Erni Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 Witam wszystkich. Chciałem zapytać o różnicę między STI z rocznika 2004,a STI z 2005.Wersja EUROPEJSKA. Zarówno chodzi mi o elementy wewnątrz jak i na zewnątrz auta (karoseria,wyposażenie,wnętrze,zegary,etc...). Czy zegary są takie same w obu modelach?Pytam o podświetlenie oraz kontrolki. Jeśli ktoś dysponuje zdjęciami wspomnianych "różnic" prosiłbym o wrzucenie do tematu. Co do różnic mechanicznych co nieco poczytałem na forum,więc na ten temat nie musicie za wiele dodawać Pozdrowionka Link to comment Share on other sites More sharing options...
California Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 Cześć. Witamy się w specjalnym wątku viewtopic.php?f=1&t=101962 Co do pytania. Używamy szukajki, bo było milion razy a w necie masz miliony zdjęć. - zegary czerwone zamiast zielonych, odświeżona konsola centralna (więcej srebrnego plasticzku, brak cup-holdera, klima automat), inna fajerka - nakładki na tylnych błotnikach - inny wzór felg - przydymione klosze przednich lamp 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doktorek Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 Zewnętrznie 2005 ma dodatkowe listwy poszerzające na tylnych błotnikach i przez to inny tylny zderzak a także ze względu na zmianę rozstawu śrub na 5x114 inny wzór felg według mnie fajniejszych. Wnętrze jest dużo bardziej zmienione(inna konsola inne boczki inna kiera itp ) wrzuć sobie na google grafika sti 2006 i to będzie dokładnie takie samo wnętrze jak 2005 jedynie zegary w EU są takie same od 2003 no chyba że 05 ma DCCD to wtedy mają dodatkowo wyświetlacz trybu DCCD.Z fotelami bywa różnie ja miałem w swoim 05 EU takie same jak 04. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts