nozder Posted October 8, 2011 Share Posted October 8, 2011 Regulamin toru nie mówi dokładnie.... więc potrzebuje info od kogoś kto był na Tourist rides Nordschleife - CZY MOŻNA NA LEGALU KRĘCIĆ ONBOARDY/FOTO? ew. z doświadczenia jak podchodzą do tego niemczury? z góry dzięki za info, PILNE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludvik Posted October 8, 2011 Share Posted October 8, 2011 Byłem w czerwcu - regulamin i lokalni mówili, że nie można. Miała być możliwość wynajęcia "jedynej słusznej" kamery, ale coś im chyba nie wyszło Ludzie i tak kręcą… Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczur75 Posted October 9, 2011 Share Posted October 9, 2011 Wg regulaminu nie można filmować. A i tak sporo ludzi to robi. Nawet się jakoś z tym nie ukrywają. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eMTe Posted October 9, 2011 Share Posted October 9, 2011 Tylko na wjezdzie na tor schowaj kamere, bo Cie nie wpuszczą, wjedz i potem gdzies na boku sobie zamontuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczur75 Posted October 9, 2011 Share Posted October 9, 2011 Tylko na wjezdzie na tor schowaj kamere, bo Cie nie wpuszczą, wjedz i potem gdzies na boku sobie zamontuj A widzisz... Jak rok temu jeździłem to sporo osób miało kamery zamontowane wewnątrz aut i nikt się nie czepiał. Zewnętrznych kamer nie widziałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nozder Posted October 13, 2011 Author Share Posted October 13, 2011 Tylko na wjezdzie na tor schowaj kamere, bo Cie nie wpuszczą, wjedz i potem gdzies na boku sobie zamontuj dokladnie tak zrobione i OK:) polecam miejscófke i ring taxi!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts