qbutek Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 Witam, chcę założyć fotele do Legacy I z Outback`a 1999, ale nie jestem pewien czy będą pasowały. Do przymiarki będę miał fotele z 2008 roku i zastanawiam się czy jeżeli te będą pasowały to czy te z 1999 też będą pasowały. Na razie ze zdjęć jedynym problemem jaki widzę, to to że w Outback`u jest dzielone tylne siedzisko, ale to akurat łatwo dostosować. Podsumowując: czy fotele i kanapa z rocznika 2008 i 1999 mają takie same mocowania? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 na pewno nic z wymienionych foteli nie będzie pasowało do Legacy I, napisz jeszcze czy to sedan czy kombi, bo tu jest też różnica w mocowaniu tylnej kanapy... :!: ale do tego modelu możesz zamontować fotele od: GT (GC-GF8) 1992-2000 Impreza New Age 2001-2007, od modelu 08 już nie, ma zupełnie inne mocowania Forester 1, 1997-2003 Forester 2, 2003-2006 Legacy 2 1994-1999, od moedlu 99- już nie, ma zupełnie inne mocowania Przody pasują P&P, z tyłami trochę gorzej... Także fotele od Legacy 99- i 08 w żadnym wypadku nie pasują do Twojego auta, oszczędź sobie niepotrzebnej roboty 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbutek Posted October 5, 2011 Author Share Posted October 5, 2011 Kombi. Szkoda, bo dość ładnych ofertę dostałem właśnie z Outback`a 1999 r. Dzięki za listę, to będę wyszukiwał z wymienionych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 jak pomajstrujesz z szynami to założysz każde fotele, ja pisałem o P&P pogadaj z Cezarem25, on ostatnio majstrował coś przy przeróbce foteli e Foresiu, było o tym w technicznym Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbutek Posted October 5, 2011 Author Share Posted October 5, 2011 Myślałem, że będzie tak pięknie jak z hamulcami W sobotę zobaczę czym się różnią mocowania i może będzie jakiś homemade. Nie przyglądałem się jeszcze mocowaniom - może da się jakoś podmienić szyny. Tylko pozostaje pytanie czy mocowania z Outback`a 1999 są takie same jak 2008? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts