vert Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Zapraszamy do Nowego Miasta nad Pilicą na kolejny dzień nauki i treningu.Będą dwie próby szkoleniowe grill i drobny serwis kołowy. Zaczynamy o 9,30. kończymy aż będziecie mieli dość. W miarę możliwości będziemy też mogli z wami pojeździć i podpowiedzieć na tyle na ile będziemy mogli. Wjazd 250 pln od auta. Dla starych ziomali oczywiście upust jak zwykle Vert&ska :wink:
-=nikon=- Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Jak będzie ładna pogoda to będę na 100% w sporej ekipie.
STIFF Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Kurde Bolek - mam auto - nie będę zapeszał ale uuuuuuu - już nóżkami przebieram. Jak ja dawno się nie ośmieszałem na torze
zamer Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Mam nadzieję stawić się foto :wink: vert, mogę prawda?
vert Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 Zamer zadajesz debilne pytania :roll: Będzie rajdówka z nową renatą więc zrobimy też patelnie aby pochodzić boczurami
zamer Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Zamer zadajesz debilne pytania :roll: To będę dupowozem. :wink: Ekipo "00" wproszę na okrążenie na prawy
-=nikon=- Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 vert, da rade na lotnisku być już po 7 rano bo będę z trasy wiec pojadę do was prosto
zamer Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 -=nikon=-, zawsze możesz z rana na grzyby pójść Lasów Ci tam pod dostatkiem
-=nikon=- Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 zamer, hahaha a sprzęt to w samochodzie w lesie zostanie, a jak wrócimy to po nim ani śladu nie będzie.
Kameleon Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 szkoda... mnie tym razem nie będzie... praca... no i muszę kombi poprawić...
vert Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 będziemy się starać ale jak by padało to by było fajnie slisko. a moze będzie śnieg
KrzysiekO Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 jak będzie śnieg to napewno, jakby było deszczowo to też duże prawdopodobieństwo mojej wizyty . Bo już mnie nosi, co może potwierdzić Fukoszczak, 3dni temu mu ładnym slajdem kolo bramy z rana przeszedłem pewnie nie wiedział nawet kto to. pozdrawiam Krzysiek
vert Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 jak będzie śnieg to napewno, jakby było deszczowo to też duże prawdopodobieństwo mojej wizyty .Bo już mnie nosi, co może potwierdzić Fukoszczak, 3dni temu mu ładnym slajdem kolo bramy z rana przeszedłem pewnie nie wiedział nawet kto to. pozdrawiam Krzysiek No tam wychodzą zajebiste boczury
agulec Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Może będzie śnieg :?: niestety nie bedzie ale w listopadzie kto wie... :wink:
zamer Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Może będzie śnieg :?: niestety nie bedzie ale w listopadzie kto wie... :wink: Nie mów hop. Dzisiaj w Wawie na Pradze padał grad
agulec Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Może będzie śnieg :?: niestety nie bedzie ale w listopadzie kto wie... :wink: Nie mów hop. Dzisiaj w Wawie na Pradze padał grad www.weatheronline.pl
vert Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 Tak czy owak będzie kilka fajnych aut. Ja biore rajdówkę co by godnie zakończyć sezon więć będą dodatkowe atrakcje. Co drive, kiełbasa, ognisko więc będzie się działo Może przyjedzie Wiślak i tvn to i będzie weselej.
mrowa Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 No to i ja na 95 % też będę z, mam nadzieję gromadką gapiów , oraz gpruszkiem na prawym . Vert będę liczył na fachową pomoc w ogarnianiu "Latającego Holendra" bo jeszcze baaaaaaaaardzo niewiele umiem :?
GÓRAL z Łodzi Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Vert ekipa z Łodzi też się zapowiada :wink: Liczebność jeszcze nie znana ale stały skład chyba przyjedzie w ostateczności na grilla
agulec Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 wstepnie sie pisze - auto na sliku juz stoi jesli nie bedzie lalo to wpadam.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.