Jump to content

29 październik (sobota) w NMnP trening nauka i gryll :)

vert

Recommended Posts

Posted

Zapraszamy do Nowego Miasta nad Pilicą na kolejny dzień nauki i treningu.Będą dwie próby szkoleniowe grill i drobny serwis kołowy. Zaczynamy o 9,30. kończymy aż będziecie mieli dość. W miarę możliwości będziemy też mogli z wami pojeździć i podpowiedzieć na tyle na ile będziemy mogli.

Wjazd 250 pln od auta. Dla starych ziomali oczywiście upust jak zwykle :twisted:

Vert&ska :wink:

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply
Posted

Kurde Bolek - mam auto - nie będę zapeszał ale uuuuuuu - już nóżkami przebieram. Jak ja dawno się nie ośmieszałem na torze :mrgreen:

Posted

Mam nadzieję stawić się foto :wink:

vert, mogę prawda? :mrgreen:

Posted

Zamer zadajesz debilne pytania :roll: :mrgreen:

Będzie rajdówka z nową renatą więc zrobimy też patelnie aby pochodzić boczurami :twisted:

Posted
Zamer zadajesz debilne pytania :roll: :mrgreen:

To będę dupowozem. :wink:

Ekipo "00" wproszę na okrążenie na prawy :P

Posted

vert, da rade na lotnisku być już po 7 rano bo będę z trasy wiec pojadę do was prosto

Posted

-=nikon=-, zawsze możesz z rana na grzyby pójść :P Lasów Ci tam pod dostatkiem :mrgreen:

Posted

zamer, hahaha a sprzęt to w samochodzie w lesie zostanie, a jak wrócimy to po nim ani śladu nie będzie. :lol:

Posted

będziemy się starać :mrgreen: ale jak by padało to by było fajnie slisko. a moze będzie śnieg :mrgreen:

Posted

jak będzie śnieg to napewno, jakby było deszczowo to też duże prawdopodobieństwo mojej wizyty :mrgreen: .

Bo już mnie nosi, co może potwierdzić Fukoszczak, 3dni temu mu ładnym slajdem kolo bramy z rana przeszedłem :mrgreen: pewnie nie wiedział nawet kto to.

pozdrawiam

Krzysiek

Posted
jak będzie śnieg to napewno, jakby było deszczowo to też duże prawdopodobieństwo mojej wizyty :mrgreen: .

Bo już mnie nosi, co może potwierdzić Fukoszczak, 3dni temu mu ładnym slajdem kolo bramy z rana przeszedłem :mrgreen: pewnie nie wiedział nawet kto to.

pozdrawiam

Krzysiek

No tam wychodzą zajebiste boczury :twisted:

Posted
Może będzie śnieg :?: :idea::mrgreen:

niestety nie bedzie ale w listopadzie kto wie... :wink:

Nie mów hop. Dzisiaj w Wawie na Pradze padał grad :mrgreen:

Posted

Tak czy owak będzie kilka fajnych aut. Ja biore rajdówkę co by godnie zakończyć sezon więć będą dodatkowe atrakcje. Co drive, kiełbasa, ognisko więc będzie się działo :idea:

Może przyjedzie Wiślak i tvn to i będzie weselej.

Posted

No to i ja na 95 % też będę z, mam nadzieję gromadką gapiów :P , oraz gpruszkiem na prawym :mrgreen: .

Vert będę liczył na fachową pomoc w ogarnianiu "Latającego Holendra" ;) bo jeszcze baaaaaaaaardzo niewiele umiem :?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...