% ale możesz sie targowac :D

zubaw.gif

Edwin, jesteś okrutny. :mrgreen: Te procenty wszędzie i spisek z udziałem dobrze nam znanych i 'lubianych' to tak w klimat wyborów się wpisują jak widać. :wink: :mrgreen:

Ale fakt.....wątek mega z ogromnym potencjałem. :mrgreen:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...